speederman
Üye
- Tepki
- 97
- İsim
- Hüseyin
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İddiacı değiliz. Dedik mi Allahın izniyle yaparız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.Henüz son sözümü söylemedim 😬 500 dediler var mı arttıran 🤣 @hamlet2006
Otoyolda mı sürdünüz üstad? Kimse karışmadı mı?Adana - İskenderun Gişeden gişeye 135 Km. +10 km Fazlası var eksiği yok.
Otoyolda mı sürdünüz üstad? Kimse karışmadı mı?
Sayın @speederman , soru gayet açık. "Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?" diye sorulmuş. Lütfen farklı yönlere çekip "sidik yarışına" döndürmeyin olayı.😉140 km grup sürüşüyle 37 ortalamaydı
en uzun kmyi değilde her zaman en yüksek ortalamalı sürüşü severim 😁
96.7 km yaptım salı günü.Kaza yapmasaydım 102 falan olacaktı
Teşekkür ederim abi,dirseğim ve dizim soyuldu biraz o kadar,belimde de bir morluk var.Çarşamba veya perşembe sabahı tekrar çıkacağım inşallahGeçmiş olsun Ahmet. Büyük bir şey yok inşallah ?
Teşekkür ederim abi,dirseğim ve dizim soyuldu biraz o kadar,belimde de bir morluk var.Çarşamba veya perşembe sabahı tekrar çıkacağım inşallah
Güvenliğin için fazla uzaklaşmayarak en iyisini yapıyorsun. Yaşın için bence çok güzel bir mesafe. Büyüdüğün zaman daha iyisini yapacağına şüphemiz yok. 👌Yaklaşık 10km annemin bu kadar izin vereceğini düşündüğümden çok kısa bir rota seçtim
Siz yaşlarda yürüyerek evden 10, 15 km uzaklaştığım zamanları hatırlıyorum. Aklım çıkardı biri görecekte haber verecek diye.Yaklaşık 10km annemin bu kadar izin vereceğini düşündüğümden çok kısa bir rota seçtim