Scudo Sports

Bir yıllık uğraş Sedona 711

Her şeyiyle çok güzel bisiklet olmuş.
Lastikler çok hoş duruyor bisikletin üzerinde.
carbonlar olsun deoreler olsun bisikler parçaları birbirlerini
tamamlamışlar.
Güle güle binmek nasıip olsun Ferhat abim....

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Scudo
@Alp Kaan Donmez

Çok teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun......

@Yunus YILMAZ

Çok teşekkürler yunus......

Ferhat abi bu kadar yakın bir bağın varken bisikletinle neden yola geçmek istiyorsunki?
Kıyamam valla ben böyle bisikletim olsa.Bu arada performans bisiklet :)
Sadun abi.Sürekli müşterisiyimdir her türlü işimi onda hallettiririm :)

bende bugun aradım sadun abı ıle konustum. ayrıca yola dün itibariyle geçtim :) bu bisiklet de Murat Irmak kardeşime geçti güle güle kullansın..........

abi valla bu güzel hikayeyi bir ara satmayı düşünüyordunuz sanırım.. yazık olur gidin bi sıfır giriş model yol bisikleti alın buna kıymayın. Malatya'dan sevgiler:)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
yeşilcam film gibi ama güzel bisiklet hayırlı olsun:D

@Alkan Koç

Yeşilçam filmini yol bisikletine geçmek için takasladım Ve şu an ikinci el mtb de parçaları tüm türkiyeye dağılıyor :) şimdi tam yeşilçam oldu :) bir yandan da seviniyorum bir kişide kalsaydı bisiklet olarak kıskanırdım şimdi her yerde :)

@umutkahraman

geçen hafta ıcı Murat ırmak ile takasladık ben su an slr 200 ultegra sahıbıyım Murat da benım canavarı parcaladı satış da bıtmek uzere batan gemının malları oldu :)

Bisiklet çok güzel olmuş ama artık yok, parçaları değişik bisikletlerde olacak. Onca emekten sonra değişik bir duygudur herhalde

@akifberkant

Hayırdır abiciğim, yeni bisiklet mi toplayacaksın? Parçaları nasıl değişik bisikletlerde olacak, anlayamadım ben.

Geri