Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir yıllık uğraş Sedona 711

Scudo
@Ali ERTURAN

yok dostum ben değil, bu konuyu açan arkadaş, bisikletini takas etmiş. takas yapan arkadaş ta parçalayıp satıyor. ondan bahsetmiştim. ben kendi bisikletimle hiç değilse 1-2 yıl daha yollardayım. selamlar.

@akifberkant

Aynen öyle oldu doğru anlatmışsın :) yeni bisiklet de değişime başladı ultegralı slr 200 artık yeni jant setine geçiyor ama yol bisikletinde çok yenilik iyi değil onu anladım parçalar ateş pahası :)

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
Eline sağlık kardeşim, çok güzel olmuş. Güle Güle bin.
Beyaz renk var mı 2011 modelinde ?

süper bisikletiniz var güle güle kullan

Component çok güzel hocam sürüşü tahminimce çok zewkli olur bol pedallamalar :)

Ferhat abi konuya bir nokta koy. Bu makina gitti diğerinin hikayesi gerek :)

Arkadaşlar bu bisiklet yol bisikleti ile takaslandı alan kardeşimde parçalayıp sattı.Şu an üzerindeki malzemeler ülkenin 4 yanında kullanılıyor.moderatörler okursa kilitleyebilir.yeni yol bisikleti daha buraya konacak kadar seviye atlamadı atlasın onuda koyacagım büyük zevkle...:)

bir yıl uğraşacam adam edecem sonra satacam. acırım o emeklere. satamam. vitrine koyup seyrederim.. :)

Forumdaki en güzel bisiklet yenileme çalışmalarından,çok da güzel anlatmışsınız elinize sağlık!
Test köşesine laik bir yazı olmuş:)

hocam çok güzel bir bisiklet toplamışsınız iyi günlerde kullanın aşama aşama donanımı iyileştirmenin zevki bambaşkadır ;)

Bu tarz eski konulardaki fotoğrafları mümkünse tekrar yüklemenin yenileme yapmak isteyen arkadaşlara çok yardımı dokunacaktır..

Evet resimler görünmüyo ve ben çok merak ettim :) Ferhat abi gereğini yapar bence ;)

Geri