Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Birbirimize ve yayalara karşı davranışlarımız

@PhysX

Sevgili PhysXyz; Vizontele filminde, Yılmaz Erdoğanın bindiği bisikleti hatırlattın bana.. :)

Scudo
yada iki farımız olsun biri sürekli yanarken digeri yanıp sönsün yanıp sönsün nasııı?

@Condor

ya nekdar gidicekki!!! böyle olsunn işteee yada artık bişey bulunda yapalım yahuuu

@punisher89

?? bendeki zaten öle biri uzun yanıyo biride alacaklı gibi yanıp sönüyo :)
Ama şimdi ben bu mesajın sebebini anlamadım :)

@sertacr88

ozman bi çözüm söyleyin tşört dışında

kurdele türü bişey bağlayalım gidona hepsi aynı renk olsun

@fatihgüven

zaten anormal gözle bakıyorlar bide
Ne o sünnetmi ettin bisikleti diyecekler :)

kurdele dedim örnek türetilebilir siyah bi ip bağlasak ya da ona benzer düzgün birşeyler bağlasak çift lambadan daha hafif olur.
Ya da bisiklet forum yazan zincir koruyucular fln yaptırsak (yaptırsak derken kendimi kas(d/t)etmiyorum birileri ön ayak olursa...)

Gençler, burada bu konuyu paylaşan arkadaşların yolda birbirlerini görünce her halukarda tanıyacaklarına eminim...

Sıkmayın canınızı... Tanınmak için en önemli ipucu sanırım bir MTB ye biniyor olmak... ;)

tek kulaklı kurt öneriyorum hani eski kulağı kesiklerden denir ya ööle bişi :D

@fatihgüven

oldu olacak bisiklet üzerinde amuda kalkalım:D ve herkes bisikletine stıker yapıştırmaz şahsen ben... :D

Gençler, hepinize selam. Yine ben...

Keyfinizi kaçırmak istemem ama konunun akibeti riske giriyor gibi... Yani, gerçekleşmesi daha olası öneriler sunmanızı ümit ediyorum.

Hayırlı forumlar.

Bisiklet üstüne değil de kaskın uygun bir yerine ufak bir bisikletforum yazısı yapıştırmak iyi bir çözüm olabilir.

Bu kadar teferruata gerek yok sanırım. Ben ''iyi'' diyebileceğimiz bir MTB ya da Yol bisikleti kullanıcısı gördüğüm zaman usulca yaklaşıp selam veriyorum. Zaten forum üyesi oluyor genelde ''iyi'' bisiklet kullananlar. Tabiki profesyonel anlamda bu işle ilgilenip siteye üye olmayan mutlaka çok kişi vardır, ancak genelde durum böyle. Üye değilse de, adresi verip siteden bahsediyorum. Gerçi şu ana kadar hiç denk gelmedi bizim oralarda :) Geçen Cannondale kullanan bir amca gördüm. Atlet (bildiğimiz beyaz), kumaş pantolondan kesilmiş gibi görünen bir şort, altına da sandalet giymişti. Bisiklet hadi neyse de, kıyafet hiç olmamıştı. O yüzden yanaşmadım pek. Yani Cannondale'ın üstüne SPD ayakkabılı, formalı bir amca yakışırdı :) Bizden olsaydı sanırım forma giyerdi en azından. :D Gerçi dış görünüşe göre yargılamak yanlış, ama nedense gidip sormadım, keşke sorsaydım bizden birisi mi diye.

İlla bir selam, bir iletişim, bir anlaşma yolu arıyorsanız, bence en güzeli ''bisikletforum'dan mısın?'' diye bağırmak. Ben öyle yapıyorum.

Ben de genelde sahilde biniyorum ve orda gördüğüm her kasklı formalı bisikletliye selam versem bisiklete binemem , her yüz metrede bir durmam gerekir :) . O yüzden genelde kafamla selam verip geçip gidiyorum.

@fatihgüven

ozamn elimizi havaya kaldırıp ileri geri oynatalım tüm kolu:eek:

En son kime selam verdiniz?
Ama hiç tanımadan...

Ben uzunca bir zamandır vermedim ve üzülüyorum bu sebepten.
Selam verdiklerim hep tanıdıklarımdı.

karşılık beklemeden verdiklerimiz bizimdir,
mesela tanımadığına verilen selam gibi...
Belki ücreti bir gülücük olur, yada sıcak bir bakış.. ama olmasa da kimin umurunda..

Ne verirsen elinle, o da gelir seninle...
bedava bir selam olsa bile...

Geri