Scudo Sports

Bisan Calves sizce nasıl bir bisiklet?

Scudo
@Üye AdıGerçekten mi, tamam. Teşekkürler..

@burakncn bence alınır. Bir sorun olursa anında iade etme şansınız var.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@burakncn Ben katlanırı almadan önce bu bisikleti almayı düşünüyordum,bir arkadaş sırf Bisan olduğu için vazgeçirdi.Sonradan @mariokaldato hakkında güzel şeyler söyleyince araştırdım ve gördüm ki bisiklet süper ama satıcıyı araştırın bence de.Bursa`da Yavuzselim mahallesinde bayisi var Bisan`ın.oraya gidip bakacağım sırf merak ettiğimden.Sanki bir ay önce orada gördüm gibi hatırlıyorum bu modeli.

Uzerinde CST 700x28 slick lastik var. Kullanan ve yorum yapacak var midir?
Bunun disinda v frenden sonra yandan cektirmeli fren tutmuyor gibi geldi. Fren dozajini artirmak icin ne yapabilirim?

Çok bozuk yollara gireceksen bisikletle, rahatsız edici olur o incelikte teker. Ben alır almaz 35c yapmıştım tekeri. Şimdi 32c yapmayı düşünüyorum.

Bisan calves iyi bir fiyat performans bisikletidir. Hafif ve açıları iyi kadrosu, full aliminyum olması (maşa hariç) bu fiyatla giriş seviyesi için çok iyi. Alıp zamanla upgrade ederek iyi bir bisiklete çevirmek için çok uygun.

Üzerinde ilk alındığında gelen fren papuçları varsa iyi tutmuyor onlar. Değiştirmen lazım. Bisikletçiye gidip frenleri sıktırabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: specific
Ben 3. sahibiyim. Bisikleti sehir icinde spor amacli kullaniyorum. Bozuk yola girmeyecegim ama virajlarda kaydirmasini da istemem. 32 daha mi iyi olur? Hangi marka, modeli onerirsiniz?
Bilhassa ilk sahibi, su anda profesyonel bisikletciymis, biraz zorlamis bisikleti. Aynakol buyuk disli bazi dislerinde erimeler var, ayrica aynakol hafif 8 ciziyor cevirirken. Aynakolu biraz sıkmak mı gerekiyor yoksa o hareket duzelmez mi?
Revoshift, on yargili oldugum bir vites turuydu ama alisabilirim gibi gorunuyor. Siz tetikli vites mi kullaniyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: slckats
Değiştirmedim vites kolu aynısını kullanıyorum. Göbekte boşluk olabilir aynakol 8 çiziyorsa. İyi bir bisikletçi bulursan götürüp full bakım yaptırmakta fayda var.

• Beğen
@specific kardeş memnun musun bisikletinden? ben de bunlara hastayım.

• Beğen
@slckats

Bisikletten çok memnunum, sadece frenler durdurmuyor. Piyasada bu ebatlarda fren ayağı bulunamayacağı iddia ediliyor. Çok aradım, sonra vazgeçtim ben de. :(

• Beğen
Tepkiler: slckats
@specific Bunun turuncusundan buldum. 675 TL diyor. Maddi olarak kötü zamanıma denk geldi. Yarı takas, yarı para çözmeye çalışacağım :)

Arkadaşlar, bu bisiklete dropbar olur mu sizce? Kadro geometrisinden dolayı garip mi görünür?

Yeni bisiklete bütçe oluşturamıyorum, bunu da satmak istemiyorum. Dropbar ve Triple Claris STI kollarla 3 x 7 Tourney sistemde sorun yaşamam sanırım?

@mariokaldato
Raşit hocam, o Mercedes ama :komik:

Kadrolar da benzemiyor değil. Bir girişeyim madem. :harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@specific
Hayır o 3x9 sistemli idi. Yaziyi ya eksik okumussun yada hic okumamissin.
3x7 shimano stx retro sisteme de uygulandi dropbar
20190303_111855.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: smhkvs
Yakında bir yerde uygun ikinci el denk gelince dayanamayıp aldım, rahatça park edip işlerinizi halledebiliyorsunuz. Ayrıca sadece 11 kg. Bisiklet konusunda kesinlikle geriye gittiğimizi düşünüyorum.
Ekleme: Yalnız belirtmeden edemeyeceğim frenler durdurmuyor. Yavaşlatıyor. Papuçları değiştirmek şart.
240542 dosyayı görüntüle

Yakında bir yerde uygun ikinci el denk gelince dayanamayıp aldım, rahatça park edip işlerinizi halledebiliyorsunuz. Ayrıca sadece 11 kg. Bisiklet konusunda kesinlikle geriye gittiğimizi düşünüyorum.
240542 dosyayı görüntüle
Hayırlı olsun. Eski bisikletimin aynısından. Frenler ne durumda? V fren uyumlu kollar, kumpas fren ayaklarına yeterince güç sağlamaz ve hatta durdurmazdı benim bisiklette. Onun dışında oldukça memnun olduğum bir aletti.

Hayırlı olsun. Eski bisikletimin aynısından. Frenler ne durumda? V fren uyumlu kollar, kumpas fren ayaklarına yeterince güç sağlamaz ve hatta durdurmazdı benim bisiklette. Onun dışında oldukça memnun olduğum bir aletti.
Frenleri ekleme yaptım hocam mesaja durdurmuyor yavaşlatıyor :) siz bir müdahalede bulundunuz mu frenlere. Fikirlere açığım

Geri