Scudo Sports

Bisan Calves sizce nasıl bir bisiklet?

Frenleri ekleme yaptım hocam mesaja durdurmuyor yavaşlatıyor :) siz bir müdahalede bulundunuz mu frenlere. Fikirlere açığım
Fixie ya da single speedlerde kullanılan fren kollarına bakmanızı öneririm. V fren kollarından biraz daha farklı çekme kuvveti oluyor sanırım. Ali Kılıç 35 arkadaşımız bu konuda yardımcı olur. Frenleri mümkünse deneyerek alın. Ben özellikle o tipte istememe rağmen montajı yapan bisikletçinin azizliğine uğramıştım.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Scudo
Fixie ya da single speedlerde kullanılan fren kollarına bakmanızı öneririm. V fren kollarından biraz daha farklı çekme kuvveti oluyor sanırım. Ali Kılıç 35 arkadaşımız bu konuda yardımcı olur. Frenleri mümkünse deneyerek alın. Ben özellikle o tipte istememe rağmen montajı yapan bisikletçinin azizliğine uğramıştım.
Ali hocam ile fixie üzerine konuştuk biraz hali hazırda fixie bisiklet bakıyorum bunu da uygun denk gelince almak istedim.
(link)
Fikir verdiğiniz için çok teşekkürler ileriye dönük bir yatırım olacak.

Yakında bir yerde uygun ikinci el denk gelince dayanamayıp aldım, rahatça park edip işlerinizi halledebiliyorsunuz. Ayrıca sadece 11 kg. Bisiklet konusunda kesinlikle geriye gittiğimizi düşünüyorum.
Ekleme: Yalnız belirtmeden edemeyeceğim frenler durdurmuyor. Yavaşlatıyor. Papuçları değiştirmek şart.
240542 dosyayı görüntüle
merhabalar, görseldeki calves 26 jant mı?

Geri