Scudo Sports

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Scudo
Şimdi de benim grandtour 105 ten sürerken çıt çıt sesleri gelmeye başladı :) ama genelde sürüş esnasında Bluetooth hoparlörden müzik dinlediğim için umursamıyorum. Önceki salcano, bianchi, trek, mosso, Scott Marka bisikletlerimden de geldigi için pek sallamıyorum. Grandtour dam memnunum ama satıp ikinci katlanır almak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Şimdi de benim grandtour 105 ten sürerken çıt çıt sesleri gelmeye başladı :) ama genelde sürüş esnasında Bluetooth hoparlörden müzik dinlediğim için umursamıyorum. Önceki salcano, bianchi, trek, mosso, Scott Marka bisikletlerimden de geldigi için pek sallamıyorum. Grandtour dam memnunum ama satıp ikinci katlanır almak istiyorum.
Pedalları ve seleyi kontrol edebilirsiniz.

arkadaşlar frenlerimden acayip ses geliyor. acaba pabuçlara yağmı bulaştı ? nasıl çözebilirim.

arkadaşlar frenlerimden acayip ses geliyor. acaba pabuçlara yağmı bulaştı ? nasıl çözebilirim.
Pabuçlar bitmiş olabilir mi? Söküp bir inceleyin. Yüzeyinde alt tabaka görünmeye başladıysa değişme zamanı gelmiştir.

Pabuçlar bitmiş olabilir mi? Söküp bir inceleyin. Yüzeyinde alt tabaka görünmeye başladıysa değişme zamanı gelmiştir.
yok hocam toplasan 400km anca sürdüm :D

yok hocam toplasan 400km anca sürdüm :D
Çok rampa çıktıysan ve indiysen, pabuçlar da iyi kalite değilse mümkün olabilir. Sen yine de bir incele bence. Aşınma yoksa söküp yüzeyleri hafif zımparalayabilirsin. Pabuç yüzeylerine saplanan ufak taş ve cam parçaları da jant yüzeyinde sese neden olur.

• Beğen
Tepkiler: fatihgocmez
Fren papuçları jant yüzeyine asimetrik temas ederse ses çıkarır. Kontrol etmenizde fayda var.
Fren pabucu asimetrik monte edilir zaten. Jant ve fren pabuç yüzeyini kontrol edin, yağ ve kirden arındırın, kesmezse jant yüzeyine inceden bi su zımparası çekmek gerekebilir (alu jant için)

Fren pabucu asimetrik monte edilir zaten. Jant ve fren pabuç yüzeyini kontrol edin, yağ ve kirden arındırın, kesmezse jant yüzeyine inceden bi su zımparası çekmek gerekebilir (alu jant için)
asimetrik dediği biri diğerinden daha öncr yüzeye temas ederse ses çıkar

yok asimetrik veya dişleri gitmiş değil. yüzeylerine ince bi zımpara çekeyim bari.
İki papucuda gevşetip yeniden konumlandırmayı deneyin. Pabucun ön ucunu biraz daha içeri yönde olacak şekilde açılı tutun.

• Beğen
Tepkiler: fatihgocmez
Geri