Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Praetor ortaya çıktı

Aranızdaki tartışmaya müdahil olmayacağım orası sizi ilgilendirir, ama övünerek attığın sürüşün yarısından fazlası zaten eğim aşağı, o ortalamayı o grupla yapamasaydınız gülünç olurdu zaten.
Segment listesine baktın mı? O yolu sen o ortalama ile yap praetor senindir. Palyaço mu oynuyor burada?at sende benzer bir sürüş. Biri 15 avg yi geçmiyorsun der biri 35 km de 41 ortalama normal der 😂. Kimler var bu forumda otomobil yarışçı ları mı? Bu linkteki sürüş yarış ortasında yer alıyor ve Türk sporcularının babaları var o segmentte. Hepsine saygı duyuyorum. Kadir Kelleci izmirden çıkıp belkahve ve karabel yokuşlarının ardından aldı o segmenti. 3 arkadaş o yolun sadece 40 kmsini kovaladık. Bu ortalamayı anlamamışsın bir daha bak. Üstteki rutin sürüş, alttaki link performans sürüşü. Bence bisikleti aktif olarak, sürmüyor san, bilgin yetersiz, ise müdahil olma, gülünç duruma düşersin.
Adil Ben senin gibi 300 metrelik sürüş yapmıyorum. Yukarıdaki attığım linklerin ikisine de bak. İkisindede pelotonla sürmedim. İlkinde 2 kişi ikinci ligde 3 kişiydik. Palyaçoluktan ileri değilsin.
Hala bana tutunacak kondisyonun yoktur senin. Klavye sana çok yakışıyor devam et hemstır. Evde tepinmeye devam et.
Ben senin gibi 300 metrelik sürüş yapmıyorum. Yukarıdaki attığım linklerin ikisine de bak. İkisindede pelotonla sürmedim. İlkinde 2 kişi ikinci linkde 3 kişiydik.
Adil garmin 1000 Bundle kullanıyorum. Nabız bandımda var. Ama başka bir nabız cihazı kullanmadan dolayı garmin bandı kullanmıyorum. Çünkü onun alarmı yok.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
Enteresan bir konu. Birbirlerine link atıyorlar "bak ben senden daha hızlıyım" diye. Daha hızlı olunca tam olarak ne kazanmış olunuyor onu çözemiyorum. Bir üye diğer bir üyeye "küçük beyinli" diye hakaret ediyor, forum yöneticileri de bir şey yapmıyor. Enteresan

@SinanU haklısın kardeşim. İlk hakaretten sonra forum adminlerin uyardım ti ye aldılar. Hadsiz yazılara kayıtsız kalamadım. Haklısın li seviyenin düştüğünü farkına vardın. Eyvallah. Sebep sen hızlı ben hızlı değil. Ben ev iş bisikletle gidip geliyorum. Şehir içi antrenman bisikleti kullanan kaç kişidir bilemiyorum ama bir antrenman sürüşü beklenmez. 7 km lik yolda İzmir Evka4 tarafına pedallıyorum. 11 ışık ve tamamen yamalı rotam var. İş yorgunluğu ile 2.5 km lik yokuşta 200 metre tırmanmaya 15-21 km avg normal değil midir. Diyelim ki düşük. Trainer üzerinde 30 dakikalık sürme ile bu iş dönüşü kıyaslama bilir mi sence? 47 yaşında 180 boyunda ve 94 kiloyum. Bu bana Obez, ihtiyar, gibi kelimelerin kullanılmasına hak tanır mı?
Admin mi var sence burada?
Peki bu karşılaştırıp yapılan hakaret normal bir insanın yapabileceği davranış mıdır? Cevabı sen ver...
Beyni büyük Adil, bu hafta yağmur vardı İzmirde. Ayrıca hemstır değilim. Ne trainer nede roller kullanmıyorum.

• Hahaha
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Segment listesine baktın mı? O yolu sen o ortalama ile yap praetor senindir. Palyaço mu oynuyor burada?at sende benzer bir sürüş. Biri 15 avg yi geçmiyorsun der biri 35 km de 41 ortalama normal der 😂. Kimler var bu forumda otomobil yarışçı ları mı? Bu linkteki sürüş yarış ortasında yer alıyor ve Türk sporcularının babaları var o segmentte. Hepsine saygı duyuyorum. Kadir Kelleci izmirden çıkıp belkahve ve karabel yokuşlarının ardından aldı o segmenti. 3 arkadaş o yolun sadece 40 kmsini kovaladık. Bu ortalamayı anlamamışsın bir daha bak. Üstteki rutin sürüş, alttaki link performans sürüşü. Bence bisikleti aktif olarak, sürmüyor san, bilgin yetersiz, ise müdahil olma, gülünç duruma düşersin.
Grupla sürmedim diyorsun sürüşündeki bu kişiler seyirci değildi herhalde, bundan dolayı o ortalamayı yapamazsaydın gülünç olurdu dedim. Haa ben kendimde yapıyorum o rotada o ortalamyı diyorsan ne diyeyim helal olsun..

Screenshot 2022-02-19 at 21-50-42 Torbalı Selçuk Ride Strava.png

Grupla sürmedim diyorsun sürüşündeki bu kişiler seyirci değildi herhalde, bundan dolayı o ortalamayı yapamazsaydın gülünç olurdu dedim. Haa ben kendimde yapıyorum o rotada o ortalamyı diyorsan ne diyeyim helal olsun..

283243 dosyayı görüntüle
Yukarıda attığım linklerden ikincisinde bu kişiler yoktu. Evet hepsi arkadaşım ve birlikte defalarca pedalladık. Birinci linki tam hatırlamıyorum, rutin bir sürüştü, yani performans içermiyordu. Ama ikinci linkte sadece 3 kişiydik ve yanımdaki arkadaşlar strava dahi kullanmıyordu. Amacımız segment almak değil Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu için yollar kapanmadan Selçuk a girmektir. Bu attığın listedeki arkadaşlar daha sonra defalarca o yolu yaptılar ama segmenti alamadılar ve Saygı duydular. Madem bakmışsın. Biraz dikkatli bakıp saatleri görseydin.
Peloton sürüşlerimizin Selçuka doğru değil çeşme istikametine doğrudur. Selçuka sadece grup sürüşler yapıyoruz yılda iki yada üç sefer. Ben bu gençler ile beraber, sürüyorum ve tutunuyorum. Bu forumdakilerden %95 i bu gençlere tutunamaz bile.

Yukarıda attığım linklerden ikincisinde bu kişiler yoktu. Evet hepsi arkadaşım ve birlikte defalarca pedalladık. Birinci linki tam hatırlamıyorum, rutin bir sürüştü, yani performans içermiyordu. Ama ikinci linkte sadece 3 kişiydik ve yanımdaki arkadaşlar strava dahi kullanmıyordu. Amacımız segment almak değil Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu için yollar kapanmadan Selçuk a girmektir. Bu attığın listedeki arkadaşlar daha sonra defalarca o yolu yaptılar ama segmenti alamadılar ve Saygı duydular. Madem bakmışsın. Biraz dikkatli bakıp saatleri görseydin.
Peloton sürüşlerimizin Selçuka doğru değil çeşme istikametine doğrudur. Selçuka sadece grup sürüşler yapıyoruz yılda iki yada üç sefer. Ben bu gençler ile beraber, sürüyorum ve tutunuyorum. Bu forumdakilerden %95 i bu gençlere tutunamaz bile.
Ben ilk link için yazmıştım. 3 link eklemişsin ilk 2 si aynı olunca 3. olana dikkat etmedim aynısıdır diye. Neyse bir önceki mesajda yazdığım gibi grup olmadanda yapıyorsan helal olsun.

Ekleme yapayım.
2017de trafik kazası geçirip 17 gün yoğun bakımda kaldım. Beyin kanaması geçirdim. Tedavi için kortizon tedavisi uygun görüldü ve kısa, sürede 84 kilodan 110 kiloya çıktım. Yani 94 kiloyum. Ama 16 ay 1000mg kortizon kullanıp 110 kg çıkan ve sonrasında 94 kiloya düşebilen insan sayısı pek yoktur. Kaza, sonrası 3 ay kısmi felçli kalmam bu tedaviye sebep olmuştur. Bu kilo muhabbeti hakarete varmamalıydı. Sizlerinde görmezden gelmesini kınıyorum.
Doktor arkadaşlar var ise aramızda yoruma katılmasını dilerim.

Ekleme yapayım.
2017de trafik kazası geçirip 17 gün yoğun bakımda kaldım. Beyin kanaması geçirdim. Tedavi için kortizon tedavisi uygun görüldü ve kısa, sürede 84 kilodan 110 kiloya çıktım. Yani 94 kiloyum. Ama 16 ay 1000mg kortizon kullanıp 110 kg çıkan ve sonrasında 94 kiloya düşebilen insan sayısı pek yoktur. Kaza, sonrası 3 ay kısmi felçli kalmam bu tedaviye sebep olmuştur. Bu kilo muhabbeti hakarete varmamalıydı. Sizlerinde görmezden gelmesini kınıyorum.
Doktor arkadaşlar var ise aramızda yoruma katılmasını dilerim.
Senin tıbbi geçmişini burada kimse bilemez. Fakat maşallahın var. Kaza geçirmene rağmen 2017 ve 2018 de güzel kilometreler yapmışsın. Ben olsam yapamazdım.

1645305641607.png1645305666222.png

1645305915955.png

1645305941955.png

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Fidancı
Senin tıbbi geçmişini burada kimse bilemez. Fakat maşallahın var. Kaza geçirmene rağmen 2017 ve 2018 de güzel kilometreler yapmışsın. Ben olsam yapamazdım.

283244 dosyayı görüntüle283245 dosyayı görüntüle
Amacım sidik yarıştırmak değil sağlık bulmak. Bunun için hava yağmur olmazsa soğuk, sıcak, demeden pedalla aya çalışıyorum. 2020da 7800k civarı, 2021de 10bin Km den birazcık az sürdüm. İzmirde her yol bisikleti kullanıcısı beni tanır. Bizim camianın ilklerindenim. 47 yaşındayım evet. Ama hiç bir zaman yolu yarıda bıraktığımı arkadaşlarım görmemiştir. 2021 yazında İzmir Çanakkale yaptım. Daha önce de yaptım aynı yolu. Yani ben kısa yolda yüksek, avg değil uzun yolda dayanıklılık taraftarı bir kullanıcıyım. Avg derdin olmadan yaşıyorum 😁. Çünkü rakibim sadece kendim. İyi pedallar.

Ben artık bu başlık hakkında daha çok konuşmak istemiyorum çünkü konu bisikletten çıkıp bireyselleşip hakaretlere varan bir hal aldı. Burada yeni çıkan bir bisikletle ilgili konuşulacakken konu bambaşka bir hal aldı. "Seviyeli" forumdaşlara iftiraları ve mesajlarıyla bu konuda mutluluklar diliyorum.

Praetör ile ilk kazamı hafta sonu yaptım. Kadro kulağı zarar gördü. Bisan fabrikasına ulaşıp çözüm istedim. İşçilik dahil 150 TL ücretle kadro kulağı değiştirildi. Bu gün teslim alacağım. Böylelikle geri dönüş konusunda da tecrübe edinmiş oldum.

Geri