Ahmet Fidancı
Extrem Yol Grubu - Extrem Dağ Grubu - İZMİR
- Tepki
- 846
- İsim
- Ahmet Fidancı
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Segment listesine baktın mı? O yolu sen o ortalama ile yap praetor senindir. Palyaço mu oynuyor burada?at sende benzer bir sürüş. Biri 15 avg yi geçmiyorsun der biri 35 km de 41 ortalama normal der 😂. Kimler var bu forumda otomobil yarışçı ları mı? Bu linkteki sürüş yarış ortasında yer alıyor ve Türk sporcularının babaları var o segmentte. Hepsine saygı duyuyorum. Kadir Kelleci izmirden çıkıp belkahve ve karabel yokuşlarının ardından aldı o segmenti. 3 arkadaş o yolun sadece 40 kmsini kovaladık. Bu ortalamayı anlamamışsın bir daha bak. Üstteki rutin sürüş, alttaki link performans sürüşü. Bence bisikleti aktif olarak, sürmüyor san, bilgin yetersiz, ise müdahil olma, gülünç duruma düşersin.Aranızdaki tartışmaya müdahil olmayacağım orası sizi ilgilendirir, ama övünerek attığın sürüşün yarısından fazlası zaten eğim aşağı, o ortalamayı o grupla yapamasaydınız gülünç olurdu zaten.
Adil Ben senin gibi 300 metrelik sürüş yapmıyorum. Yukarıdaki attığım linklerin ikisine de bak. İkisindede pelotonla sürmedim. İlkinde 2 kişi ikinci ligde 3 kişiydik. Palyaçoluktan ileri değilsin.
Hala bana tutunacak kondisyonun yoktur senin. Klavye sana çok yakışıyor devam et hemstır. Evde tepinmeye devam et.
Ben senin gibi 300 metrelik sürüş yapmıyorum. Yukarıdaki attığım linklerin ikisine de bak. İkisindede pelotonla sürmedim. İlkinde 2 kişi ikinci linkde 3 kişiydik.
Adil garmin 1000 Bundle kullanıyorum. Nabız bandımda var. Ama başka bir nabız cihazı kullanmadan dolayı garmin bandı kullanmıyorum. Çünkü onun alarmı yok.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: