hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 33.596
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Aynakoldaki kırmızı sprey boya gibi şey @trainspotting35 için bile fazla.
Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun derken bile sınırlarım var. Bu o sınırları çoktan aşmış açıkçası.Aynakoldaki kırmızı sprey boya gibi şey @trainspotting35 için bile fazla.
Trinx ne alaka diyenler için trinx bisanın düşük bütçeli reklamcıları tarafından forumda şöyle arge yaptık, şu kadar mühendis çalıştı dediği praetoru TDO serisi altında üreten çinli firma.
Aynakol boyanmamış , kaplanmış. Kanaatimce kullanıcı tarafından kaplanmış hatta Yani bu konuda 3 tane mesaja atılmasına rağmen halâ boyanmış demeniz de ilginçmişş.Aynakol boyama işlemi de yoğun AR-GE gerektiren bir şey, bunu gözardı etmeyelim lütfen
İlahi arkadaşlar.. Sanki hiçbiriniz ilkokulda yerli malı haftası kutlamamış gibi yazıyorsunuz. Küçücük dimağlarımıza kazınan slogan neydi, hatırlayın: "Yerli malı, yurdun malı. Herkes onu kullanmalı!". Şimdi ortada aslanlar gibi yerli ve milli Praetor dururken, zaten zar-zor kazandığımızdan arttırabildiğimiz üç kuruşumuzu da gidip gavurun malına vermek ne kadar vatansever bir davranış?
Bu millet 30 yılda Koç grubunu tenekeden hallince Şahin'den Doblo-Egea seviyesine getirebildiyse, bir 30 yıl sonra Bisan'ı da en azından Canyon seviyesine getirebilir. Bu azim, bu para bu millette var biliyorum; o yüzden "durmak yok yola devam" diyorum.
Görüyorum ve artırıyorum:"Sıvamışlar"Yani bu konuda 3 tane mesaja atılmasına rağmen halâ boyanmış demeniz de ilginçmişş.
Bu da benim gibi nispeten yeni başlayanları (ve eşlerini) çok ürkütmeden fena olmayan ekipmanlara ulaştırıyor.
Yol bisikletlerini çok detaylı incelemedim, ancak örneğin MTX 7800-XT dağ bisikleti 30bin TL civarı bir fiyata satılıyor ve üzerinde SR Suntour XCR maşa var. Yani Migros'ta satılan bisikletin üzerindeki Zoom maşanın 1 tık üstü O açıdan pek avantajlı gelmedi bana bu fiyatlar.
Fuji-Lapierre-Giant geçiş bisikletlerim. Yerli üretime sıfır destek verdiğimden dolayı kendimi kınıyorum. Lapierre belki bir derece yerli sayılabilir. Carraro şemsiyesi altındaydı Türkiye de yanlış hatırlamıyorsam. 😀yerli ve yabancı dağ bisikletlerini incelemedim yorum yapamam ama yol bisikletindeki realite tüm yerli markalarda benzer. Bunu söyleyebilirim👍
Ömrüm boyunca bisan ister miyim, sanmıyorum ama geçiş noktası olarak fena bi yer değil..
Fuji-Lapierre-Giant geçiş bisikletlerim. Yerli üretime sıfır destek verdiğimden dolayı kendimi kınıyorum. Lapierre belki bir derece yerli sayılabilir. Carraro şemsiyesi altındaydı Türkiye de yanlış hatırlamıyorsam. 😀
Gerçekten XCR mi var bisan'a saygımı şu an yitiriyorumüzerinde SR Suntour XCR maşa var.
Carraro,Mavi modeli ile bayrak gemisi çıkartmış.İlla da bu fiyata satacak,bu fiyata alınası olacak diye bir şey yok.Rantabl bir ürün de olması önemli değil.Önemli olan Accell firmasının bayrak gemisini vitrinine koyarak diğer modellerine rehberlik ve liderlik etmesi, teknik bilgi ve becerilerini günün teknolojisine göre uyarlaması ve diğer firmaların bayrak gemileri ile mukayese edilebilir bir ürün üretme yetisine sahip olduğunu gösterebilmesidir.En azından deniyor olmaları bile takdir edilesi.
Öncelikle Trinx iddiasına cevap vereyim. Trinx dahil 4 firma Praetor ün İtalya'da tasarımından üretim aşamasına, üretim sürecine kadar beraber çalışarak geliştirdi. Sizin gibi Trinx paylaşımcıları da Bisan dahil diğer firmalardan aldığını iddia ederlermiş kadroyu. @Eren Çalışkan bir karbon kadronun argo maliyeti nedir sence? Bu maliyetin %25 ini ödemek mi mantıklı yoksa Dünyanın diğer ucundaki firmada olsa bu kadro benim sadece ben kullanırım demek mi mantıklı? Senin mantığını bilemem ama Bisan, Trinx %25 ödemeye karar vermişler. Yani bu kadronun üreticisi Trinx değil. Bu kadro Kamboçyadaki Trek fabrikasında ortak olarak ürettirilmekte. Dört firma birbirilerinin tasarımına uzak, hatta değişik renkleri kullanmak zorundalar. Yani Trinx bu kadroyu Metalik yada Bukalemun Gri yapamaz. Mat siyah üzerine kırmızı yazı yapamaz. Bilmem anlata bildimmi.Dışardan bakınca 3. sınıf uzak doğu replikaları gibi duruyor. Bisanın yapması gereken tek şey boyayıp daha iyi hale getirmekken onu bile yapamamış, ayrıca aynakolu boyamak kimin fikriydi bilmiyorum ama dt swissli trinx bile daha çekici duruyor.
280659 dosyayı görüntüle
Trinx ne alaka diyenler için trinx bisanın düşük bütçeli reklamcıları tarafından forumda şöyle arge yaptık, şu kadar mühendis çalıştı dediği praetoru TDO serisi altında üreten çinli firma.
Benim aynakol'a ayağımın sürtmesi diye bir şey söz konusu değil ihtiyar. Sen önlemini gene de al.Öncelikle Trinx iddiasına cevap vereyim. Trinx dahil 4 firma Praetor ün İtalya'da tasarımından üretim aşamasına, üretim sürecine kadar beraber çalışarak geliştirdi. Sizin gibi Trinx paylaşımcıları da Bisan dahil diğer firmalardan aldığını iddia ederlermiş kadroyu. @Eren Çalışkan bir karbon kadronun argo maliyeti nedir sence? Bu maliyetin %25 ini ödemek mi mantıklı yoksa Dünyanın diğer ucundaki firmada olsa bu kadro benim sadece ben kullanırım demek mi mantıklı? Senin mantığını bilemem ama Bisan, Trinx %25 ödemeye karar vermişler. Yani bu kadronun üreticisi Trinx değil. Bu kadro Kamboçyadaki Trek fabrikasında ortak olarak ürettirilmekte. Dört firma birbirilerinin tasarımına uzak, hatta değişik renkleri kullanmak zorundalar. Yani Trinx bu kadroyu Metalik yada Bukalemun Gri yapamaz. Mat siyah üzerine kırmızı yazı yapamaz. Bilmem anlata bildimmi.
Aynakola gelince sanırım yol bisikleti kullanıcısı değilsin, klavye delikanlılığı sana daha cazip geldiğinden benim ayakkabı sürtmesinden oluşacak boya atmasını engellemek için şahsi basıp yapıştırdığım aynakol stickerine bari laf atmasan iyiydi Belli ki senden domestic olmaz
@amasseia maşa sistemi yine italyanların BMW motorlara yaptığı tasarımdan çalıntı yapılmış gibi. Çirkin mi? Sence çirkin bence değişik. Ama artılarını sen değil ben yaşıyorum. Diğer bisaikletin Noah. Maşasında kanal var. Rüzgar direncini azaltmak için yapılmış. Ama nedense Ridleyde aldığım rüzgar direncini bu maşada almıyorum. Bu sana göre çirkin, bana göre avantajdır.
@Adil ÜNALDI basıkçı ne anlamdım ama şahsıma attığın bu atıf hiç hoş değil. Sana ne? Ben böyle seviyorum aynakolumu. Nice kekler görüyorum aynakolu ayakkabı sürtmesinden boyası bitmiş. Ben enayi değilim o kadar. Eskidi mi söker 30 Liraya değiştiririm. Ama sen 4-5bin verir ayna alırmısın bilemem.
@OB_Tolga şahsen tebrik ediyorum seni yorumundan dolayı. Nokta koymuşsun olaya.