Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Bisan Rc9800

Scudo
Benim vites bir türlü ayar tutmuyor.
Aldığım yer ayarladı. 2 hafta sonra ayar kaçtı.
Başka bisikletçiye gittim . o ayarladı 2 hafta sonra gene ayar kaçtı.
Öyle çok yoğun da binmiyorum haftada 50-60 km anca.

Büyük aynaya sadece , kaset en küçük 3-4 dişlide iken geçiyor. Geçtikten sonra arkayı orta viteslere aldığımda tır tır ötüyor ve bazen tak diye atıyor. Zinciri, kulağı ya da aktarıcıyı kıracak korkuyorum. Bu 105 R7000/7010 setten anadolu yakasınde en iyi kim anlar. Götürüp baktırayım.

Benim vites bir türlü ayar tutmuyor.
Aldığım yer ayarladı. 2 hafta sonra ayar kaçtı.
Başka bisikletçiye gittim . o ayarladı 2 hafta sonra gene ayar kaçtı.
Öyle çok yoğun da binmiyorum haftada 50-60 km anca.

Büyük aynaya sadece , kaset en küçük 3-4 dişlide iken geçiyor. Geçtikten sonra arkayı orta viteslere aldığımda tır tır ötüyor ve bazen tak diye atıyor. Zinciri, kulağı ya da aktarıcıyı kıracak korkuyorum. Bu 105 R7000/7010 setten anadolu yakasınde en iyi kim anlar. Götürüp baktırayım.
Kulak veya aktarıcıyı zor kırar o nedenle çok korkma :) ama zincir kopabilir eğer fabrikada bir hata veya aşırı yıpranma varsa. Teller ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Bir tel değiştir istersen arka aktarıcının normalde 2 haftada bozulması çok zor. Ya da biri bisikletin duruyorken ayar vidasıyla oynuyordur 😅

Atölye 25.4 e götür Emirhan gayet iyidir

Kulak veya aktarıcıyı zor kırar o nedenle çok korkma :) ama zincir kopabilir eğer fabrikada bir hata veya aşırı yıpranma varsa. Teller ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Bir tel değiştir istersen arka aktarıcının normalde 2 haftada bozulması çok zor. Ya da biri bisikletin duruyorken ayar vidasıyla oynuyordur 😅

Atölye 25.4 e götür Emirhan gayet iyidir
Yol bisikletinden çok anlamıyorlar muhtemelen tam doğru ayar yapamıyorlar.
Ben de beceremiyorum işin kötüsü. Bin tane video izledim gene beceremiyorum gene..

• Hahaha
Tepkiler: haldun989
Yol bisikletinden çok anlamıyorlar muhtemelen tam doğru ayar yapamıyorlar.
Ben de beceremiyorum işin kötüsü. Bin tane video izledim gene beceremiyorum gene..
yalnız değilsin :) bende tam oturtamıyorum... olacak inşallah inanıyorum 😅

Ben de 2 hafta kadar önce pendik HT bisiklette bu bisikleti gördüm. 52 si vardı (9800 ve 9900 52 kadro hala var arayan varsa) . Aldım dedim kapora verdim. Ama akşam geometriyi kontrol edince 52 nin büyük olacağına karar verip 50 istedim (doğru da yapmışım). Fabrikada hazır 50 kadro varmış sipariş edildi, Michelin lastik özellikle belirtildi sitede öyle yazıyor michelinle isteriz dendi ve michelin lastikle gelecek dendi. Neyse üretip yolladılar ama kargoda kayboldu falan neyse 11-12 gün sonra bayiye geldi. Sürpriz .. CST lastikle gelmiş ki kötü bir lastik. Bu arada Michelinleri de ayrıca kargolamışlar. Gelecek hafta içi gelir sanırım.

Pedalsız tarttım, 8.1 kg idi . Popomun alıştığı kendi selemi ve eski bisikletteki alışmış olduğum ama iyice aşınmış RD540 pedalları taktım.

Bisikletçi yoğundu vites ayarlarını tam yapamadı. Şu an arka vites son 4-5 vitesteyken büyük aynaya geçmiyor. Orta viteslerde tır tır ötüyor. Hadi bu halledilir.
Ancak sorunum çok büyük . Ne yaparsam yapayım , bisikletçi ne kadar sıkarsa sıksın sele borusu durmuyor , ilk tümsekte vs caaarrt en aşağı kayıyor. Downhill ciler gibi ayaklarım yere değe değe , sele en altta kullanmak zorunda kalıyorum. Soğudum bisikletten alsalar iade ederim o derece.
231989 dosyayı görüntüle
Bu gidonun bana büyük geldiğine karar verip Deda Superzero aero (alüminyum) IMG_20220521_185701.jpgIMG_20220521_185709.jpggidon ve Deda gidon sargısı aldım. İyi oldu. Kablolar biraz uzun kaldı o kadar.

• Beğen
Tepkiler: mada ve MakRo
Geri