Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan RX Serisi görüşleriniz

Hazır mıyız beyler??? BİSAN RX 9300 elime ulaştı ilk izlenimleri paylaşacağım. Kurulumu ve ayarlanmaları yapıldı edildi. Lakin MTBden yola geçince cidden garip hissediyorum. İlk fotoğraflarımızı paylaşıyorum :)
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Çok güzel bisiklet. 🖐️

Scudo
Hazır mıyız beyler??? BİSAN RX 9300 elime ulaştı ilk izlenimleri paylaşacağım. Kurulumu ve ayarlanmaları yapıldı edildi. Lakin MTBden yola geçince cidden garip hissediyorum. İlk fotoğraflarımızı paylaşıyorum :)
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler inşallah.

• Beğen
Tepkiler: MertSeker
Boyun kaç ? Kadro ölçüsü ne? Hayırlı olsun

• Beğen
@MertSeker Allah kazasız belasız sürüş nasip etsin, Rüzgarı yarma vaktin geldi. 😆

Kazasız belasız. Hayırlı olsun

• Beğen
@MertSeker Hayırlısı olsun💪🏼 Fiyat nedir? Aksilik çıkmazsa 9200 almak için parayı ayarlıyorum 😁

• Beğen
Tepkiler: safex
Az once bisan instagram hikayelerinde gordum. Hayirli olsun :):)

• Beğen
Az once bisan instagram hikayelerinde gordum. Hayirli olsun :):)
Çok teşekkür ederim, aynen paylaştılar sağolsunlar 😇
Sora setle bu kadar gergin ve atak bir bisiklet yapmak ancak bisana yakışırdı zaten. 40 km deneme sürüşünden sonra sadece diyebileceğim şey lastikleri biraz daha kaliteli bir şey atsalardı tadından yenmezdi. Yeni sezona yeni lastik şart. Asfaltta bile hafif kayma potansiyeline sahip ya da benim acemiliğim. Bisiklet çok genç ben ise biraz ona göre yaşlı ama kaynaştık sevdi beni kerata :D Mutluyuz beyler tavsiye ederim :)

Son düzenleme:
MertSeker
Kazasız belasız kullanın,gidon boğazını yukarı açılı sizmi tercih ettiniz,yoksa montajı yapan arkadaşmı böyle yaptı montajını?

• Beğen
Kaç liraya aldın abi ? Bende biriktiriyorum.
3800TL abicim. İnşallah nasip olur sana da :)
MertSeker
Kazasız belasız kullanın,gidon boğazını yukarı açılı sizmi tercih ettiniz,yoksa montajı yapan arkadaşmı böyle yaptı montajını?
kendi tercihim üzerine öyle yaptık kullandıkça alıştıkça doğru açıları bulacağımı düşünüyorum. Şu an bu müsait olan bana inşallah tes değildir :)

MertSeker
Alışma sürecindeki sürüş konforunuz açısından doğru ama yol bisikleti anatomisine ters :komik:

• Hahaha
MertSeker
Alışma sürecindeki sürüş konforunuz açısından doğru ama yol bisikleti anatomisine ters :komik:
Onun farkındayım sayın büyüğüm alışma sürecini geçtikten sonra yol bisikleti anatomisine uygun hale getireceğim söz. Hatta bu konuda sizden yardım almak isterim tabi sizde yardım etmek isterseniz :)

• Beğen
Tepkiler: mudo77
@MertSeker Selesi 9200 ile aynı sanırım, rahatlığı nasıl? Pedli tayt ile mi sürdünüz?

• Beğen
@MertSeker Selesi 9200 ile aynı sanırım, rahatlığı nasıl? Pedli tayt ile mi sürdünüz?
Pedli taytla gayet başarılı ama normal kullanımda sıkıntı ben gayet memnunum cidden çok hoşuma gitti. RX 9200 selesi aynı mı bilmiyorum ☺️

• Beğen
Tepkiler: safex
Geri