Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisanlarımızın fotoğrafları

@usame ömer
Maalesef kullandığım bisiklet Bisan marka değil. İşin esası şöyle ki kullandığım yol bisikletini kendim topladım. Kadrom orjinalinde Dedacciai üretimi. Ama bu kadroyu kullanmamda etkenlerden birisi yine zamanında kadrosunu Dedacciai nın ürettiği Bisan Zeus yol bisikletlerinin geometrisine ve şekline neredeyse aynı denilecek kadar çok benzemesi. İnsan bisikletini kendi toplayınca heleki üzerinde marka etiketi olmayınca ne olduğunu söylemek çok zor oluyor. Profil bilgilerimizde yazan bisikletimizin markası kısmında Dedacciai olmayınca Bisan ı işaretledim bende :) Aslında Bisan QRX 9800 modelinin kadrosu hoşuma gidiyordu kadro setini almak istedim ama ulaşamadım bir türlü. Eğer bulabilseydim eğer belki o kadroyu kullanıyor olabilirdim :)
Ekleme: Bisikletimin bir fotoğrafını atıp bisan olmadığını ama nasıl bir şey olduğunu göstermek istedim ama bisikletimin hiç fotoğrafının olmadığını farkettim sayenizde. Yakın zamanda 1 2 fotoğrafını çekeyim bari bulunsun en azından :)

Scudo
@Ömer KARAN

zeus'un kadrosunu sevdiğini qrx 9800 modeline de arayıp bulamadığını okumuştum daha önceden, sonra profilinde bisan,ı görünce buldu mu acaba dedim ve merak ettim resmini, internette de hep katalog resmi var, canlısını hiç görmedim bile, sende de yokmuş ama olsun senin bisikletini yine merak ediyorum... :)

@usame ömer
Aslında bisikletimi topladıktan sonra bile aramaya devam ettim sayılır çünkü kullandığım kadro alüminyum ve maddi imkanlarım el verdiği takdirde karbon kadroya geçebilirim ve eğer olursa QRX 9800 de seçeneklerden biri olur. Tabiki bu düşüncem şuan sadece görsel olarak hoşuma gitmesi görüp değerlendirmemde gerek. Maalesef dediğim gibi ulaşamamakla birlikte internet sitelerinden bulduğum bazı yerlerin bisan bayisi olduklarından haberleri yoktu. Kimi yerler bisikletçi bile değil mobilyacıydı bu tarz şeylerle karşılaşınca maalesef kızdım ve çokta üzerine düşmedim açıkçası. Sadece hep aklımın bir köşesinde tuttum. Geçen mesajımda da yazdım maalesef bisikletimin fotoğrafı olmadığını bende yeni farkettim. Yakın bir zamanda 1 2 güzel fotoğrafını çekmeyi düşünüyorum. Eğer unutmazsam konuya atarım. Fotoğraf makinam yok hala da Nokia 5800 telefon kullandığım için 3.2 mp kamera ile çektiğim fotoğraflar ütü ile çekmiş gibi çıkıyor :) :)

@Ömer KARAN
aynı şeyler benim de başıma geldi, bisan bayisi olduğunu inkar edenler, milyoncular ve olmayan dükkanlar :) ben de aklımın bir köşesinde tutmuştum bir modelini, bayiler listesindeki son adrese gittiğimde istediğim modelin bir alt modelini ciddi bir indirimle görünce hemen bisikletimi sattım ve şimdikini aldım. yol bisikletine karşı da ufak bir ilgi belirdi ben de, senle benzer bir keyfe sahip olduğumu düşündüğüm için senin bisikletinin resmini merakla beklemekteyim :) ilgin için de teşekkür ederim bol pedallamalar...

nerede duruyor bu bisiklet?
şehir fatsa olduğuna göre hırçın Karadeniz gibi ?

@Sey_Yeah Öncelikle 1. soru Ordu\Fatsa duruyor Bisiklet anladığım kadarıyla 2. soruya Gelince Soruyu Anlamadım

@Emirhan Tangel

zaten tek bir soru var :)
çok güzel olmuş foto. antalyanın falezi mi dedim, yoksa dedim bir tane şelale kenarı mı acaba dedim.
ama sonradan "ordu/fatsa" ibaresini görünce, karadeniz kıyısındaki bir yerde çekildiğini düşündüm, doğru muyum ?

Doğrusun bana 2 soru sordun sandım Dalganın Boyları 3 metre vardı bu fotoyu çekerken ıslandım :)

Herkese merhabalar. Biraz konu dışında olacak ama herhalde soracağım soruya en iyi burada cevap bulabilirim :) Bisan kullanıcıları olarak xty 5600 hd hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar. Bu bisikleti almamızı tavsiye eder misiniz?

@caesar

Bisikleti Almanızı Şiddetle Tavsiye Ederim Ama Bisikleti Deneyerek Alınız size Konfor Ve Güven Veriyorsa alın İstediğiniz Koşullarda Cevap Verebilen Bisiklet.
Ben Bisikletimi Alalı 6 Ay oldu tık demedi gerekli bakımlarını yaparsanız.

Buda Bisiklette En Yüksek Yapabildiğim Hız Dahada Giderdi ama koşullar müsait olmayınca 11120956_813186022108463_438535209_n.jpg

@usame ömer

İnternetten Mi Sipariş Verdiniz internette Araştırdımda Bulamadım

• Beğen
Tepkiler: usame ömer
@Emirhan Tangel çok sağol bilgiler ve tavsiye için. Bisikleti aldık. Gerçekten fiyata göre çok güzel bisiklet. Özellikle vites geçişlerine ve amortisöre hasta oldum. :)

Geri