Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Ad Soyad sticker hazırlamak için yardım arıyorum

@Erdal YILMAZ
Anladım hocam teşekkür ederim ilginiz için

Scudo
Şablonu alabilir miyim ben de bir denesem?@uguryilmaz144

@mehmet.ali
hocam template dosyası varsa atabilir misin rica etsem ya? Bu tasarımı çok sevdim ancak Photoshop'tan bunu yapmak biraz zor gibi

yorumları bekliyorum bisiklet dostları :)

Dosyalar

• IMG_0061.JPG
    IMG_0061.JPG
    13,8 KB · Okunma: 124
sticker olarak baskıyı nasıl alabiliriz

@Ahmet Bilge Kaan AKIN maşallah nazar değmesin güzel durmuş. Ben bisiklet ve kaskıma bakayım. En güzeli kendi ölçümü alayım, kendisiyle görüşeyim. Çalıştığım örneği de gönderirim olmadı.

Guzel calismalar arkadaslar :harika:

Merak ettigim bir konu, bu stickerlari bisikletin uzerinde ne kadar sure sorunsuz kullandiginiz. Ozellikle bisiklet uzerine uygulananlari merak ediyorum cunku yagmur, gunes, yikama gibi seylere de maruz kaldiginda ne kadar sure kullanilabildigini merak ediyorum. Yenilemeye ne kadar sure sonra ihtiyac duyuyor?

@Serkan Mıstınoğlu

7 liraya bir ton bastırdım. Dış cephe etkilerine karşı dayanıklı bir etiketti adını net hatırlamıyorum. 32 tane büyük (2x8cm), 48 tane küçük (1x4cm) etiket aldılar benim için. Bir baskı alırken etiketimi araya sıkıştırdılar kalan parçaya bastılar. Kesip yapıştırdım 2 kaska 2 kadroya. Toz güneş gördü. Yağmurda suda bakacağız artık ama baya çok adet olunca onu düşünmüyorum artık kullan at'a bile razıyım :krnz:

@isosel merhaba :D nereye yaptırdınız? Muhtemelen tanıdık biriydi ki baskıların yanına ekledi.

@Mytafa
Merhaba, yok tanıdık değilde halini arz edince anlayış gösteriyor herkes. Kendim birşey buldum tasarladım bisiklet için diyince afalladı önce tabi. Sonra aklına yattı. Konya'da Nevzat Copy var Karatay medresesinin yanında buralardan bilen vardır. Bulunduğunuz şehirde alelade bir fotokopici değilde herhangi bir matbaa, baskıcı da yaptırabilirsiniz. Dış mekan etiketi diyin.

@isosel
Anladım, peki teşekkür ederim. Şansımı deneyeceğim o zaman ben de. Güzel de görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Arkadaşlar, basit bir logo programı ve biraz da photoshop yardımıyla kendime şunu yaptım. Beğenen ve isteyen olursa logo programının düzenlenebilir şablon formatı olmadığı için yüksek çözünürlükteve aynı ölçüde png formatında isminize özel yapabilirim. Etiket boyutlarını kendinize göre düzenlersiniz.

xxl-stickerim.png .

Geri