Scudo Sports

Bisiklet ağırlıkları... Bisikletin kaç kilo?

@Imlampre

Bu net bilgi zaten. Önce kondisyon. Bunları değerlendirirken aynı kondisyon ve kilodaki iki kişi olduğunu varsayarak değerlendirme yapmak lazım.

Scudo
@Murat Cömez
Maşallah bunun hastasıyım.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Murat Cömez

Selam eger yeni nesil alivyo takarsaniz 45 gram daha dusebilir. Neden? Yeni nesil alivyo cunku onlar

17kg.
Birkaç ay öncesine kadar 92kgda bendim.Geçende ölçüldüm 96 olmuşum. :confused:Spor bana yaramıyor mu nedir.:p Ya da spora güvenipte aburcuburlara yüklenmekten vazgeçmediğimdende olabilir gibi bir şey var içimde:islik:

• Beğen
Yaptığım yükseltmelerle birlikte 12,89 kg olan bisikletim (56 kadro resmî ağırlığı) benim ki zaten 61 kadro ne kadar ağırlığı var bilmiyorum ama bi 14/15 kg olmuştur . Peki ne kadar ağır olduğu umrumda mı ? Tabiki hayır

Fabrika verisi 14 kg (çamurluk, dinamo, aydınlatmalar ve arka bagaj dahil). Ön bagaj demirini, suluk kafeslerini ve tamir kitini de eklersek sanırım 16-17 olmuştur. Mottom: Eşek gibi taşırım kral gibi yaşarım

• Beğen
Bisikletin istiab haddi 136 kg( 56 kadro için) 110 kilo ben 15 kilo da Velespit? Geriye bişey kalmadı . Mecburi bikepackingciyiz

Bendede CUBE Tonopah Pro var.11.8kg çıplak ağırlığı ama bagaj Brooks sele, gidon yükseltici, barend falan derken nerden baksan 14-15kg gelir..

SALCANO INSOMNIA 29 ---> pedallar dahi 13.44 kg, tabi small var bende onunki bi tık daha aşağısındadır, ek olarak biraz daha azaltılabilir rahatlıkla, buna el veren bir bisiklet.

gidon mesela rahatlıkla 200-300 gram kar edilebilecek bir alan.
sele ve sele borusu ile derken 12lere düşülür. yürür aksamla da oynanınca 12 ye yakın olur. tabi iş para istiyor. ben hiç girmedim o ayaklara, spd mi taktım, sele değişecek oldukça rahatsız, belki sele borusu.

• Beğen
@Süper Dede
Sayın abim, bu kadro iyi midir? B de m de düşünüyorum da...

Salcano City Sport Bagaj , Selle Royal Sele i Kelebek gidon ile birlikte 14 ~14.5kg geliyor aşağı yukarı

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri