Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet ağırlıkları... Bisikletin kaç kilo?

@Mhmm@ yakında allah izin verirse daha iyi bir bisiklete geçicem şuanki bisikletim kullanılamaz geldi o zaman farkı anlarım

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Scudo
Özellikle iki bisikleti olanlar ağırlık farkını iyi anlar. Ben kendi adıma görüntü ile ağırlığı dengelemeye çalışanlardanım. Profil jantsız benim Karbonat'ı düşünemiyorum. :D Disk frende vazgeçilmezim, doğal olarak 7 kg'nin altına düşemiyorum.

• Beğen
Aynen valla oğlanın MTB`sini kullanıyordum Salcano NG-650 ekstraları ile birlikte 14-15 kg`si garantiydi..
Ama şimdiki bisiklet pedallar dahil 9,4kg..
Ve demişimdir mutlaka "ben bundan önce neye binmişim" diye..
İnanılmaz fark ediyor hafiflik, belli bir süre sonrada inanıyorum ki, 9 kg`nin altına nasıl inebilirimin hesabını yapmaya başlayacağım..Ki sadece lastikleri değiştirerek net 340 gr. kazanabiliyorum (hesap yapmaya başlamışım bile :kptmya::kptmya::kptmya:).
Kaldı ki sele, sele borusu veya gidonu karbon olarak değiştirirsem kesin 8,5 kg ve aşağısına indirebilirim..

@Mhmm@

Teşekkür ederim. Kadro ağırlığını bilmiyorum ama. Jantlar, gidon boğazı, sele ve fren bacakları stok değil. Ek olarak resimde görülmüyor ama 80 gramlık metal km sayaç tutacağı da mevcut. 10 gramların hesabı yapılmışken ;)

Ghost tacana 7 pedallae dahil 12.8 9 kilo

Tabi upgrade ettik :D

2016 Giant Escape Air 9.3 kg ...

@Mustang54
137'den 83'e düşmek yalnız bisikletteki performansınızı değil; tüm hayatınızı baştan aşağı değiştirir aslında :)

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
giant anyroad comax. 10 kg.

stok jantlarım inanılmaz ağır. yoksa tek haneli rakamlara düşmesi içten bile değil.

Ölçmedim ama;

Salcano City Sport HD rahat 15 kilo vardır. Gidon çantasını da takınca 16 :bsmagryr:
Carraro CR062 boşta bile 10 kilo civarı deniyor. Litrelik suluk ve kadro çantasıyla 11,5 oluyordur. :hihi:

Beyler rüzgarda sürebiliyormusunz benim hiç süresim gelmiyor konu bu değil ama

@Imlampre

Evet. Full + full :D Linkten özelliklere bakabilirsin. (link)

• Beğen
Geri