Özellikle iki bisikleti olanlar ağırlık farkını iyi anlar. Ben kendi adıma görüntü ile ağırlığı dengelemeye çalışanlardanım. Profil jantsız benim Karbonat'ı düşünemiyorum. Disk frende vazgeçilmezim, doğal olarak 7 kg'nin altına düşemiyorum.
Aynen valla oğlanın MTB`sini kullanıyordum Salcano NG-650 ekstraları ile birlikte 14-15 kg`si garantiydi..
Ama şimdiki bisiklet pedallar dahil 9,4kg..
Ve demişimdir mutlaka "ben bundan önce neye binmişim" diye..
İnanılmaz fark ediyor hafiflik, belli bir süre sonrada inanıyorum ki, 9 kg`nin altına nasıl inebilirimin hesabını yapmaya başlayacağım..Ki sadece lastikleri değiştirerek net 340 gr. kazanabiliyorum (hesap yapmaya başlamışım bile ).
Kaldı ki sele, sele borusu veya gidonu karbon olarak değiştirirsem kesin 8,5 kg ve aşağısına indirebilirim..
Teşekkür ederim. Kadro ağırlığını bilmiyorum ama. Jantlar, gidon boğazı, sele ve fren bacakları stok değil. Ek olarak resimde görülmüyor ama 80 gramlık metal km sayaç tutacağı da mevcut. 10 gramların hesabı yapılmışken
Salcano City Sport HD rahat 15 kilo vardır. Gidon çantasını da takınca 16
Carraro CR062 boşta bile 10 kilo civarı deniyor. Litrelik suluk ve kadro çantasıyla 11,5 oluyordur.