Scudo Sports

Bisiklet ağırlıkları... Bisikletin kaç kilo?

Beni geçmek kolay değil, 19 kg ile yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :D Öyle gramlara falan takılmıyorum 😂

20201016_121409-jpg.244867

Scudo
Canın sağolsun :harika: . Yanlız @hamlet2006 alanını değiştirdi. Yatırım tavsiyesi değildir diyor. Başka hiç bir şeye karışmıyor. Takılı kaldı buraya ;
Dolar 8 Plus :kötü:
Ben dolara yatırım yapmam. Dolara yatırım, yatırım değildir. Ancak paranızın değerini korursunuz.
Arzı sınırlı, riskli değerli emtia (altın, gümüş, platin) ve kripto varlıklar üzerine sepet yaparak yatırım yaparım.
Yatırım tavsiyesi değildir.

20201123_123623 (1).jpeg

Suluklar ve pompa hariç tartınca, üzerindekiler ile 8,90 kg geldi. 13 yaşında ama fit halen :)

Ben dolara yatırım yapmam. Dolara yatırım, yatırım değildir. Ancak paranızın değerini korursunuz.
Arzı sınırlı, riskli değerli emtia (altın, gümüş, platin) ve kripto varlıklar üzerine sepet yaparak yatırım yaparım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Reis hakli keh keh
Screenshot_20210323-134044-1.jpg

Karbonfiber aksesuar alacağıma karbonhidratı kesiyorum kendimden veriyorum :D miss, geçen sene pandemi başı 88 kg'ydum, şu an 77 :D

Ruhsatta 83 kilo yazıyor. Scooter aldıktan sonra yemişim bisikleti dedim oh ne rahatlık o kadar sene eziyet etmişim kendime boş yere. ter yok acı yok çok kilo almışım pedal dönmüyor derdi yok en güzelide popiş acısı yok kocaman sele rahat rahat otur. 😁 kim icat etmiş şu bisikleti hiç konforlu değil markete gitsen poşet koymaya yer yok. Önceden motorlu taşıtlardan korkardık çarparmı diye şimdi gördüğüm bisikletlinin üzerine sürüyorum (şaka şaka)

Son düzenleme:
14.44 kilo ve pedalsız ağırlık bu, pedallar 300-310 gram gibi bir ağırlığa sahipti diye hatırlıyorum.

14.77 desek hadi, üzerinde 16'șar ya da 18'er gram iki tane bontrager suluk kafesi var. 😁
Jelli sele kılıfıydı, içinde iç lastik ve yama takımına ek olarak bir tane de ufak anahtar takımı bulunan sele altı çantasıydı derken 15.60-16.00 kilo bandındadır diye tahmin ediyorum.

IMG_20210405_142623.jpg

Geri