everhard
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.465
- İsim
- Tolga A.
- Bisiklet
- Carraro
Keşke 1500gr olsa. Benim de daha önceleri aklımda olan bir modeldi ama maalesef ağırlar. Vision 30 modeli 1900gr.263367 dosyayı görüntüle
Ölçmedim ama sanırım yaklaşık 9-9.5kg arası bu haliyle 😊 karbon maşa 450gr jantlar da 1500gr olması lazım. Bence jantları bir an önce değişin çok ağırlar bea.
Şimdi baktım 1900 diyor evet. Valla uzerindekiler öyle ağırdı ki değiştirdikten sonra bana öyle geldi demekki😊 sizin eski makinede maşallah güzel görünüyormusKeşke 1500gr olsa. Benim de daha önceleri aklımda olan bir modeldi ama maalesef ağırlar. Vision 30 modeli 1900gr.
Başlığa uyma şeysi;
Eski makinam 8.9kg
263411 dosyayı görüntüle
Sonra giant al abi😇😁Keşke 1500gr olsa. Benim de daha önceleri aklımda olan bir modeldi ama maalesef ağırlar. Vision 30 modeli 1900gr.
Başlığa uyma şeysi;
Eski makinam 8.9kg
263411 dosyayı görüntüle
Bu makine bizim arkadaştaKeşke 1500gr olsa. Benim de daha önceleri aklımda olan bir modeldi ama maalesef ağırlar. Vision 30 modeli 1900gr.
Başlığa uyma şeysi;
Eski makinam 8.9kg
263411 dosyayı görüntüle
Hocam bu değişikliklerin sonunda astarı yüzünü geçmesin. Bahsettiğiniz parçaların fiyatlarını iyi araştırın derim.Arkadaşlar bende sedona 410 var, kaç kg olduğu hakkında bilgim yok, vites, fren, gidon, sele ve jant setini göbeklerle birlikte değiştirmek istiyorum bunlar için yardımınıza ihtiyacım var hem eskiyen parçaları değiştirmek hem hafifletmek istiyorum
Sanırım öyle oluyorHocam bu değişikliklerin sonunda astarı yüzünü geçmesin. Bahsettiğiniz parçaların fiyatlarını iyi araştırın derim.
Peki Ayhan abi ağırlık Tutkunlugu sizce neden boş işler. "Vanity" kelimesini beğendiğiniz göre bir bildiğiniz var demektir.Hahaha.. 😂 Sarper Günsal az evvel çok fena lafı koydu bu ağırlık tutkunlarına. "Vanity" dedi. Yani, boş işler. 🤣🤣🤣
Canlı yayında söyledi.Peki Ayhan abi ağırlık Tutkunlugu sizce neden boş işler. "Vanity" kelimesini beğendiğiniz göre bir bildiğiniz var demektir.
Birde ben Sarper Günsalin yorumunu göremedim, yorum numarasını yazarmisin?