Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet ağırlıkları... Bisikletin kaç kilo?

Scudo
@kemal.bahadır Vision jantlarla çok güzel görünüyor maşallah.

Jant değişim işini düşünüyordum bir ara ancak artık düşünmüyorum, bu haliyle kullacagim gibi, etle tırnak gibiyiz ayrılamiyoruz artik 😁

Karbon sele ve sele borusuyla 500 grama yakın hafifledi, orijinal kilosu daha fazla.

Market bisikletim 18,5 kg. Kg başına maliyet olarak bakılırsa başlık altında açık ara şampiyondur herhalde:)

263367 dosyayı görüntüle
Ölçmedim ama sanırım yaklaşık 9-9.5kg arası bu haliyle 😊 karbon maşa 450gr jantlar da 1500gr olması lazım. Bence jantları bir an önce değişin çok ağırlar bea.
Keşke 1500gr olsa. Benim de daha önceleri aklımda olan bir modeldi ama maalesef ağırlar. Vision 30 modeli 1900gr.

Başlığa uyma şeysi;
Eski makinam 8.9kg
9FC5290C-6A5F-4E0A-B27F-F63E244636EF.jpeg

Keşke 1500gr olsa. Benim de daha önceleri aklımda olan bir modeldi ama maalesef ağırlar. Vision 30 modeli 1900gr.

Başlığa uyma şeysi;
Eski makinam 8.9kg
263411 dosyayı görüntüle
Şimdi baktım 1900 diyor evet. Valla uzerindekiler öyle ağırdı ki değiştirdikten sonra bana öyle geldi demekki😊 sizin eski makinede maşallah güzel görünüyormus

• Beğen
Tepkiler: Ekincan
Arkadaşlar bende sedona 410 var, kaç kg olduğu hakkında bilgim yok, vites, fren, gidon, sele ve jant setini göbeklerle birlikte değiştirmek istiyorum bunlar için yardımınıza ihtiyacım var hem eskiyen parçaları değiştirmek hem hafifletmek istiyorum

Goccia City Zero elektrikli bisiklet: 20 kg. (piliyle beraber) Bana daha ağır geliyor, tutup kaldırmak için uygun bir yeri olmadığından sanırım.
Kanalımda merak edilenlere dair bazı cevaplar vermeye çalıştım; youtube FD MACERALAR

Arkadaşlar bende sedona 410 var, kaç kg olduğu hakkında bilgim yok, vites, fren, gidon, sele ve jant setini göbeklerle birlikte değiştirmek istiyorum bunlar için yardımınıza ihtiyacım var hem eskiyen parçaları değiştirmek hem hafifletmek istiyorum
Hocam bu değişikliklerin sonunda astarı yüzünü geçmesin. Bahsettiğiniz parçaların fiyatlarını iyi araştırın derim.

• Beğen
Tepkiler: oesen
Üstündeki insan 100 KG olduğu zaman bir esprisi kalıyor mu bisikletten avantaj elde edilen 2 KG'ın?

Mosso groovy 27.5 carbon. 12,6 kg (55kg'ım)
(2 suluk, suluk kafesi, km sayacı, zincir koruma, çamurluk, şeffaf kaplama, fren silikonu, 78cm gidon, çivili pedal ve 3kg jant seti ile)
IMG_20210510_143504.jpg

Hahaha.. 😂 Sarper Günsal az evvel çok fena lafı koydu bu ağırlık tutkunlarına. "Vanity" dedi. Yani, boş işler. 🤣🤣🤣

Hahaha.. 😂 Sarper Günsal az evvel çok fena lafı koydu bu ağırlık tutkunlarına. "Vanity" dedi. Yani, boş işler. 🤣🤣🤣
Peki Ayhan abi ağırlık Tutkunlugu sizce neden boş işler. "Vanity" kelimesini beğendiğiniz göre bir bildiğiniz var demektir.
Yani bisikletini hafifletmek isteyenler enayi yada kerizmi demek istiyor?

Birde ben Sarper Günsalin yorumunu göremedim, yorum numarasını yazarmisin?

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
Peki Ayhan abi ağırlık Tutkunlugu sizce neden boş işler. "Vanity" kelimesini beğendiğiniz göre bir bildiğiniz var demektir.
Birde ben Sarper Günsalin yorumunu göremedim, yorum numarasını yazarmisin?
Canlı yayında söyledi.
Çünkü ağırlık meselesi ideal formuna ve kilosuna ulaşmış yarışçıların birkaç saniye daha kazanabilmek amacıyla önemsediği bir konudur. Üstelik gramlarla ifade edilebilen ağırlık kazanımlarının bedeli yüzlerce euro. Biraz kilo verse o eurolar cebinde kalacak.
Bu durumu, sevilen bir hobinin önce tutkuya, sonra da obsesyona dönüşüp akıl ve mantıktan uzak uygulamalar, masraflar şeklinde görüyoruz. Hemen tüm hobilerde var bu. Forumlar da bu işin kaynayan kazanları. İnsanlar birbirinden etkileniyor, geri kalmak, dışarıda kalmak istemiyorlar.
Bir kabloya yüzlerce euro veren hi-fi tutkunları, bir öğütücüye binlerce euro veren kahve tutkunları, yarış sırasında teknedeki fırını söküp denize atan yelkenciler, say say bitmez.
Bu işleri ilgili sektör de ince ince pompalar. Sürekli yeni modeller ile iştahları kabartıp, profesyonelere birkaç yüz tane satacağı ürünlerden on binlerce satar. Psikolojik bir oyundur bu.
Oyuna gelmeyelim, akıllı olalım. 😉

Geri