Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet aldıktan sonra duyulan pişmanlıklar

Öğrenci olduğum zamanlarda 4 yıl önce 500$ a(950 TL'ye) MTB almıştım. Aldıktan sonra içimde ona niye o kadar verdim diye pişman olmuştum. Para biriktirmek kolay değildi o zamanlar. Şimdi hala da aynı Bisikleti kullanıyorum ve iyi ki almışım diyorum. Hem kaliteli hem de şimdi almak istesem bayağı pahalı olacaktı.

Scudo
daha fazla param olmayıp scultura 6000 in yanına mtb veya katlanır bisiklet alamadığımdan pişmanım :'(

Bisikletin kendisi bir pişmanlıktır.
Kusura bakmayın arkadaşlar bugün iki bisikleti yıkayıp üstüne birde yağladım artık bugünlük böyle idare edin.

• Beğen
Tepkiler: Decsan
@mehmetsunu
Haftasonu evdeki toplam dört bisikleti söktüm temizledim yağladım..
Pişman mıyım? Binmeye fırsatım olmadı.. Belki ona..

8 yıl önce bisikletimi alırken renginden dolayı amortisörsüz 24" jantlı almıştım. O zaman 26" alabilirdim ama araba ile aynı tonda gece mavisine rastlayınca direk aldım. Bu aralar biraz binince buna yakın dursamda renkten dolayı bırakamıyorum :D images (32).jpg

50 yıldır bisikletlerim oldu, ilki çoğumuzun olduğu gibi karne hediyesiydi...
Toplamda 14 bisikletim olmuş ve ilki hariç hepsini kendi kazancımla almışım...
Zehiri de panzehiri de kendi ile müsemma olan bu illet/bisiklet yüzünden teneke tanrılar arabalara hep mesafeli durdum ve hiç de özenmedim şöfeerliğe...
Evliliklerim de de eşlerim bu tarzı benimseyince yıllar geçip gitti..
Pişman değilim hakim bey; yeniden doğsam gene aynılarını yapardım...
İş ki şu başıbozuk dünya içinde şu coğrafya dışında bir yerde yaşasaymışım, pişmaniye bu....

Son düzenleme:
Hiç bi bisiklet için iyidir kötüdür pahalıdır ucuzdur gibi bi yorum yapmak doğru olmaz da, ben en çok doğru dürüst bi araştırma yapmadığıma pişman oldum. En azından 1-2 hafta daha bi araştırmış olsaydım Tourney setli bi bisiklet almazdım mesela. En ucuzu bu dedim aldım, yine de memnunum bisikletimden, taş gibi bisiklet ama bana göre değil işte..

Pişmanlık değil ama git gide nasıl devam edebileceğimi düşünüyorum. Sürekli kullandığımız ürünler yıpranıyor, bisikletin bakımı vs gibi durumlar için biraz zorlandığım oluyor. Asgari ücret ile yaşamak gerçekten zor.

Şu ana kadar 9 bisiklet almış ve habire dönüştürmüşüm. Bir bahane bulup hemen satmışım. Tez canlı bir insan olduğum için bir an evvel elimden çıksın diye değerinin altında satmışımdır çoğunu. Bunlar benim pişmanlıklarım.

Arka rubleyi 7'den 8'e çıkardım. Shimano'nun standart 14-34 rublesi bana hiç pratik gelmedi. Düşük viteste dişli olarak sadece 24 ve 34 var, arada hiçbirşey yok. 12-32 rubleye geçtim ve şu an düşük viteste 24-28-32 olarak gidiyor. Kullanım tecrübesi olarak o kadar çok fark etti ki...

Buna pişmanlık da diyemem, daha çok upgrade gibi.

Bisiklet bakarken disk frenli olduğu için Corelli Goat 1.0 istiyordum aslında ama o zaman bütçemi hayli aşıyordu, onun yerine bekleyemeyip kredi kartıyla taksit yaparak çok iyi bir fiyata sıfır Boolva RC100 almıştım. İşte bisikletle ilk ayımda ıslak zeminde bisiklet yolunda giderken bisiklet yoluna çıkan bir teyzeyi görüp duramayarak çarpmıştım ve düşmüştük. O zaman hem kadıncağıza çarptığım için çok üzülmüş ve içime bir bit yeniği düşmüştü. Şimdi bile vakit vakit derim keşke RC100 yerine Goat 1.0 alsaymışım, hem disk frenli, hem daha kalın lastik takmak mümkün hem de her yeri bagaj deliği, okula giderken çanta manta ne varsa portbagaja atar giderdim, kendimi bozuk köy yollarına koyverir şehirden kaçardım diye. Şimdi safkan yarış bisikleti diye kendimi avutuyorum ama 😂

Hobiye harcanan paranın hesabı tutulmaz. Keşke daha çok efendi bisikletsevere yardım edebilseydim. Tek pişmanlığım bu olurdu, olsa olsa.

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Bisiklet bakarken disk frenli olduğu için Corelli Goat 1.0 istiyordum aslında ama o zaman bütçemi hayli aşıyordu, onun yerine bekleyemeyip kredi kartıyla taksit yaparak çok iyi bir fiyata sıfır Boolva RC100 almıştım. İşte bisikletle ilk ayımda ıslak zeminde bisiklet yolunda giderken bisiklet yoluna çıkan bir teyzeyi görüp duramayarak çarpmıştım ve düşmüştük. O zaman hem kadıncağıza çarptığım için çok üzülmüş ve içime bir bit yeniği düşmüştü. Şimdi bile vakit vakit derim keşke RC100 yerine Goat 1.0 alsaymışım, hem disk frenli, hem daha kalın lastik takmak mümkün hem de her yeri bagaj deliği, okula giderken çanta manta ne varsa portbagaja atar giderdim, kendimi bozuk köy yollarına koyverir şehirden kaçardım diye. Şimdi safkan yarış bisikleti diye kendimi avutuyorum ama 😂
Hocam goat 1.0 daki mekanik disk de çarptırırdı merak etmeyin. V fren bana göre mekanik diskten her zaman daha iyi

Geri