Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet alımına ve aksesuarına harcanan paralar

MALZEMEFİYAT
KRON XC250500
SMART KASK80
BİSİKLET KİLİDİ25
ZEFAL KASK AYNASI20
TCHİBO BİSİKLET ŞORTU59
TCHİBO BİSİKLET FORMASI29
TCHİBO GİDON ÇANTASI40
MİNİ POMPA20
ZEFAL KASK AYNASI25
DIŞ LASTİK ÇİFT60
TCHİBO TAYT30
TCHİBO ELCİKLER31
TCHİBO TAYT30
BİSİKLET ELDİVENİ25
TAMİR MASRAFLARI100
TOPLAM1074
Beş yıldır işe gidiş-gelişten yaptığım tasarruf yaklaşık 1300 TL :)

Scudo
@hasanozturkcyclingking Biraz ufak at :) 13 yasindan beri profesyonelmişsin.Egoya bak hele,profesyonel demek yaptığı spordan para kazanan kişidir.Ha birde 110 milyar parayı nasıl harcadın güzel kardeşim ? Altında benim idman bisikletinin aynisindan var 2000 liralik CR052.110 bin lira değil bir git 10bin lira biriktirmeye ugras hele bakalım ne kadar vaktini alıyor.Aliexpressten tinkoff formayıda çekmiş burda hava atıyorsun.Maddi anlamda övünenlerden tiksinirim,hele birde yalan dolanla kendini maddi olarak yuceltmeye calisanlardan kat kat tiksinirim.Neysen o kardeşim demekki karakterinle ve sporcu kimliğinle bir halt değilsin madden yalan dolanla şov yapıyorsun.Hadi birader yoluna burda yalan dolan sökmez.

Bu arada ; Volkswagen. ;)

3 tane 2016 Scirocco alırdım bisiklete yatırdığım paraya sadece 2 yılda.Sanırım biraz çok harcıyorum. :okyrm:

@I am the Uptown C.
90 bin desek 270 bin yapar az...
Ben bi' 911 parası harcadım.

6 aydır bisiklet sürüyorum. Yol bisikletimi alırken sadece bir el pompam vardı, yani gerek ekipman gerek yedek parça gerekse kıyafet anlamında bayağı sıfırdım. Sıfırdan başlıyordum ve aylık 400 lira bütçem vardı. Bisikleti aldıktan sonra 6 ay içinde 1200 civarı bir harcama yaptım ve şu an en temel olanları edindim. Yağmurluk, yedek lastik, alyan seti, ayaklı pompa, Solarstorm x2 :), zincir yağı, kask, eldiven, gözlük, arka stop lambası, wd40 vs... Uzun yazmayı sevmesem de 10 parmak klavye pratiği için böyle ufak denemeler yapmaktayım :)

@hasanozturkcyclingking Şaka mısın kardeşim anlamadım ki :) 70 liraya passat mı var,ayrıca 70binden bile hesaplasan günlük 50 lira ediyor sen 2 haftada bir jant 2 günde bir forma falan mı aldın :) Hala yazıyorsun ya..

Not : Bu imzandaki % hesaplamasıda iyiymiş kardeş arkaplanda çalışan programlar vardır yavaşlatır onlar ctr + alt + del yap görev yöneticisinden yalan.exe ve ego.exe'yi sonlandır :)

Not 2 : Kendini paklamak için RS1 maşalı bir mtb ile fotoğrafını koymuşsun ama o hypervenom halısaha ayakkabıları gözümden kaçmadı ;)

1. Specialized sirrus comp disc : 1200€
2. Kask: 80₺
3. Kısa bisiklet tayt:50₺
4. Bisiklet örtüsü:90₺
5. Bisiklet pompası (ayaklı) :60₺
6. Tamir kiti:15₺
7. Tamir çakısı:65
8. Water bottle ve tutucu:30₺
9. Yağ, şampuan fırça :100₺
10. Mini pompa :30₺
11. Fener:30₺
12. Kısa kollu forma:25₺
13. Bisiklet taşıyıcı araç arkası:500₺
14. Spd ayakkabı :250₺
15. Spd pedal:150₺
16. Kışlık ceket:250₺
17. Uzun tight:350₺
18. Eldiven:60₺
19. İçlik:50₺
20. Spd ayakkabı koruyucu:80

Yaklaşık 6000₺ harcamışım.

• Beğen
Tepkiler: ddr ve emrejon
:D :D neyse o kadar yazdık bizimde bi katkımız olsun.1 Sezon bile değil ama bu yıl için olanlar bunlar öğrenci arkadaşlara yön verebilir belki :) Özelliklede beslenme konusunda.Öncesinde bir adet BELİMİ BAYAĞI BİR BÜKEN Trek Equinox TTX SSL 3 9.9 yatıyor da onu hesaba katmadım :) Bilenleriniz vardır belki kendisi odada süs olarak duruyor arkadan vurdukları için :)

Carraro CR052 2100 TL (geçen sene ağustos,ona yaptığım masraflarla 2600dür en fazla)
R065 ayakkabı aldım oda 200 lira gibi birşeydi.
25 adet 19x23 700c iç lastik 280 lira (DECATHLON)
her ay 30luk 200ml pınar süt (metro 25 lira bir koli x 6 )
her ay 30lu light ton balığı (metro 150 lira 30lusu x6 )
kızılay şişe maden suyu 200 ml lik ( 24lü 10 lira x 6 )
Snickers aldım 50 tane 50 kuruştan ( 25 TL )
Lor peyniri aldım bittikçe pazardan onun fiyatını tam kestiremeyeceğim köylü teyzem kilosu 7 liradan veriyor pazarda

Genelde beslenmeye önem verdim,bence en önemliside bu.Bu saydıklarımın snickers hariç diğer hepsi günlük olarak tüketiliyor,bence jel ve powerbara verilen paralara yazık :) Birde güzel annemden her akşam karbonhidrat bombası var :D Pilav + Makarna fix :)

@hasanozturkcyclingking Ah be kardeşim sen beni bir tanısan bu kadar boş konuşmaz avada gelmez avlanmazdın ;)

Ürün Fyt
Kask220
Suluk Termal75
Suluk Normal30
Pompa40
KM Saati50
Ön Işık90
Arka Işık40
2. Arka Işık x245
2. Kadans & KM sensörü 60
Şort80
Eldiven30
SPD Ayakkabı200
Allen Anahtarı30
Bisiklet 2699,99

@hasanozturkcyclingking a katılıyorum bir araba parası alınıyor arkadaşlar 25 senedir bu işin içindeyim sayamadı neler aldığımı kardeşim sen takma millete çekemediklerinden böyle yazıyor
@Erkin Kalender kardeşim sen hiç terbiye almadınmı insanlarla nasıl konuşulacağını bilmiyorsan öğren gel

Cannondale F-SI HI-MOD 1-6300$
Trek 1.5orjinal hali tiagra ben 105 5800 taktım orjinal jantı bontrager ben fulcrum racing quattro taktım toplam 6000TL civarı (net değildir)
Trek crockett 9 disk $2,749.99
2Tane daha bisiklet var onları saymıyorum

diğer aksesuar ve giyim seçenekleri saymıyorum @Erkin Kalender

Dostlar her şey bir yana.Bisikletten çok vergisine ödüyoruz bu paraları! Bu vergilerin düşürülmesi gerekmez mi? Sesimizi duyurmamız bisiklet adına yapılabilecek en olumlu şey olur bence.

Geri