@archimonde Dostum tavsiyelerim sadece TAVSİYE amaçlı olacak tabi ki siz kendi bütçenize zevkinize keyfinize göre takılın. Ancak kask ta SPECIALIZED alıgn fiyatına göre kaliteli, güvenlik sertifikaları olan bir kasktır. Şahsen çok memnunum
Bir bisiletçi abi kendisine bisiklet sorduğumda "önce kask al!"demişti direkt gidip almıştım.
(link)
Dolar sağolsun geçen sene 175 TLydi şimdi 225 olmuş
Bunun dışında yol biisletinde bahsettiğiniz pompa iyi, mutlaka 2 yedek lastikle yola çıkın basıncınız düzgün olsun. Tayt da önemli bir şey benim tavsiyem
(link)
veya (link)
olur (panel 10 kullanıyorum) bel kısmı uzun, paçalar lastikli asla düşme derdin yok bir çeşit kıspet gibi
))
forma tavsiyem olmaz çünkü formam yok ancak şu sıralar castelli, lusso, sportful funkier gibi ciddi firmaların ürünlerine güvenerek alabilirsiniz. Zamanla iyi bir şey yaptıgınızı anlarsınız.
Ancak kışlık tayt konusunda decathlon dan indirimde bib 300 uzun alıp içine kaliteli bir kısa tayt giyin yeter. Ben en iyisinden para verip aldım gelen malzeme bundna çok çok iyi degildi . 250TL vs vermeye hiç gerek yok.
saygılarımla
XS XL falan kalmış ihtiayı olan alsın
(link)
içinde tayut yok ama ürün iyi fiyat da öyle
(link)