onun hakkında tam bi bilgim yok maleseftekerin büyük olmasını dişli oranlarını değiştirerek aşabilirsin. ön en küçük, arka en büyük dişli kaç?
hocam diyelim ki 58 oluyor o zaman da uygun fiyatlı şehir bisikleti bulmak cok zor genelde kadroları ufak oluyor. çok deneyimli değilim ve genelde çok km sürmeyeceğim için yol bisikletine pek yanaşamıyorum. siz ne dusunursunuz bu konuda? yuksek kadro uygun fiyat mumkun mu? uygun fiyat derken 1000-1500 bandı max@furkkancan 186'ya tahmini olarak ideal seat tube 58 derim. ama bence asıl önemli ölçü üst boru. ideal diz açısını seleyle ayarlarsın, ama üst boru uzun veya kısaysa boğaz ve seleyle oynamak mantıklı gelmiyor bana. ne desem boş. kendin denemen gerekiyor, sana ne uzunlukta üst boru gerektiğini.
46-48 cm bisikletlerini deneme şansınız varsa deneyin. Boyu kısa ama bacak boyu uzun o yüzden 51 bile olabilir ama uzanma payı fazla olacağı için rahatsız edebilir.Merhaba arkadaşlar kardeşime şehir bisikleti almak istiyorum. Boy: 163 iç bacak boyu 75-77.5 yanılma payı olarak. Forumlarda araştırdım 48 veya 51 kadro boylarını öneriyorlar siz ne dersiniz.
Ben de yeni alacağım,bisiklet markasını seçtim Carraro Julıet 2020 modeli bana çok şirin geldi. Çok anlamasamda özellikleri de fena değil. Ama şu boyut olayını bir türlü anlamıyorum. Gönderinin başındaki ölçüleri de inceledim. Yok olmuyor, sürekli sayfalar arasında gidip geliyorum aradığım 26 '' ya da 28'' ama cm, mm, ST, HT..... Çıkamıyorum işin içinden 26'' yeterli olmaz mı? 1.72 boya
Düzgün zeminli yollarda sürerim, bisiklet akıcı olsun derseniz 28; yollar bozuk, ben konfor isterim derseniz 26..
@Cem Coşkun sorduğum için, cevaplara bakıyorum. Bakmayacak olsam neden sorayım 🙂Bu arada bilgiler için teşekkür ederim.