Ayyşe
Üye
- Tepki
- 6
- İsim
- Ayşe A.
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Diğer
@HakanAydn deneyip almak en doğrusu ama dediğim gibi burada bayiliği yok malesef.
Arkadaşlar, yol bisikleti için normale göre 1-2 beden daha düşük kadro seçilebilir mi? Dezavantajları olur mu?
54 ve 56 arası 1 beden mi demek oluyor? Benim tam 55 kadro geliyor ikinci el piyasada 54 kadro çok satılıyor, 55 kadro satan yok. 54 alsam ne fark eder?Bir benden yukarı ya da aşağı tercih edilebilir (ben bir beden büyük kadro kullanıyorum (54 yerine 56); genel bir söylenceye göre yarışçılar bir beden küçük kadro tercih ediyorlar). Şahsi tecrübem, ciddi sıkıntılar yaşadığımı söyleyemem. Yine de bu durum kadro marka ve modeline göre değişebilir.
Deneyerek alırsanız daha verimli olur. 55 ise kadro ölçünüz bisiklete göre 54 veya 56 kadro ile rahat etmeniz mümkün. Özel yapım değil ise genelde üreticilerde kadro boyları atlayarak gidiyorlar. Üreticilerin sitelerinin çoğunda ölçü tabloları var yardımcı olur size.54 ve 56 arası 1 beden mi demek oluyor? Benim tam 55 kadro geliyor ikinci el piyasada 54 kadro çok satılıyor, 55 kadro satan yok. 54 alsam ne fark eder?
Bence de rahatlık bisikletten bisiklete bile fark edebiliyor, bu yüzden mutlaka üzerine oturup iyice denemeler yapınız. Sonraları içinizde bir soru işareti ile kafanızı kurcalar şekilde kalmamış olursunuz.54 ve 56 arası 1 beden mi demek oluyor? Benim tam 55 kadro geliyor ikinci el piyasada 54 kadro çok satılıyor, 55 kadro satan yok. 54 alsam ne fark eder?