Kim ne derse desin, bir amacın varsa, sağlığını yerine koymak istiyorsan ve tam hayatın baharındayken iyi bir bisiklete kavuşmak istiyorsan ödeme gücün varsa kredi çekip bisiklet almak iyi tercih olur. Ülkemizde artan kurlar, vergiler ve enflasyon derken iyi bisikletler dahada ulaşılmaz hale geliyor. Yaşım 33, vucudum oldukça dinç tam gücü kullanabildiğin zamanlarda, istediğin bisiklete kavuşmak isteseydim biriktiğim paramla karbon bisiklet alamazdım. Her gecen ay fiyatlar artıyor, ulaşılmaz hale geliyor. Sen bisiklete 1 adım yaklaşırken, bi sonraki ay 2 adım uzaklaşıyor bisiklet senden

Hadi bisiklet fiyatı çok artmasada artan gıda, giysi, faturalar nedeniyle bisiklete ayırabildiğin para git gide kısıtlanıyor.
Biriktirip alana kadar, yaşım ilerlemiş olcak vs yaşlı adam halimle karbon alıp sonra birde o yaşla performansmı yapayım? Kimse kimseyi kandırmasın arkadaşlar.. Çevremizde goruyorum 45-50 yaşında adamlar karbon bisiklet alabiliyorlar.. Coğrafya işte.. Ocakta kredi çekip, karbonumu aldım çok memnunum. İyi kilo verdirtti, performansım arttı, sağlığım yerine geldi değdimi evet değdi. 300lira aylık kredimi veriyorum

48ay yaptırdım. Biriktirdiğim parayla üstüne kredimi ekledim. Son zamanlarda artan, kur, pandemi, enflasyon, altın vs derken bisikletimin 2.el değeri 4500 artmış. Eğer kredi çekmeyip biriktirmeye devam etseydim, 4500lira dahada pahalanan bisiklet nasıl ulaşabilirdim? Krediyi akıllıca kullanıcaksan çok iyi, evimi krediyel aldım, İyi bir planlama yaparak 3kez toplu ödemeler yaparak kredimi bitirdim.. Düşünmeden, planlamadan kredi çekersen esas o zaman tehlikeli, hayatını karartır banka. Düzenli ödediğim ve toplu odeme yaptıgım için 2 banka düzenli mesaj atıyor 60000liraya kadr krediniz hazır diye, eğer düşünmeden direk atlarsam o zaman büyük sıkıntı..