Yatırım tavsiyesi degildir!!
Ekonomi iyice patlamadan alabildigimiz kadar kredi alıp, yatirim yapmak lazım. Heleki ulkemizde uzun vadeli krediler cok avantajlı. Mumkun olan en uzun vadede kredi cekip mal almak, son odeme gunlerinden once odeme yapmamak lazım. Kredimiz mutlaka sigortalı olmalı. Faiz istenildigi kadar yuksek olsun her turlu karda olacagiz hele ki bu saatten sonra.
Yatirim yapan, piyasada satilacak, tutulacak mal alan ve bekleyen kazanir. Bir çok işletme kucuk orta ve buyuk isletmeler dahil boyle yapiyorlar, borclu olmaktan korkmuyorlar, surekli borclari var. Ellerindeki parayı tamamen kullanmak istemiyorlar.
İsletmeleri gectim, kucuk esnaf, kucuk insaat yapan arkadaslarimin bile hepsi boyle yapiyor. Uzun vadede para dagatiliyor, almamak enayilik olur diyorlar, kobi lerin avantajlarindan yararlaniyorlar.
Benim nakit ihtiyacim şu anda yok, bir sekilde borcsuz olarak hayatimi idame edebiliyorum, ancak sadece yatirim amacli kredi cektim gecenlerde cekebildigim max olcude.
Yukarida yazdigim gibi, kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir. Tamamen kendi kendime sesli dusunmemdir, yazdiklarim sadece beni baglar.