Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet almak için kredi çekmek

Kuveyttürk ihtiyaç kart sanırım bu şekilde finansman sağlıyor

Scudo
Kredi ile bisiklet almak mı? Bunu uzun süre düşünmem, sindirmem ve yorumumu buna göre yapmam gerekli. 4 boru 2 rulmanlı göbek vs. den oluşan bir yapı çok teknolojik ve özel malzeme - işçilik yoksa bu fiyatlar olmamalı (kaldı ki ne teknolojisi?). Tabii ki malum günümüzün pazarlama ve satış sistemi bizlere bunu diretir oldu.
Bu başlığı da yeni görüp bir şeyler yazdım, 20XX yılında belli bir amaca hizmet için açılmış olabilir , görmüşken yazayım dedim.

Şu ortamda aşırı mantıklı. Bazı bankalar sıfır faizle 12 aylık 10.000₺ civarı kredi veriyor. Resmiyette çalışıyor olarak görünmesem de dediğim şekilde Akbank' tan kredi çektim ve taksitle elektro gitar aldım. Daha bankaya ikinci ödememi yapmaya kalmadan aldığım gitarın fiyatı 5100' den 6500'e yükseldi bile.

Yatırım tavsiyesi degildir!!

Ekonomi iyice patlamadan alabildigimiz kadar kredi alıp, yatirim yapmak lazım. Heleki ulkemizde uzun vadeli krediler cok avantajlı. Mumkun olan en uzun vadede kredi cekip mal almak, son odeme gunlerinden once odeme yapmamak lazım. Kredimiz mutlaka sigortalı olmalı. Faiz istenildigi kadar yuksek olsun her turlu karda olacagiz hele ki bu saatten sonra.

Yatirim yapan, piyasada satilacak, tutulacak mal alan ve bekleyen kazanir. Bir çok işletme kucuk orta ve buyuk isletmeler dahil boyle yapiyorlar, borclu olmaktan korkmuyorlar, surekli borclari var. Ellerindeki parayı tamamen kullanmak istemiyorlar.

İsletmeleri gectim, kucuk esnaf, kucuk insaat yapan arkadaslarimin bile hepsi boyle yapiyor. Uzun vadede para dagatiliyor, almamak enayilik olur diyorlar, kobi lerin avantajlarindan yararlaniyorlar.

Benim nakit ihtiyacim şu anda yok, bir sekilde borcsuz olarak hayatimi idame edebiliyorum, ancak sadece yatirim amacli kredi cektim gecenlerde cekebildigim max olcude.

Yukarida yazdigim gibi, kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir. Tamamen kendi kendime sesli dusunmemdir, yazdiklarim sadece beni baglar.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81 ve gunerokn
Yurtdışından bisiklet getirirken elimde yeterince nakit olmasına rağmen kredi kartından taksikli nakit avans çektim nakit paramıda başka şekilde değerlendirdim. Bisiklet gelmek üzere. Taksitler bitmek üzere. Kenardaki paramda akıllı yatırımlar sayesinde değerlendi. Bu ortamda nakit almak değil kredi kartına taksitli nakit avansla almak mantıklı.

Nasıl alırsan al, ama al. Seçimden sonra 5 liralık ürün 15 lira olacak gibi gözüküyor :/

• Beğen
Tepkiler: hasanazmi
Yurtdışından bisiklet getirirken elimde yeterince nakit olmasına rağmen kredi kartından taksikli nakit avans çektim nakit paramıda başka şekilde değerlendirdim. Bisiklet gelmek üzere. Taksitler bitmek üzere. Kenardaki paramda akıllı yatırımlar sayesinde değerlendi. Bu ortamda nakit almak değil kredi kartına taksitli nakit avansla almak mantıklı.
Merhaba Yurtdışından nasıl bisiklet getirdiniz. tanış sayesinde mi yoksa sitelerden mi aldınız ?

Nasıl alırsan al, ama al. Seçimden sonra 5 liralık ürün 15 lira olacak gibi gözüküyor :/
Merhaba,
Bu öngörünüzü neye göre yaptınız belirtmeniz mümkün olur mu? Fiyatlar zaten enflasyon, piyasa kurnazlıkları ve belirsizlikler nedeni ile sürekli artışta ama 3 katına varan artışlar olacağını öngörmek için argümanınız nedir?

Gerçek enflasyonun %100'leri geçtiği bir ortamda, %30 ile kredi alsan ne kaybedersin? Gözüne birşey kestirdiysen, kredibiliten yeterli ise, çek krediyi al.
Şu anki enflasyonist ortamda asla pişman olmayacağını garanti ederim.

Merhaba Yurtdışından nasıl bisiklet getirdiniz. tanış sayesinde mi yoksa sitelerden mi aldınız ?
Kral bir arkadaş sayesinde. Yoksa 150 Euro sınırından kaynaklı jant bile alamaz olduk artık.

Merhaba,
Bu öngörünüzü neye göre yaptınız belirtmeniz mümkün olur mu? Fiyatlar zaten enflasyon, piyasa kurnazlıkları ve belirsizlikler nedeni ile sürekli artışta ama 3 katına varan artışlar olacağını öngörmek için argümanınız nedir?

Biraz ekonomi takip eden herkesin gördüğü birşey var.
Mevcut hükümetin kuru baskılamak için altın sattığı gerçeği. Eğer seçimi kaybederler ise satılan altının onlar için önemi yok. Ama olası bir hükümet değişikliğinde bom boş bir merkez bankası devir alınacağı için... Ayrıca birçok ekonomi analizcilerinin ön gördüğü seçim sonrası kur değişimi durumunda olası hükümet değişiminde kurun hızlı bir şekilde +21 tl leri görebileceği. Hükümet değişmese bile şuan kurun olması gereken değer 25 tl civarlarına çıkacağı yönünde.

Ayrıca hükümet kanadından 7. ayda memur, emekli ve asgari ücreti yeniden belirleme ile ilgili demeçler de gördük. Aynı durumda sayın bay bay kemal bey de aynı konuda bir çok açıklama yaptı. Eğer asgari ücret artarsa zaten maliyet arttı gibi söylemler ile yine bir çok ürüne en az +%30 zam gelecektir.

Önceki mesajımda ki 3 katı artış olur, demem o ki biraz abartma ve her kimin bir ürün alma niyeti varsa elini hızlı tutması gerektiğini söylememdir. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Bende arkadaşlara katılıyorum alacağınız ne varsa alın. Bu ülkede o kur ki aşağı düşse bile bizdeki esnaf ve üretici yine fiyatları aşağı çekmeyecek bahanesi belli ben kur yüksekten mal aldım hammadde aldım zarar ederim öylede gider

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Specialized Tarmac sl4 u kredi ile aldım ve bu yıl sonu bitiyor. 48ay kredi :) Değdimi evet değdi, Ultegra setli tarmacsl4 ü 13000tlye almıştım, şu an 105setli 50000tl :D Biriktirip alcam dersen hayatta alamazsınız.. İlla biriktirip alıncaksa döviz-altın alıp biriktirin hem değer kaybetmeden erimeden istediğiniz bisikleti alırsınız.

çelik sektörü duyduğum kadarıyla kuru 24'den fiyatlıyor. muhtemelen o rakamları görecektir. dünden pahalı, yarından ucuzuz sözü geçerli maalesef.

Geri