Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet bakım ve onarım ücretleri

Mesele 350 vermek değil veriyim ben nerden bileyim açtımı orta arka on göbeği furc u vs vs izlettirmiyorlarda herkes dümen peşinde

Yapılması gerekenleri bir kağıda yazıp verin. Karşısına yapıldı yazıp size geri verdiyse kesin yapılmıştır.

Gönül rahatlığı içinde ücretinizi verebilirsiniz. Ben tüm bakımlarımı bu şekilde yaptırıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Scudo
Sanırım ironi yapıyorsunuz. @Tolga Özdemir
İşinin ehli profesyonel bisikletçiler fotoğraflarla sizi bilgilendirerek yapıyorlar bakımı,bakıma ne için veriyoruz göbeklerin bakımı yapılsın diye,zaten göbekleri açmayacaksa nesine bakacak bisikletin yıkayıp vermez herhalde,vites ayarını fren ayarını eli tornavida tutan herkes yapıyor zaten.Bisikletin yürüme parçalarının ömrü göbek bakımından geçiyor bunu bilmeyip bisiklet tamirhanesi açan yoktur herhalde.

İyi günler. Yarın boludan Ankara erdoganlar bisiklete genel bakım ve akort ayarı için bisikletimi goturecektim ama usta kovid olmuş yapamam dedi Perşembe akşamı da dönmem lazım. Tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir servis ya da tamirci var mı

İyi günler. Yarın boludan Ankara erdoganlar bisiklete genel bakım ve akort ayarı için bisikletimi goturecektim ama usta kovid olmuş yapamam dedi Perşembe akşamı da dönmem lazım. Tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir servis ya da tamirci var mı
Sıncanda emre bisiklet var forumdan görmüştüm bende. Birde orayı ara. Akort sehpasıda hatırladığım kadarıyla ibre kadran neyse adı artık onlardan

Sincan Emre Bisiklet
Bahçelievler Red Bisiklet

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Performans bisiklet. Tam adresini bilmiyorum ama internetten bakıp gidebilirsiniz. Çok memnun kalacaksınız.

• Beğen
Ben her bisikletçinin kendi bisikletinin bakım onarımını kendisinin yapmasından yanayım.

katılıyorum. Çok büyük arızalar hariç akord bakım ayar gibi onarımları her bisikletçi öğrenmeli. Olası yolda iken oluşacak durumlara kendisi müdahale edebilmeli , deneyim kazanmalı. Ki günümüzde her bakım artık ateş pahası. Bir de benim gibi küçük şehirlerde yaşayan bisikletçiler için durum el mahkum.

katılıyorum. Çok büyük arızalar hariç akord bakım ayar gibi onarımları her bisikletçi öğrenmeli. Olası yolda iken oluşacak durumlara kendisi müdahale edebilmeli , deneyim kazanmalı. Ki günümüzde her bakım artık ateş pahası. Bir de benim gibi küçük şehirlerde yaşayan bisikletçiler için durum el mahkum.
Hocam uçak mühendisliği gerekmiyor biraz el becerisi biraz merak tamam bana LEGO yapmak gibi geliyor 😊

• Hahaha
Ben her bisikletçinin kendi bisikletinin bakım onarımını kendisinin yapmasından yanayım.
İyide hocam bakım yapmak için alete ihtiyaç var. Aletler çok pahalı. Bir arka göbek bakımı yapayım demek için bile, yağ pahalı, ruble tutucu aparati var, anahtari var ohoo. Bir zincir sökmek için bile işe yarar bir malzeme olmuş 150 lira. 5alyan+ yildiz tornavida bide yama seti ile ne yapabiliyorsam onu yapiyom valla.

Çayyolu'nda green bicicletta diye bir mekana yaptırdım. Baya ilgilendi ve temiz iş yaptı. Balata değişimi gerektiğini söyledi shimono balata normalde 175 TL ama 150ye değiştiririm dedi. Balata ve tüm bakım ve temizlik işlerine toplam 350 TL verdim. İl dışından geliyorum hediyen yok mu? Diye sordum. 1 tane de paça bandı hediye etti.

İyide hocam bakım yapmak için alete ihtiyaç var. Aletler çok pahalı. Bir arka göbek bakımı yapayım demek için bile, yağ pahalı, ruble tutucu aparati var, anahtari var ohoo. Bir zincir sökmek için bile işe yarar bir malzeme olmuş 150 lira. 5alyan+ yildiz tornavida bide yama seti ile ne yapabiliyorsam onu yapiyom valla.
Tabi haklısınız o da bir bakış açısı ben biraz elimden geldiği ve de yapmaktan keyif aldığım için takımlara verdiğim paralar pek gözüme gelmedi ancak uzun vadede her biri kendini fazlasıyla amorti ediyor birde bu pencereden bakmak lazım

Bakım onarım derken ;

2 bisikletim var . Biri MTB biri Yol. Artık ikisini birleştirip 1 bisiklet yapmak istiyorum. Bakımları yüksek kazancıma göre. MTB'nin zincirini değiştireceğim 450 lira, 2 lastik alacağım 1000 lira.Kronik bakımlarını kendim yapmaya çalışıyorum. Sürüşten sonra yıkayıp , yağlamak. Akort ayarı , jant telleri . Hiç düşünmedim bile.

Yol bisikletinin de lastikleri soyulmaya başladı. 2 lastik, ufak bir jant - akort bakımı. STİ kolları değişsem güzel olur ama hiç gereği yok. Fren ve vites ayarı.

Hiç yoksa 2500 liralık olduk. 3 - 4 ayda bir bakımı da olur. Şu durumda çok zor . Ne yazdım sanki garajımda 2 3 arabam var. Memlekette bisikletin bakımdan dem vuruyoruz ama zeytinyağı almak bile zor.

Bakımı kendim yapıyorum hem yaparken içime siniyor ve mutluluk duyuyorum 3 yılda akort sehbasina kadar aldım bu süreçte 2 tane sıfırdan jant bile kurdum biri klasik bisikletim için göbekten vites yaptım en büyük yaptığım tamir şimdiye kadar bu oldu tabi bu ekipmanı kurmanın büyük çoğunluğu 5 ad bisikletinim olması zaman zaman sayı düşüyor yükseliyor.
Klasik Kopra marka Hollanda mali
Dağ Ghost Kato3
Şehir Lapierre urban600
Yol Raleigh revenio c2
Yol Salcano xrs800

Eskiyip yıpranan ruble, küçük ayna dişlisi, zincir ve fren kablolarının değişmesi gerekiyordu.
Bugün itibari ile bütün bu işlemleri kaç liraya yaptırmış olabilirim sizce (Malzemelerin tümünü önceden almıştım) ?...

Eskiyip yıpranan ruble, küçük ayna dişlisi, zincir ve fren kablolarının değişmesi gerekiyordu.
Bugün itibari ile bütün bu işlemleri kaç liraya yaptırmış olabilirim sizce (Malzemelerin tümünü önceden almıştım) ?...
En az 150₺ işçilik

• Hahaha
Geri