Bence bisikletiniz çok pahalı veya değerli değilse 1 2 yerden başlamanızı öneririm. Şayet benim 7 yıldır kullandığım dağ bisikletim var. öyle ahım şahım markalı bisiklet değil ancak işimi görüyor. ön göbeklerini sökmeye çalıştım ancak bilyaları hep dağıldı
). Türlü Türlü videolar izlemiştim ama deneyimleyince kafama daha çok oturmaya başladı. Çaprazda kalmayı onda öğrendim. ama 1 rubleye mal oldu
( hala kullanıyorum rubleyi ama son vitesi kullanamıyorum boşa atıyor.)
Bana kalırsa v fren ise bisikletinizin frenlerini ayarlamaya çalışın. olmadı bisikletçiye yaptırabilirsiniz. Ama akord ayarlamak sıkıntılı, biraz tecrübe ve sabır isteyen iştir. ayarlamaya çalıştım beceremedim.
İyi ustalar için ilk öncelikle google haritalardan bisikletçilere bakın ve puanlaması nasıl onları inceleyin. işinin ehli insanlar hava vurma gibi basit işlemlerden para almaz, hava basmak istiyorsanız araç temizleme yerlerinde veya benzinliklerde şişirebilirsiniz. Bazı bisikletçiler var haritalarda gözükmüyor. onlara da uğrayıp sohbet edebilirsiniz.
Benim de sizlere sormak istediğim sorum var:
- 7 yıllık bisikletim var ve markasız.
- Ruble sıkıntılı ama işimi görüyor.
- Aynakol 3 lü ama 2 bölümünü kullanabiliyorum. orta aktarıcısı pek iyi durumda değil
Bisiklet de almak istiyorum ama pek bütçem de yok. Almak istesem de gravel tipi bisiklet almayı düşünüyorum.(carraro g0 gibi /grx setler çok pahalı geliyor, belki uygun fiyatlı grx serisi çıkarsa düşünebilirim)
Sizce Bisikleti nasıl tamir etmeliyim veya bisikleti tamir etmeli miyim? ediceksem de saiguan gibi markaları mı kullanmalıyım? aklımda shimano tourney grupset ile sıfırlamak var ama sizce değer mi ? Biraz daha bekleyip shimano ekipmanları mı kullanayım yoksa saiguan gibi uygun markaları mı tercih edeyim ?
Yeni başlık açamadığımdan dolayı buraya yazıyorum. Hepinize keyifli sürüşler diliyorum