Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet bakım ve onarım ücretleri

Sana veren vermiş işine bak canımı sıkma benim

Tamam böyle devam et sen.hayat hikayenle başarılar dilerim.
39 yaşındayım. Bu güne kadar bana siz diye hitap eden birine asla sen demedim.
Bilmem anlatabildim mi. Davul zurna sivrisinek ilişkisi.

Selametle.

Scudo
Standardizasyon olsa iyi olurmuş aslında. Keşke sertifika verdikten sonra takibini yapsalar.
Benim bahsettiğim İstanbul Bostancı Bisiklet Sepeti.

Siz neden bu kadar atarlı, tepkili, ukala tavırlarla ve zaman zaman küstahça yazıyorsunuz ben de onu merak ettim. Dikkatimi çekti size biri bir öneride bulunuyor hemen boşa çıkartacak bir kontra ile cevap veriyorsunuz.

Benim yazdığım mesaj için ayırdığım zaman sizi ne ilgilendirir. Ama madem merak ettiniz,
- sabahtan beri işleyen şantiyeler ile ilgili gelen yaklaşık 60-65 telefona cevap verdim,
- evde bisikletler için yapmış olduğum özel dolap içinde askı takımlarından birinin yerini öne aldım,
- haftasonu ev temizliğine kalkışan eşime yardım amaçlı perde sök tak makinaya at vs gibi işlerde yardımcı oldum,
- boşluk bulduğumda telefonda forumu takip ettim,
- 2 yaşında oğlumla ilgilendim,
- kargo almaya kargo şirketine gittim.

Ve bisikletlerimin birinin vites ve fren ayarı için servise götürmeye (tamire değil dikkatimizi çekerim) bile zaman bulamadım.

Ve tüm bunları yapmaya ayırdığım zamanda bisiklet ile ilgili herhangi bir tamir vs işine girişemezdim. Çünkü dikkat dağılmaması gerek, tamir ile uğraşmak istediğimde geceleri tercih ederim. Telefon çalmaz, kimse seslenmez vs.
Kizma benden 16 yas kücük ABIME onun bisikleti, arabasi ve motoru var. O zenginlikle tabiki atarli olacak. 1-2 mesaj öncesi kendine yazmadigim halde bana bile atarli mesaj yazdi ve tartismaya girmemi cok istedi ama benden büyük ve seviyeli oldugu icin ben tartismadim. :koptum:

Bak simdide iki türlü anlasicak bir sey yazmis, hem tehtit olarak anla yada terbiyesizce bir sey anla.

@Burak Uğurlu
Yazik ya fazla üzerine gitmeyelim, surada bir kösede TV dizi mafyalagini birakalimda oynamaya devam etsin delikanli.
Siz diye hitap edene sen demedim diyen bendim. Yanlış anlamaya sebebiyet vermemesi açısından belirtmek istedim. Bahsettiğimiz kişinin öyle bir iddiası olmadı. 🙂

Siz diye hitap edene sen demedim diyen bendim. Yanlış anlamaya sebebiyet vermemesi açısından belirtmek istedim. Bahsettiğimiz kişinin öyle bir iddiası olmadı. 🙂
Sonradan tekrar okuyunca anladim ve siz yoruma cevap vermeden düzelttim. Farkindaysaniz alintinizda bile yazdigim kisim cikmamis.
Ama yinede birakalim kendi kendine ortalikta takilsin, yaziktir günahtir. :)

Sonradan tekrar okuyunca anladim ve siz yoruma cevap vermeden düzelttim. Farkindaysaniz alintinizda bile yazdigim kisim cikmamis.
Ama yinede birakalim kendi kendine ortalikta takilsin, yaziktir günahtir. :)
Haklısınız alıntı yaptıktan sonra dikkat etmedim. Tam o ana denk gelmiş 😊

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Standardizasyon olsa iyi olurmuş aslında. Keşke sertifika verdikten sonra takibini yapsalar.
Benim bahsettiğim İstanbul Bostancı Bisiklet Sepeti.

Siz neden bu kadar atarlı, tepkili, ukala tavırlarla ve zaman zaman küstahça yazıyorsunuz ben de onu merak ettim. Dikkatimi çekti size biri bir öneride bulunuyor hemen boşa çıkartacak bir kontra ile cevap veriyorsunuz.

Benim yazdığım mesaj için ayırdığım zaman sizi ne ilgilendirir. Ama madem merak ettiniz,
- sabahtan beri işleyen şantiyeler ile ilgili gelen yaklaşık 60-65 telefona cevap verdim,
- evde bisikletler için yapmış olduğum özel dolap içinde askı takımlarından birinin yerini öne aldım,
- haftasonu ev temizliğine kalkışan eşime yardım amaçlı perde sök tak makinaya at vs gibi işlerde yardımcı oldum,
- boşluk bulduğumda telefonda forumu takip ettim,
- 2 yaşında oğlumla ilgilendim,
- kargo almaya kargo şirketine gittim.

Ve bisikletlerimin birinin vites ve fren ayarı için servise götürmeye (tamire değil dikkatimizi çekerim) bile zaman bulamadım.

Ve tüm bunları yapmaya ayırdığım zamanda bisiklet ile ilgili herhangi bir tamir vs işine girişemezdim. Çünkü dikkat dağılmaması gerek, tamir ile uğraşmak istediğimde geceleri tercih ederim. Telefon çalmaz, kimse seslenmez vs.
Arkadaşın @Murat Cömez e geçmişten gelen husumeti var. 20 civarı mesajı var bakarsanız oradan görürsünüz. Mevzu buradan başlıyor.

Murat hocamız da alttan almayı genelde sevmez.(kibarlığı tuttuğunda da fenadır: )) Oradan tartışma yürüyor. Konunun 1 sfsi tartışma mesajlarıyla doluyor.

Arkadaşın @Murat Cömez e geçmişten gelen husumeti var. 20 civarı mesajı var bakarsanız oradan görürsünüz. Mevzu buradan başlıyor.

Murat hocamız da alttan almayı genelde sevmez.(kibarlığı tuttuğunda da fenadır: )) Oradan tartışma yürüyor. Konunun 1 sfsi tartışma mesajlarıyla doluyor.
Vallaha helal olsun sana Numan kardes, ben o kisiyi hatirlamiyorum bile. :D Daha dogrusu benim tartismam o tartismada biter ve sonra o kisileri hatirlamamkimseyede kin tutmam. Nerede ve hangi konuda benimle tartismis abim cok merak ettim.

Özet geçebilirseniz sevinirim.zamaniniz yok ama bu kadar da uzun yazıyorsunuz.
Patronundan firca yiyip, gelip burda atar yapma millete!!! Ayrica cok fazla sedat peker videolari izlemek sagligina zarar verir xd xd

2 yıldır bisiklet kullanıyorum, 10000km yakın mesafe kat ettim. İlk başta patlak için (malzemesizlikten) dahi ustaya giderken şimdi akort ayarı vites ayarı v.s. her şeyi kendim yapıyorum. Gerekli aletleri toplamak biraz masraflı gelebilir ancak aletler elimde olduğu için bisikletin neye ihtiyacı varsa onunla ilgileniyorum (göbek bakımı, akort, vites, v.s.). Bisikletin hiç bir yerinden tık sesi dahi gelmiyor, İsviçre saati gibi. Eğer kendim yapmayıp usta peşinde koşsaydım böyle olmazdı. Youtube da her şey anlatılıyor, hiç zor değil.

Değerli arkadaşlar video’yu izlerken sesi sonuna kadar açmanızı rica ediyorum,ben çözemedim sesin nereden geldiğini,bilgisi veya fikri olan var ise yardımcı olursa sevinirim teşekkür ederim.

Zincirin çapraz kalması sonucunda ön aktarıcıya sürtme sesi gibi. Ama çıtırtılar da var, zincirin yağı yeterli mi?

Özellikle yokuşta yapıyor bu sesi,zincir yağı yeterli seviyede ayrıca küçük büyük aynakol farketmiyor her türlü sesi çıkartıyor bilemedim.

Özellikle yokuşta yapıyor bu sesi,zincir yağı yeterli seviyede ayrıca küçük büyük aynakol farketmiyor her türlü sesi çıkartıyor bilemedim.
Pedal gibi geldi banada,güç uyguladığınızda daha şiddetleniyorsa,ya pedal yada orta göbekte olabilir.
Not,seleye oturmadığınızda ses yine varmı birde onu kontrol edin,ayağa kalkıp bir basın.Bazen zele borusundanda benzer sesler gelebiliyor gressiz kalınca.

Bence sele borusunu temizleyip gresleyip deneyin

Ayağa kalktığım da oturduğum da fark etmiyor ayrıca makina Salcano xrs001 sele borusu bunların gresleniyor mu bilmediğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın.

Geri