Standardizasyon olsa iyi olurmuş aslında. Keşke sertifika verdikten sonra takibini yapsalar.
Benim bahsettiğim İstanbul Bostancı Bisiklet Sepeti.
Siz neden bu kadar atarlı, tepkili, ukala tavırlarla ve zaman zaman küstahça yazıyorsunuz ben de onu merak ettim. Dikkatimi çekti size biri bir öneride bulunuyor hemen boşa çıkartacak bir kontra ile cevap veriyorsunuz.
Benim yazdığım mesaj için ayırdığım zaman sizi ne ilgilendirir. Ama madem merak ettiniz,
- sabahtan beri işleyen şantiyeler ile ilgili gelen yaklaşık 60-65 telefona cevap verdim,
- evde bisikletler için yapmış olduğum özel dolap içinde askı takımlarından birinin yerini öne aldım,
- haftasonu ev temizliğine kalkışan eşime yardım amaçlı perde sök tak makinaya at vs gibi işlerde yardımcı oldum,
- boşluk bulduğumda telefonda forumu takip ettim,
- 2 yaşında oğlumla ilgilendim,
- kargo almaya kargo şirketine gittim.
Ve bisikletlerimin birinin vites ve fren ayarı için servise götürmeye (tamire değil dikkatimizi çekerim) bile zaman bulamadım.
Ve tüm bunları yapmaya ayırdığım zamanda bisiklet ile ilgili herhangi bir tamir vs işine girişemezdim. Çünkü dikkat dağılmaması gerek, tamir ile uğraşmak istediğimde geceleri tercih ederim. Telefon çalmaz, kimse seslenmez vs.