Scudo Sports

Bisiklet bakım ve onarım ücretleri

Scudo
izmirdeki arkadaşlara yardımcı olmak isterim öğrenciyim uygun fiyatlarala hem sizin hem benim işim görülsün çoğu ekipmanım ve tecrübem var. ayrıca the rider 35 olarak instagram üzerinden beni yakından takip edebilirsiniz
Enis 15 yaşındasın. Ne ara tecrübe edindin?

Herkese selamlar. Ben hayta bike’a götürdüm bisikleti. Temmuz ayında sıfır aldım, genel bir bakım yapılacak, ruble zincir temizliği yapılacak. Ortalama 200₺ ödeyeceğimi düşünüyorum. yarın ya da sonraki gün teslim alacağım Bisikleti. Bilgilendirme yaparım.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
İstinye'de Elit Bisiklete ben de yakın zamanda gittim. Aletler ekipmanlar üst düzey (park tool vs) ve çok çeşitli. Vites telini yağladı, disk frenin diskleri biraz yamuktu düzeltti. Bunun için de basınç ölçerli bir aleti vardı. amortisör lock-out zor çalışıyordu, onu yağladı düzeltti, vites ayarı yaptı toplam 60 tl aldı. Sizin kadar deneyimli değilim ama yaptıklarından gayet memnun kaldım. Genel bakım fiyatı sordum 350 TL dedi (amortisörün açılması hariç). Genel bakım konusunda kararsız kaldım, işini iyi yapan bir yer olduğu izlenimini edinmeme rağmen fiyat yüksek geldi. 30 yıldır bisiklet tamirciliği yapıyormuş, forumda hiç isminin geçmemesine şaşırmıştım.

İstinye'de Elit Bisiklete ben de yakın zamanda gittim. Aletler ekipmanlar üst düzey (park tool vs) ve çok çeşitli. Vites telini yağladı, disk frenin diskleri biraz yamuktu düzeltti. Bunun için de basınç ölçerli bir aleti vardı. amortisör lock-out zor çalışıyordu, onu yağladı düzeltti, vites ayarı yaptı toplam 60 tl aldı. Sizin kadar deneyimli değilim ama yaptıklarından gayet memnun kaldım. Genel bakım fiyatı sordum 350 TL dedi (amortisörün açılması hariç). Genel bakım konusunda kararsız kaldım, işini iyi yapan bir yer olduğu izlenimini edinmeme rağmen fiyat yüksek geldi. 30 yıldır bisiklet tamirciliği yapıyormuş, forumda hiç isminin geçmemesine şaşırmıştım.
Benim takıldığım nokta pahalılığı değil. Yazılı bir kural olmasa da, 205 TL tutan bir ödemede 200 TL ailınabilirdi, ki genelde satıcılar bu imkanı sağlar.

işçiliğine güvendiğim için oraya götürüyorum zaten ama fiyatı pek uygun değil gibi... bilemedim.

Genel bakım ücreti için 350 TL çok büyük bir meblâ değil mi?3 defa genel bakım yaptırmaya kalksak zaten bisikletçilerde olan çoğu aletleri alabiliyoruz 🤔

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Genel bakım elinizde aletleriniz olsa yarım günden fazla zamanınızı alır. Kalifiye bir ustanın yarım günlük yevmiyesi, dükkan kirası, alet edevatların amortismanı, genel giderler, enflasyon, döviz ve ekonominin genel seviyesi düşünüldüğünde az bile bence.

Az bilem
Genel bakım elinizde aletleriniz olsa yarım günden fazla zamanınızı alır. Kalifiye bir ustanın yarım günlük yevmiyesi, dükkan kirası, alet edevatların amortismanı, genel giderler, enflasyon, döviz ve ekonominin genel seviyesi düşünüldüğünde az bile bence.
Az bile mi?Hocam kendinizi burada sadece ustanın değil müşterinin de koymanızı tercih ederim.Ben şahsen 350 TL hiçbir bakıma vermem.Eğer zaman sıkıntım var ise yapacağım bakımı da bir günde yapmam haftanın günlerine bölerek yaparım.Bir gün orta göbeği açarım,diğer gün akort ayarını yaparım.öbürsü gün ise vites ayarlarını,rulmanları vs. kontrol ederim.Zaten genel bakımın da yarım günden fazla süre alacağını düşünmüyorum.Tabi bu biraz da ustanın kendi beceri ve hızına kalmış bir şey.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
izmirdeki arkadaşlara yardımcı olmak isterim öğrenciyim uygun fiyatlarala hem sizin hem benim işim görülsün çoğu ekipmanım ve tecrübem var. ayrıca the rider 35 olarak instagram üzerinden beni yakından takip edebilirsiniz
Ankara'da olsaydınız gelirdim size. Yeni başladım sayılır bisiklete, tamirat konusunda çok bilgim yok. Geçen vitesi ayarlayım derken daha çok bozdum galiba. Ankara'da olup sizin gibi ekipmanı ve tecrübesi olan arkadaş varsa müşterisi olabilirim :)

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Yapabiliyorsanız tabiki kendinizin yapması her zaman iyidir ama bahse konu ücretin mevcut ekonomik koşullar altında kalifiye bir elemanın yaşamasına anca yeteceği gerçeğini de inkar etmeyelim.

Enis 15 yaşındasın. Ne ara tecrübe edindin?
Yaşla alakalı takıntınızın sebebini çok merak ediyorum. "40" yaşına geldiğiniz için bilge mi oldunuz acaba? Birden fazla konuda yaşı nispeten genç olanlara bu şekilde hitap etmeniz hoşuma gitmediği için söylemek istedim.

İstanbul Tuzla'da yeni açılan bir bisikletçiye gittim, Tuzla bisiklet. Ercan bey. kendisinin youtube'da bisiklet video kanalı var. viteslerim ayarsızdı ayar yaptırmak için gittim. vites ayarı yaptırınca frenlere de bakmanı rica ediyorum pek tutmuyor, sıkınca da janta sürtüyor dedim. uğraştı ama tamiri zor pabuçları değiştirelim dedi tamam dedim. pabuçlar değişti ayarlarını yaptı hatta çocukluğumuzda yaptığımız gibi sıkınca kaydırsın dedim, bunu bile yaptı. hepsi 50 tl. ben çok memnun kaldım herkese de öneririm. hem yeni açılan bir işletmeye katkınız olur hem de ercan arkadaşımızla tanışıp sohbet edersiniz.
vites ayarı+arka fren pabuçları değişimi+ön arka fren ayarı+lastikleri şişirmek hepsi 50tl. kazancı ve müşterisi bol olsun.

Tuzla yakın olsa giderdim. Bende Kadıkoy göztepe çevresinde bisikletçi arıyorum. var mı tavisye edebileceğiniz bir yer.

Tuzla yakın olsa giderdim. Bende Kadıkoy göztepe çevresinde bisikletçi arıyorum. var mı tavisye edebileceğiniz bir yer.
Çiftehavuzlarda Gürsel Akay bisiklet var.
Göztepe parkı sahile inerken solda Trek var.
Kızıltoprak benzinci yanında kaçkar bisiklet var.
Feneryolu tren istasyonundan yukarıya çıkarken sağda salcano var.
Bostancıda bisiklet sepeti var.

• Beğen
Tepkiler: Emrullah1903
teşekkürler Burak. Bunlar arasından en çok pozitif değerlendirme alan bisiklet sepeti ve Gürsel Akay.

Ben fiyatları da makul olsun istiyorum. Gürsel Akay a gideceğim sanırım daha yakın diye öncelikle. Bende deneyimlerimi yazarım.

İstanbul Tuzla'da yeni açılan bir bisikletçiye gittim, Tuzla bisiklet. Ercan bey. kendisinin youtube'da bisiklet video kanalı var. viteslerim ayarsızdı ayar yaptırmak için gittim. vites ayarı yaptırınca frenlere de bakmanı rica ediyorum pek tutmuyor, sıkınca da janta sürtüyor dedim. uğraştı ama tamiri zor pabuçları değiştirelim dedi tamam dedim. pabuçlar değişti ayarlarını yaptı hatta çocukluğumuzda yaptığımız gibi sıkınca kaydırsın dedim, bunu bile yaptı. hepsi 50 tl. ben çok memnun kaldım herkese de öneririm. hem yeni açılan bir işletmeye katkınız olur hem de ercan arkadaşımızla tanışıp sohbet edersiniz.
vites ayarı+arka fren pabuçları değişimi+ön arka fren ayarı+lastikleri şişirmek hepsi 50tl. kazancı ve müşterisi bol olsun.
Tuzla'nın neresinde?

Mesele 350 vermek değil veriyim ben nerden bileyim açtımı orta arka on göbeği furc u vs vs izlettirmiyorlarda herkes dümen peşinde

Geri