olgun şenel
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 220
- Bisiklet
- Specialized
Merhaba arkadaşlar. Forumda da yazmıştım. 1 temmuz da yola çıkıyorum, izmit-artvin sahil turu. Şu an herşey tamam fakat son dakika bir sorun oluştu. Takım halinde bisiklet tur çantalarımı yurtdışından aldım fakat California'da arkadaşımda ve 21 haziranda gelen bir arkadaşı ile yollayacaktı fakat olmadı. Kalan 8 günde bir şekilde göndereceğim, gelenler var diyor ama riske atmak istemiyorum. Neticede çantaları satın aldım, bir şekilde gelecek inşallah ama eğer yetişmezse yeniden çanta almak doğru olmayacak.
Bu durumda heybe kiralayan bir yer var mı yada heybelerini kiralamayı düşünenler varsa gerekli prosedürü uygulayarak ücreti ne ise ödeyerek bu olayı çözmeyi düşünüyorum. Beni bu noktada yönlendireceğiniz yerler varsa çok sevinirim. Umarım çantalar yetişir bir şekilde.
Hoşçakalın...
Bu durumda heybe kiralayan bir yer var mı yada heybelerini kiralamayı düşünenler varsa gerekli prosedürü uygulayarak ücreti ne ise ödeyerek bu olayı çözmeyi düşünüyorum. Beni bu noktada yönlendireceğiniz yerler varsa çok sevinirim. Umarım çantalar yetişir bir şekilde.
Hoşçakalın...