Bu hafta bisiklet, haftaya motosiklet diye aklımda kalmış, araştırdım, o yazıyı nerede okuduğumu bulamadım, demek ki yanılmışım.
Haftaya motosiklet diye gideceğim, bisiklet bölümünü de ekipman hususu için gezeceğim.
341' in hem önüne hem arkasına bagaj taktım. Turlar için Veloman marka çanta kullanıyorum. Gayet memnunum.
(link)
Normal zamanlarda işe giderken daha kullanışlı bir şeyler düşünürken motorsikletlerin arkasına takılan resimdeki tür çanta denedim. Günlük kullanım için gayet kullanışlı. Görüntü çok göze hitap etmese de inanılmaz rahatlık. Evrak, kıyafet vb. her şeyi yağmur, çamur korkusu olmadan taşımak için ideal.
Arka bagajdan mennumnusunuz? Nereden almıştınız? Fiyatı ne kadardı acaba? Motorsikletin araksına takılan çanta değilde şu;
(link)
(link)
çantalardan birini alabilirim.
Ayrıca Km saatiniz var sanırım. KM saati olarak ne kullanıyorsunuz yada farklı bi tavsiyeniz var mı? cevap için teşkkürler.
Arka bagajı Sirkeci'den almıştım. Çok zaman olmuş ama eğer aklımda yanlış kalmamışsa 45 lira civarı bir para ödemiştim. Zaten disk uyumlu bagajda çok seçeneğiniz yok. 25 kilo taşır demişlerdi daha fazla yüklediğim zamanlar da oldu. Yaklaşık iki yıldır hiç sorun çıkarmadı. Linklerini verdiğiniz çantalarla gayet güzel kullanılır kanaatimce. Km saatim ecowell markaydı başta. Bir arkadaşıma verdim ve kendime yenisini almaya gittiğimde artık gelmediğini öğrenip satıcının tavsiyesiyle 40 liraya Assize diye kablosuz bir şey aldım. İlki sorunsuzdu ama ikinci bir türlü düzgün çalışmadı. Beş para etmez desem yeridir. Tembellikten hâlâ değiştirmedim ama ilk fırsatta doğru düzgün bir şey almayı planlıyorum.
@Behram Belek
Benimkinde tranz x arka gelmesi gerekiyordu üstünde farklı yazıyordu ama aldırış etmedim. Yüksekliği ayarlanıyordu ama ayar yapıp bisikleti bırakınca geri içeri giriyor uzatılan kısım.
@Barış Çavuş
Benimkinde de beraber geldi ama arkadaştaki gibi mi olacaktı ayaklık onu merak etmiştim.
Sedona 331 2012 model kullanıyorum, aynı şekilde disc fren bagaj olarak (link)aldım, heybe içinde (link)aldım, heybe ile ilgili forumda yorumlarda vardır uygun fiyatı ile tercih edilebilir bir ürün
Dünyaca meşhur zaten dünya gezginlerinin bir çoğu bunları kullanıyor bende de arka 2 ön 2 bir de çadır koymak için olanı var (link)
incelemenizi öneririm yurt dışı ile irtibatınız varsa oradan aldırın türkiyede çok pahalı satılıyor maalesef.