Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Çantası/Heybe

Scudo
Litre olarak arada kaldım. Birinci Heybe 42 litre, diğeri 50. Çok uzun turlar yapmayacağım 20 günlük maksimum olur diye düşünüyorum.

(link)

(link)

arada çok az fiyat farkı var ancak büyük olan bana dezavantaj çıkarır mı, yada küçük alırsam pişman olur muyum ?

(link)

saatlerce gezindim ya çok saçma modeller var yada aşırı derece pahalı sonunda karıstıra karıstıra bunu buldum bilgisi olan varmı acaba deneyip yada görüp memnun kalan ayrıca bi sorum daha olacak disk fren bisiklet almayı dusunuyorum bagaj onlara daha degisik model takılıomus galiba bi fark oluyormu saglamlık veya baska bi acıdan teşekkürler ^^

Fiyatina gore guzel bir urun bnde 20 litrelik modeli var cok memnunum.ne tarz turlarda kullanmayi dusunuyorsunuz ?

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu yaz ilk defa tura cıkıcam aslında yağış olacağını pek sanmıyorum ama ilerdede kullanırım diye iyi bişey almak istiyorum valla büyüklüğü konusunda en ufak bi fikrim bile yok ne kadar esya flan alır acaba tahmini bisey soylermisin bana türkiyede kullanıcam ama balıkesir-antalya mesela

Ben 20 litreligine 4 gunluk giyicejlerimi dis fircami falan terliklerimi sarj aletimi yedek pilleri ve catal bicak bardak ve bide yolda yemek icin bir kac ton baligi almistim onlarida sikistirmistim bu baya buyuk benimkine gore bunda yer sikintisi cekmezsin :)

Bu agustos sonu yaptigim bartin turundan bir kare

(link)

Sizinkinin fazladan bir cantasi daha var ve alttakiler daha genis o yuzden fazlalikla yeticegini tahmin ediyorum

@Berat Öztürk

çok sağol valla içimi rahatlattın bi 2 soru daha sorayım sana :D bu bagaj takıyolar ya arkaya onun ucuzu ve kalitelisi lazm en az bi 50 kilo tasısa iyi olur bide bisikletin model ne senin :D

50 kilo tasimasi zor aluminyum bagajlar max 25 kg tasiyabiliyor yani benimkinde ole yaziyor daha iyisi de vardir illaki ama arkaya o kadar yuk koymaktansa onede bagaj alip oraya koyabilirsiniz cunku arkaya 50 kilo yuk koyabilmeniz icin celik bagaj almaniz lazim zaten onlara 40 kilo falan tasiyo diye biliyorum fiyatlari da oldukca yuksek 200 liranin ustunde o yuzden o kadar yuk tasicaksaniz one arkaya bagaj bide gidon cantasi alirsaniz esyalariniz rahatca sigdirabilirsiniz
Bnim bisiklet bianchinin speed 4000 modeli 480 tl ye almistim tur bisikletine cevirmeye calisiyorum ama kadro mtb oldugu icin sikinti o yuzden yeni bir tur bisikleti alacagim
Yazimda hata varsa ozur telefondan yaziyorum :)

Benim bagaj aluminyum max 25 yaziyor ustunde 50 liraya almistim piyasada 50-80 arasinda bulunur

@Berat Öztürk

haklısın :D seninle konustugum iyi oldu cok sagol 280 liralık canta ve bagajlara bakıodum yoksa 1-2 bisi alıcam hesap yaptım bisikletten pahalıya geliyodu artık dedigin gibi öne arkaya takarım olmadı oyle yaparım

@Tolga ibili
Ne demek forum bu yuzden var kafaniza takilan bisey olursa ozelden mesaj atabilirsiniz :)

Ayni heybeyi kullaniyorum fiyat performans orani oldukca yuksek. 5gun 450 km lik turumuzda bize eslik etti. Oldukca memnun kaldik. Tek elestirim arkadaki kucuk cepler. Hem acmasi kapamasi zor hem de zaman zaman arka lastige surtebiliyor

Bu arada 50 litreyi gozunde buyutme... ilk geldiginde bu ney lan kucucuk demistik. Ayrica 50 litreye su yada kum degil yuksek hacimli tisört,sort,havlu vb. Seyler koyacagin icin agirlik maksimum 15 bilemedin 20 kg olur

• Beğen
Tepkiler: Tolga ibili
Bence ebay dan daha çok çeşit bulabilirsin. Kargo bedava bir çok ürün var fiyat olarak dah makul

@taner yazar

@BAHADIR AKTAŞ

Gezinti/ Tur Bisikleti - Trekking

Boy Kadro Boyu (cm)
155 - 165 47 - 50 cm
165 - 170 50 - 52 cm
170 - 175 52 - 55 cm
175 - 180 55 - 58 cm
180 - 185 58 - 61 cm
185 - 190 61 - 63 cm
190 - 195 63 - 66 cm

benim boyum 180-185 arası benim simdi 58-61cm kadro bisikletmi almam lazım baya siteye baktımda hiç 60 kadro göremedim

Himmm simdi verdigin icin olculer sanki yol bisikleti olcusu gibi senin boyun icin l kadro 51cm ideal bence. 20-21 inc olur tur bisikletlerinin en ust kadrosu... tabi bunlar sedona, salcano, carraro gibi firmalar icin gecerli.. ama para cok dersen koga, surly gibi markalarda o kadrolari bulursun.

sağolasın bianchi 727 ve carraro 225 e bakıyorum su sıra 51 kadro buldum 1-2 tane

aldiginiz bisikleti sehirler arasi turlar haricinde dagdi bayirdi vurmicam diyorsan cok yuksek mevlalar verme bisiklete tur icin tourney vites seti tecrubelerime dayanarak soyluyorum ki gayet yeterli tek eksisi 21 vites duz yolda sikinti oluyo o yuzden 24 vites acera donanimi olan bir bisikleet alirsan 12 den vurursun ;)

Geri