Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Çantası/Heybe

Arkadaşlar tur için heybe arayışı içindeyim iki değişik marka gördüm daha önce rastlamadığım için belki kullananlar olmuş olabilir diye size sormak istediğim çantalar şunlar;

(link)

(link)

500km lik bir karadeniz turu planlıyorum o yüzden bunlar dışında tavsiyelere de açığım teşekkürler..

Scudo
sahibinden de daha ucuza daha güzel çantalarda mevcut.

sem çantayı sahibinden.comda da görmüştüm. sağlamlığı nasıl acaba?

@ilker_ege

Daha bu sabah karşı sanalpazarda bu semçantanın modellerini görmüştüm.Düşünme aşamasındayım snaırım sarı-siyah olanını alacağım
.(link)
(link)

sem canta da kafama takılan cantanın arkasında bagaja baglamak ıcın kanca yok sanırım. Decathlon un bilinen su modeli var bu kancalı ama lt bazında daha ufak

(link)

@BAHADIR AKTAŞ

Decathlon'un yazdığınız modeli güzel ama fiyat olarak benzer boyutlarıyla karşılaştırınca biraz pahalı.

Decathlon'dan şu çantayı kullanan arkadaşım var. Arkada ufak cepler olması ıvır -zıvır eşya için iyi oluyor, fiyatı da uygun. Tek handikapı kumaşı fazla kalın & kaliteli durmuyor. ((link))

Semçanta'ya bu kadar çok insanın denk gelmesine şaşırdım, satıcısını izmirden bizzat tanıyorum. Kendileri de bisiklet kullanan arkadaşlar, iyidir hoşturlar :) Ben fotoğraftaki çantayı kullanıyorum, üzerinde cırt cırtlı bantlar var portbagaja onla bağlanıyor.

http://i62.tinypic.com/jacsvt.png

http://i60.tinypic.com/34dndxh.jpg

• Beğen
Tepkiler: Berkayesenkaya488
Sadece cırtla baglantıda sıkıntı oluyor mu? Tur çıkıldığında heybede oluşacak sorun çok can sıkabiliyor.Benim baktığım bunların bi büyük boyu galiba?

@Hamit E.

Kumaş kalitesi güzel ama portbagaj'a tutturmak biraz zor oluyor ve tutturma yerleri cırtcırlı olduğu için daha kolay bozulabiliyor.

lt olarak küçük ve pahalı çantalar kanca olmasından dolayı avantajlı.
ucuz diye hemen atlamamak lazım demekki

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Aktaş
@serefisikhan

İzmirde belli bir dükkanları yok sanırım. Ben whatsapp'tan mesaj attım, buluşma yerini getirdiler.

kron xc250 kullanıyorum uzun turlara dayanıklı 150 tl civarında çanta tavsiyesi bekliyorum teşekkürler

150 liraya konnix gibi çantaları rahat bulursunuz, hacimleri de geniştir fakat kullanım kolaylığı, su geçirmezlik, sağlamlık vs. istersen çantalara en az bi 250 tl ayır derim, ben vaude road master kullanıyorum 300 tl'den azdı fiyatları bir bakın isterseniz.

@aliburak
(link) hocam bana bu güzel gözüktü ayrıca çantayı bağlamak için nasıl bi demir almalıyım
şimdiden teşekkürler

Merhaba,

Decathlon'a bakmadan karar vermeyin derim (reklam gibi oldu la. Evet, Decathlon babamın).

Ben tam bütçenize uygun bir çanta kullanıyorum.

(link)

Aşağıya bir yazı kopyalıyorum, bahsettiğim çanta hakkında:

Çok paranız var, ayrıca daha büyük bir hacme ihtiyacınız var diyelim. O zaman da bu çantayı önerebilirim:

(link)

Bu çanta iyi, hoş, fiyatı biraz yüksek ama iş görüyor. Ben uzun turlarımda (kaç tane uzun turum var ki? Daha bir turda kullandım sadece.) bu çantayı kullanıyorum. İçine yedek kıyafetler, terlik, ocak, yedek kartuş, tamir aletleri, tencereler, sebze, meyce, içecek, yani aklınıza gelecek her şeyi rahatlıkla alabiliyor. Durun yahu, bu çantanın artı ve eksilerini liste halinde yazayım, daha artistik olur öyle:

Artıları:

+ Geniş hacim

+ İki büyük, iki orta (yanlarda), iki tane de küçük (arkada) cep

+ İç ve dış için ekstra yağmur geçirmez kılıflar (özellikle dış kılıf sarı renkli ve çok hoş)

+ Fosforlu şeritler (arkada ve yanlarda)

+ Sağlam dikişler (şimdilik sağlam gibi)

+ Kolay söküp takma, sağ ve sol çantaların cırt cırtla birbirinden ayrılabilmesi (bu nasıl artı yahu?)

Şimdi de eksileri:

- Kumaşı dayanıksız gibi. Bir yere sürtmüşüm, iki delik oluşmuş.

- Çantaların arkasındaki cırt cırtlı bağlantılar iyi sabitleyemiyor

- Arkadaki cepler janta değebiliyor

Şimdilik aklıma gelen özellikleri bunlar.

Aşağıdaki fotoğrafta, 15 litrelik (sağda) ve 25 litrelik (solda) bagajları görebilirsiniz.

Kaynak: (link)

Şu fotoğrafta da Dcathlon'da satılan iki tür çantayı görebilirsiniz:

http://4.bp.blogspot.com/-nFi9Qf1MKls/U4Y-TtmLqxI/AAAAAAAAAxY/qgv5S22iBxk/s1600/10297567_10152552652532122_4792251940043880684_n.jpg

Boc
@Yusuf Yılmazvural
Hocam tavsiyeniz için teşekkürler cidden çok iyi ürün bide bagaj tavsiyesi verin onuda hemen listeye ekliyim
Şimdiden teşekkürler

iyi güzel de,
decathlondaki çanta hem 40litre hem de stokta yok, fiyatı da 150lira..
erdoğanlardaki çanta hem 50litre hem stokta var, fiyatı 140lira..

bu durumda hangisi daha mantıklı ;)

Hazır çanta konusu açılmışken birşey sorabilir miyim???

Aranızda bisiklet römorku kullanan var mı acabaa??? ve Nasıl birşey dir???
Çanta taşımaktan daha iyi olmaz mı???

Geri