Merhaba,
Decathlon'a bakmadan karar vermeyin derim (reklam gibi oldu la. Evet, Decathlon babamın).
Ben tam bütçenize uygun bir çanta kullanıyorum.
(link)
Aşağıya bir yazı kopyalıyorum, bahsettiğim çanta hakkında:
Çok paranız var, ayrıca daha büyük bir hacme ihtiyacınız var diyelim. O zaman da bu çantayı önerebilirim:
(link)
Bu çanta iyi, hoş, fiyatı biraz yüksek ama iş görüyor. Ben uzun turlarımda (kaç tane uzun turum var ki? Daha bir turda kullandım sadece.) bu çantayı kullanıyorum. İçine yedek kıyafetler, terlik, ocak, yedek kartuş, tamir aletleri, tencereler, sebze, meyce, içecek, yani aklınıza gelecek her şeyi rahatlıkla alabiliyor. Durun yahu, bu çantanın artı ve eksilerini liste halinde yazayım, daha artistik olur öyle:
Artıları:
+ Geniş hacim
+ İki büyük, iki orta (yanlarda), iki tane de küçük (arkada) cep
+ İç ve dış için ekstra yağmur geçirmez kılıflar (özellikle dış kılıf sarı renkli ve çok hoş)
+ Fosforlu şeritler (arkada ve yanlarda)
+ Sağlam dikişler (şimdilik sağlam gibi)
+ Kolay söküp takma, sağ ve sol çantaların cırt cırtla birbirinden ayrılabilmesi (bu nasıl artı yahu?)
Şimdi de eksileri:
- Kumaşı dayanıksız gibi. Bir yere sürtmüşüm, iki delik oluşmuş.
- Çantaların arkasındaki cırt cırtlı bağlantılar iyi sabitleyemiyor
- Arkadaki cepler janta değebiliyor
Şimdilik aklıma gelen özellikleri bunlar.
Aşağıdaki fotoğrafta, 15 litrelik (sağda) ve 25 litrelik (solda) bagajları görebilirsiniz.
Kaynak: (link)
Şu fotoğrafta da Dcathlon'da satılan iki tür çantayı görebilirsiniz:
http://4.bp.blogspot.com/-nFi9Qf1MKls/U4Y-TtmLqxI/AAAAAAAAAxY/qgv5S22iBxk/s1600/10297567_10152552652532122_4792251940043880684_n.jpg