Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Çantası/Heybe

(link)
(link)
(link)
arkadaşlar bunlar arasından tavsiye etceğiniz var mıdır

Scudo
bende arıyorum heybe

konnix in var muratoğlu bisiklette 110 tl di yanılmıyorsam fenada sayılmaz aslında
DSC_0338.JPG
DSC_0337.JPG

Samcantaya bakmanizi öneririm köşe yazarlari bölümünde @Anonim nun ürünler incelemeleri vardi.

@E.Balkan söylediğiniz siteden konnix heybelere göz attım, benim yolladıklarımla fiyat olarak aynı gibiler ancak özelliklerini detaylı olarak yazmamış su geçirmez diyor diğerleri gibi o yüzden kıyaslama yapamadım

Konnix i öneririm arkadaşlar özellikle yanları fermuarlı gerektiğinde açılabilen modelini.
aynısını kullanıyorum memnunum.

Hocam Ortlieb ve Vaude.. Bu ikisini gönül rahatlığıyla alabilirsin... İzmit'ten Roma'ya kadar giderken bu çantaları kullandım.. hiç bi sıkıntı yaşamadım. Semçanta vardı arkadaşımda, daha Türkiye'den çıkamadan yırtıldı çanta.. Kafan rahat olsun bence, Ortlieb ve Vaude ;)

• Beğen
Tepkiler: Wasabie
@muratkidiri @spe07 onlara da bakayım tavsiyeler daha önemli benim için sizinki gibi avrupa turu değil daha çok şehir içi en fazla bir haftalık turlar için bakıyorum şuanki aşamada. ortlieb ve vaude bakacağım teşekkürler

@csuns

Aynen biraz imkanı zorlayabilirsen Ortlieb ve Vaude tavsiye ederim almışken tam olur hiç yoktan su gecermi vs düşünmezsin kafan rahat olur tek olarakta kullanırsın mesela benim bisikletim çalındı aldığım çantanın biride takılıydı oda gitti doğal olarak şuan teki kaldı onu kullanıyorum bende Ortlieb ve Vaude yok ama alıcam birdahaki ay ona eşdeğerde çok sağlam çanta var su geçirmez 100%100
https://i.hizliresim.com/j3XVGr.jpg

@spe07 peki sağlamlığı iyi midir özellikle bagaja bağlanan kısımları

@csuns benimkinin mi yoksa ortileb felanmı

@spe07 bilginiz varsa ikisini de söyleyin öncelikli olarak kullandığınız daha iyi olur direk tecrübe ettiğiniz için

@csuns benim kullandığımın üstte kilitleme mekanizması yok ortileb vs gibi ama sorun olmada bana hiç yolda ortileb ve waude larda kilitleme mekanizması var yani çukarlarda veya tümseklerde cıkma ihtimali yok klips şeklince taktığın demiri cevreliyor benimki yarım ay şeklinde kaplıyor ama alt bölgesinde bir tane daha bağlantı noktası var ileri geri oynamamasını sağlıyor

@spe07 tamamdır çok teşekkür ederim, semçantadan vazgeçeceğim sanırım daha sağlıklı gibi sizinkiler

@csuns o iki marka sağlamlığı su geçirmezliği kanıtlanmış ürünler bir kere aldımı gözün arkada kalmaz biraz bütçeni zorla onlara bak indirimleri takip et sürekli :)

@csuns ben muratoglu bisiklete sordugumda 33 lt hacmi olduğunu ve aynı zamanda su geçirmediğini söylemişti. Ürüne dokunduğumda baya bi kaliteli gelmişti

bu konu benim içinde önemli, mayıs başında festivale gideceğim bisikletimle. toplam 7-8 günlük bir tur olacak gibi gözüküyor en fazla. İşimden dolayıda ileride daha uzun süreli turlara gitme ihtimalim yok malesef. Bundan dolayı kaliteli ürünlerle her zaman sıkıntılı durumlarla karşılaşma ihtimali zayıflasa da o kadar para vermek istemiyorum açıkcası. Benim 1 haftalık turlarımı rahat çıkaracak bir heybe arıyorum. Önerilerinize göre alım yapacağım. Teşekkür ederim şimdiden.

Arkadaşlar selamlar tekrar. vaude ve ortlieb heybelerin kaliteli olduğu fotoğraflarından anlaşılıyor bir kere al on sene kullan gibisinden. Yine de tek seferde o parayı çıkaramam malesef. Başka tavsiyeniz var mıdır ?

(link)
bir de şu gözüme çarptı

Vaude Aqua öneririm. Arka tarafında plastik plaka var ve çok sağlam. Şu an onları kullanıyorum.

Geri