Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Çantası/Heybe

Herkese merhabalar,
Umarım bu sefer doğru yerde tavsiye istiyorumdur şimdilik bu kategoride konu açma imkanım var. Aklımda bir kaç model var ama kararsız kaldım özellikle yükseklik konusunda. M-Wave, Vaude ve Topeakler hoşuma gitse de fiyat olarak daha uygun modellere bakıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz ve ne önerirsiniz? (Bütçe en fazla 150 tl düşündüğüm hacim 50 lt civarı)

(link)

(link)

(link)

Scudo
@olguakbayrak
Arka bagajda Konnix 55 lt, öndeyse bir çift B-Twin Bag 300 kullanıyorum aynen sizin linklerini verdiğiniz gibi. Genel olarak yeterliler, yağmur geçirmez değiller. Şu da var ki bu heybeler gerçekten çok uygun fiyatlara sahipler. Henüz bu heybelerle yağmura yakalanmadım, medium boy çöp poşetleri yağış sırasında heybelerin dışına sarılarak yağmurlar atlatılabilir. Konnix heybeler doğabisiklet'te daha uygun fiyatla satılıyor bu arada :)

• Beğen
Tepkiler: olguakbayrak
Bag 300 kullanıyorum günlük çok iş görüyor başarılı ama artık decathlondaki ortlieb klonu olan heybelerden alacağım iki adet çok başarılı görünüyor.

• Beğen
@Cemil Dada

Ben de aynı kombini düşünüyordum ama Konnix'i sökme ve takmada sıkıntı olabileceğini okudum bir kaç yerde siz ne dersiniz kullanan biri olarak artıları ve eksileri konusunda (link) ön bagaj için şundan iki tane alıp pembe olan yerlerini kapatmak var kafamda.

@samet akkaya
Ortliebler de gerçekten iyi ama Decathlon'da bulamadım diğer yerlerde de fiyatlar biraz yüksek gibi (link)

@olguakbayrak bu ürünü demiştim ben su geçirmez güzel görünüyor . 2 adet temin edeceğim tur için . (link)

Ben Sem Çanta kullanıyorum. Şehir içi kullanımı için yeterli, ancak uzun turlarda tavsiye etmiyorum. Çok fazla kullanmamama rağmen cırtcırtları ve ortadaki köprüsü deforme oldu. Bütçe varsa kesinlikle ortlieb, yoksa Btwin 500 öneririm.

@samet akkaya

Bu çanta çadır, mat, tulum bağlandığında yükseltmez mi arka tarafı veya daha alçak bağlamanın yolu var mıdır? Onun dışında fiyat/performans ürünü gibi duruyor.

@tolgaizgur

Sem çanta almayı düşünüyordum eğer kısa sürede deforme olduysa uzun süre yolda olanlar için pek iyi bir seçim olmaz.

@olguakbayrak Birazcık çok olmaz , kullanan arkadaşım var çok kaliteli gördüm ürünü decathlon mağazadan alırsanız 97 liraydı sanırım

• Beğen
@olguakbayrak ilk mesajinizda konnix heybe resimde gorunen gelmiyor bende ayni saticidan ayni urunu aldim. Resimdeki eski urun parcalara ayrilmiyor ama gelen urun 3 parca kullanilabiliyor ve kanca sistemli. Takip sokmesi kismen kolay ama kancalar ne kadar dayanir bilmiyorum one Timberlane aldim delta bisiklet konya subesinden sahibinden.com uzerinden o gayet saglam gorunuyor. Eger kucuk heybede isimi gorur diyorsaniz kesinlikle timberline oneririm 150 tl cift fiyati 24 litre cifti.

@ilker hocam bu cantanin baglama yontemi cirt cirt mi? Fotograf atabilir misiniz? Bir de arka kismi sert mi?

• Beğen
Tepkiler: ilker
@samet akkaya

Yarın decathlon'da yerinde görüp son kararı vereceğim sanırım kadro boyu daha düşük bisikletlerde yüksek duruyor benim için yeterli olur diye düşünüyorum.

@ilker

Bisikletinizle birlikte çok şık durmuş iyi günlerde kullanın. Açıkçası boyut konusundaki kaygılarımı tamamen bitirdi diyebilirim çok şık ve hacim olarak ihtiyacı karşılayabilecek türden.

@Ferhat Karaca

Hangisi? Geçen hafta ben de Marmara Forum'daydım göremedim.

• Beğen
Tepkiler: ilker
@ozalkadir Hocam bağlantı resimdeki gibi geçmeli ve arka kısmı sert ama bunun için sanırım karton gibi bir şey konulmuş kumaşın içine. Heybeyi taktığınız zaman gayet sağlam oluyor, kaymıyor bagajda. Ayrıca heybeyi açınca hacmi oldukça büyük oluyor.

DSC_0758-2.JPG

Daha yakın bir görüntüsü

DSC_0763-2.JPG

Bu da yine Decathlon ön cırt cırtlı çanta ile takım halindeki görüntüsü.

DSC_0772-2.JPG

• Beğen
@ozalkadir

Açıkçası dayanıklılık ilk aradığım şey uzun süre kullanacağım için çok pratik gelmedi gözüme kamp için. Çifti totalde en az 40 litre civarı bir şeyler bakıyorum ki o bile az gibi ön heybelerle takviye etmeden. 45 litrelik su geçirmez olduğu söylenen bir heybe buldum sahibinden.com'da (link) 129 liraya iyi görünüyor bir de bu var (link) o hacimlerde gibi.

@olguakbayrak
İkinci heybe zaten bende ki konnix ile birebir aynı diyebilirim herşeyi ile.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160628/29e7e091fe2cacc583ab5941c8f3e5ee.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160628/4155aedca564d2b62a9a03fd5f0e78c6.jpg

Aliexpress den aldım çok iyi

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Yazın kamp yapmayı planlıyoruz. Çadır uyku tulumu mat şişme yatak/yastık bir kaç şey daha var.Çantalara baktığımızda çadır içine sığmayacak gibi dışına koyucaz.Sizce hangi çantalar işimizi görür? Bazıları düz dururken yandan fermuarı açıldığında yan heybelerde açılıyordu.Önerilerinizi bekliyorum.

@Süleyman Özgün
@Süleyman Özgün
Nerede yaşıyorsunuz ve turu ne zaman yapmayı planlıyorsunuz acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Manisada yaşıyorum. yazın düşünüyoruz 1 gecelik felan ilk kampımız olduğu için

Geri