Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet desteğiyle en hızlı kilo verme yöntemleriniz

Vey be kilolara bak. Arkadaşlar sizin çoğunuz bırakın fazla veya aşırı kiloyu bildiğiniz fitsiniz. Yok mu şöyle gerçek bir tosun bu işin üstesinden gelmiş. Nasıl motive oldu zorlandığı anları nasıl aştı temposunu nasıl ayarladı ne kadar sürede alışkanlık haline getirdi. Bizi aydınlatsın umut olsun.
şahsen 127 kg dan ben 90 a düştüm ama tekrar 100 e çıktım şimdilerde hedefim yılbaşına 90 a düşmek nasipse aralık başından itibaren sağlam ve sıkı bir programa giriyorum

Scudo
Beslenme konusunda sıkıntınız olmadığına göre antrenman şeklini değiştirebilirsiniz.
Tabi diğer yandan kas hacminizde artış varsa haliyle bu da kilo yapar.
Benim önerim interval yapmanızdır.
Şu xiaomi tartılardan kullanıyorum vücuttaki kas yağ oranını gösteriyor fakat ne kadar doğru yanlış gösteriyor orası tartışılır tabi.
İntervalın ne olduğunu bilmiyorum maalesef, google da araştırma yaparım.

Şu xiaomi tartılardan kullanıyorum vücuttaki kas yağ oranını gösteriyor fakat ne kadar doğru yanlış gösteriyor orası tartışılır tabi.
İntervalın ne olduğunu bilmiyorum maalesef, google da araştırma yaparım.
İntervali belirli aralıklarda nabzınızı en yukarı çıkartıp sonra düşürmek olarak düşünebilirsiniz.
Örneğin; 5 x 1 dk sistemi olabilir.
Anlamı: 1 dk boyunca yüksek viteste pedal çevirip 4 veya 5 dk ilk başladığınız seviyeye dönüp çeviriyorsunuz.
Bunu 5 set olarak yapıyorsunuz. Gelişiminize göre bunları değiştirebilirsiniz.
Nabız ne kadar yukarıda kalırsa metabolizmanız o kadar hızlı çalışmış olacaktır.

2 x 20 dk intervali de oldukça yaygın kullanılıyor. 10 dk dinlenme aralıkları ile.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
İntervali belirli aralıklarda nabzınızı en yukarı çıkartıp sonra düşürmek olarak düşünebilirsiniz.
Örneğin; 5 x 1 dk sistemi olabilir.
Anlamı: 1 dk boyunca yüksek viteste pedal çevirip 4 veya 5 dk ilk başladığınız seviyeye dönüp çeviriyorsunuz.
Bunu 5 set olarak yapıyorsunuz. Gelişiminize göre bunları değiştirebilirsiniz.
Nabız ne kadar yukarıda kalırsa metabolizmanız o kadar hızlı çalışmış olacaktır.

2 x 20 dk intervali de oldukça yaygın kullanılıyor. 10 dk dinlenme aralıkları ile.
Benim sorunum metabolizmam o kadar yavaş çalışıyor ki anlatamam. Diyetimi bir hafta bozayım direk kilo alıyorum ve vermekte de zorlanıyorum.
Bu interval olayını ilk defa duyuyorum eğer yarın hava düzelir ise deneyeceğim teşekkür ederim tavsiye için.
Bisiklet üzerinde kalp ritmim ortalama 140-145 arası oluyor. Yürürken kalp ritmim yüksek olmuyor fakat bisiklet üzerinde bisiklet sürmeye başladıktan 5dk sonra kalp ritmim 135-140ları kolayca görüyor nedense.

• Beğen
Tepkiler: gunerokn
Benim sorunum metabolizmam o kadar yavaş çalışıyor ki anlatamam. Diyetimi bir hafta bozayım direk kilo alıyorum ve vermekte de zorlanıyorum.
Bu interval olayını ilk defa duyuyorum eğer yarın hava düzelir ise deneyeceğim teşekkür ederim tavsiye için.
Bisiklet üzerinde kalp ritmim ortalama 140-145 arası oluyor. Yürürken kalp ritmim yüksek olmuyor fakat bisiklet üzerinde bisiklet sürmeye başladıktan 5dk sonra kalp ritmim 135-140ları kolayca görüyor nedense.
Kalp ritminizi değiştirecek bir çok etken olabilir. Kahve içmeniz bile buna etki edebilir. Yol şartları, hava durumu, stresli olmanız vs.
Farklı bir durum var ise doktora gözükmek daha iyi olacaktır.

• Beğen
Kalp ritminizi değiştirecek bir çok etken olabilir. Kahve içmeniz bile buna etki edebilir. Yol şartları, hava durumu, stresli olmanız vs.
Farklı bir durum var ise doktora gözükmek daha iyi olacaktır.
Hocam ben günlük (hava güzel olduğu sürece) kendimce antrenman sürüşlerine çıkmadan önce bir fincan lavazza filtre kahve içiyorum enerji versin diye. Doğru mu yanlış mı yapıyorum orası tartışılır fakat güzel enerji verdiğini hissediyorum veya tamamen bir placebo efektidir.

protein ağırlıklı günde 2 kez beslenip(16-8 aralıklı oruç) ağırlık antrenmanı ve kardiyo niyetine bisiklet sürmek gayet başarılı sonuç alınıyor. Bu işin yüzde 50 si antrenman yüzde 50 yemekten geçiyor.
Beyaz ekmek yerine esmer tam buğday ekmek, ayçiçek yağı yerine gerçek zeytin yağı,margarin yerine gerçek tereyağı tabiki vucudunuza göre ölçülü şekilde yapmanız gerekiyor. günlük kalori hesabı yapıp buna göre kalori açığı verirseniz gayet güzel sayıflanıyor. 99-100 kilolardan 72 ye düştüm şimdi yediklerimi biraz gevşettim 80 kg oldum ama asla eski görüntüm yok yağ yerine artık kas depolamak daha fit görünmenize neden oluyor

Hocam ben günlük (hava güzel olduğu sürece) kendimce antrenman sürüşlerine çıkmadan önce bir fincan lavazza filtre kahve içiyorum enerji versin diye. Doğru mu yanlış mı yapıyorum orası tartışılır fakat güzel enerji verdiğini hissediyorum veya tamamen bir placebo efektidir.
Spor yapanların her sabah kafein tüketmesi bence faydalıdır. Kasları uyarır.
Fakat bazı bünyeler kafeine tolerans gösterir ve kas uyarımı için yeterli gelmez.

• Beğen
Fakat bazı bünyeler kafeine tolerans gösterir ve kas uyarımı için yeterli gelmez.
Peki kafein yerine ne önerirsiniz? Şu pre-workout lar iş görür mü? Onlarında içinde kafein var yanılmıyorsam.

Peki kafein yerine ne önerirsiniz? Şu pre-workout lar iş görür mü? Onlarında içinde kafein var yanılmıyorsam.
Bunun için kesin bir şey söylemem doğru olmaz. Vücudunuzu en iyi siz tanıyorsunuz.
Önerebileceğim bir ürün sizde farklı yan etki oluşturabilir. Pre-workoutlar genelde kafein içerikli olur, doğrudur.

• Beğen

kafeinin kasları uyardıgını ilk defa duyuyorum. nasıl oluyor acaba açıklar mısınız? bir de tanımadıgınızı düşündüğüm bir arkadaşa spor geçmişini , aile kalıtsal hastalık durumunu bilmeden interval de önermişsiniz.

Bundan 3 ay önce 88 civarlarında idim. Eylül sonu ise 114 kilo idim. Oldukça hızlı kilo aldım . Stres ve iş en büyük etken olduğunu düşünüyorum. Her akşam haftada 5 gün kesinlikle koşuyorum. Mesai sonrası. Sekmiyor yani .

Haftada 44 -52 km arası koşuyorum ama bu 3 aylık süreçte hiç birini yapmadım. Yeni yeni kalktım ayağa. Sıkıntılı süreçler geçirebiliyor insanlar bazen.

Hafta sonları bisiklet sürüyorum büyük ihtimal. Hafta içi ise işe bazı durumlarda bisiklet ile gittiğim oluyor.

Sabah uyanınca 2 bardak su hep içerim. Ardından 2 bardakta kahve. Ama kendimi ölçtüğüm kadarı ile yanlış burda başlıyor. Kahve içesim yok ama alışkanlık, uyanmak için kendimi ona bağlamışım.

2 aydır keyfi olarak ne çay ne kahve içiyorum. Belki günde 1 bardak. Zaten içilen kahve ile bir hacim kalmıyor miğde de şişiyorum direk. Gün içinde yediklerim ise hep bitiriyor beni. Şimdilerde tekrar canlandım koşuyorum. Bisikletide aktif olarak soktum hayatıma .

Kaba tabir ile " miğde gerilmeyecek abi " zayıfladığım dönemlerde tatlı kaşığı ile yemek yiyordum çok güzel zayıfladım. 114 kiloya çıktım 2 ayda son 1 ay çok hızlı kilo veriyorum ama 101 kilodayım şuan. 1 aylık bir zamanda 8 ile 9 kilo arası vereceğim.

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl
kafeinin kasları uyardıgını ilk defa duyuyorum. nasıl oluyor acaba açıklar mısınız? bir de tanımadıgınızı düşündüğüm bir arkadaşa spor geçmişini , aile kalıtsal hastalık durumunu bilmeden interval de önermişsiniz.
Kafein ve kas ilişkisini referansları ile aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

(link)

• Beğen
Kilo olarak 89-91 arası gidip geliyorum fakat giydiğim formalar artık bana bol olmaya başladı, tartıya bakıyorum kilom aynı fakat formalar bol geliyor bunun sebebi nedir?

Formana elastikiyet sağlayan lycra lifleri, elastikiyet özelilliğini aşmış ve geri ilk haline gelemediğinden kalıcı olarak uzamıştır.Bu da bolluk yapar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu arada trainer aldım,trainerla da rahatça kilo verilir mi?

• Beğen
Benim göbek erimiyor. 173 boy 75 kiloyum bıngıl bıngıl göbek var. Hergün işe gidiş geliş 24 km bisiklet sürüyorum bana mısın demiyor. Beslenmem de normal yani. Abur cubur ve meşrubat asla tüketmem. Paketli gıda tüketmem. Alt bedenim M üst bedenim L. Boyu bacağı olan pantolonun beli kavuşmuyor, beli kavuşanın da geri kalanı bol geliyor. Çığlıklaaar çığlıklar yardım çığlıkları.

Benim göbek erimiyor. 173 boy 75 kiloyum bıngıl bıngıl göbek var. Hergün işe gidiş geliş 24 km bisiklet sürüyorum bana mısın demiyor. Beslenmem de normal yani. Abur cubur ve meşrubat asla tüketmem. Paketli gıda tüketmem. Alt bedenim M üst bedenim L. Boyu bacağı olan pantolonun beli kavuşmuyor, beli kavuşanın da geri kalanı bol geliyor. Çığlıklaaar çığlıklar yardım çığlıkları.

Bira va iççen mi,yanında da çerez,cips ;):snzdglsn::D

Bisiklet ne edivecek sana ya da göbeğine.O cumhuriyetini çoktan ilan etmiş.Ona devrim lazım

Kafein ve kas ilişkisini referansları ile aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

(link)

burada kahvenin kası uyardığı ile ilgili bir bilgi göremedim. Kahve metabolizmayı hızlandırır ve enerji verir. Okuduğum ve bildiğim bu şekilde.

burada kahvenin kası uyardığı ile ilgili bir bilgi göremedim. Kahve metabolizmayı hızlandırır ve enerji verir. Okuduğum ve bildiğim bu şekilde.

77F1AB7B-88FA-42E6-8829-C16F8DDC3E41.jpeg

Ben bu işin belgesini alıp okudum böyle birsey duymadım.

bu arada böyle web sitesi de benim için pek referans değil ama uğraştırdım sizi de.

teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: gunerokn
Geri