Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

kuş ve balık
7b58e6738f0bfa585339a317ab6f14ab.jpg

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Webmasterlik yazılım geliştirme(php vs ) yazarlık fl studio

Diller öğreniyorum ve 2 senedir çizim öğreniyorum.

amatör olarak ufak bir atölyem var ve kullandığım el aletlerini kendime özel olarak modifiye ediyorum.

ayrıca 1:24 diecast model araçlara modifiye işlemi yapıyorum

Rhinoceros 3D ve Photoshop cs6 son olarak hareketli gif resimleride yapıyorum ;)

Arapçamı geliştirmeye çalışıyorum.Kelamla ilgiliyim.Cami yollarındayız..

Sportif anlamda sadece -vaktim olursa- seyirciyim..

Kendime ait miniminnacık şirketimde Yazılım, Programlama işleri yürütüyorum.

Teknoloji, Mekanik-İşleyiş, Ekonomi alanlarında makale ve yenilikleri takip etmeye çalışıyorum. Özellikle dijital ortamda çok iş gören Matematiksel Algoritmalar, Güç Elektroniği (Mekatronik) konusunda çok yoğun şekilde olanın üstüne koyma çabam var. Bu da vaktimin çok çok büyük çoğunluğunu alıyor.

Uzun süredir vakit ayıramadığım diğer ilgi alanlarım/hobilerim :

Ekonomi ile doğrusal bağıntılı olarak Tarih, özellkle Cumhuriyet-İnkılap Tarihi özel ilgi alanım.

Müze / Tarihi yer ziyaretleri,
Tiyatro izleyiciliği,
Otizm-Asperger gibi Zihinsel veya fiziksel dezavantajlı ya da lösemi gibi ebeveynlerini ümitsizliğe/çaresizliğe iten sıkıntılara sahip çocuklar ile sohbet/sosyal aktivite/moral ziyaretleri/yardım etkinlikleri

masa tenisi ve ukulele .Ukuleleyi henüz yeni öğreniyorum ama masa tenisini çok severim.

Pek çok şeyle uğraşıyorum ve zevk aldığım birçok dal var ama günümüzde hobi sahibi olmak insanı maddi açıdan zorluyor maalesef. Ama maddi açıdan tek imkanlarımı ayırabildiğim bisiklet var. :) Daha doğrusu hobiye ayırdığım maddi gücümün %99'unu bisiklete ayırıyorum. :D

Araba toplama videoları izliyorum

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Rhino 3d programında kendimce klasik f1 araçları çizip kartondan modellerini yapmaya çalışıyorum yeni başladım bu ilk modelim 3 boyutlu çizip kartona çıktı dökümünü yaptım bakalım nasıl olacak

(link)

ayrıca bu konuyu forumda '' karton f1 modellerim '' adı altında bir başlıkta açmak istiyorum modelleri yaptıkça bu konu üzerinden paylaşacağım

çıktıyı aldık kesimi yaptık şimdi yapıştırma var yarına kabası biter :rolleyes:

(link)

lastikler,jantlar ve dekaller

(link)

@Satı Bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyorum.

Gitaristim, arada konserler veriyorum bir de fotoğrafçıyım

Arada gözüken Star Wars tişörtlü eleman benim.
(link)

instagram.com/keremoktay_

Geri