Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

Evde film seyretmek, ev sinema sistemleri ve Hi-Fi Müzik sistemleri
Hatırı sayılır sayıda orjinal DVD film kolleksiyonum var :) (yaklaşık 3500 adet DVD Film olmuştur)
Yerli ve yabancı müzik albümleri (CD olarak)

Scudo
Yüzme (kapalı yüzme havuzu) ve koşu (kros) kalan zamanlarda da iş hayatı

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
Bisikletle birlikte birinciliği ps4 paylaşıyor. Yeni yeni simrace olayına giriyorum. Tavsiyesi olan varsa özelden duymak isterim :harika:

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Çoğunlukla masa tenisi oynarım.Yaz dönemi de biraz koşu yaparım

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Akvaristlik ve atıcılık ile uğraşıyorum. Rc araçlar ile uzunca bir süre ilgilendim ama kızım olduktan sonra pek vakit ayıramadığım için bıraktım daha çok doğa ile haşır neşir olacağım hobilere yöneldim.

Balıkçılık, bol bol dağ yürüyüşü , çok iyi kuru fasülye pişiririm, mangalcılığın her türlüsü var, saç tavam harikadır, çok iyi çocuk bakarım (full adrenalin dolu) :koptum:

Balıkçılık, bol bol dağ yürüyüşü , çok iyi kuru fasülye pişiririm, mangalcılığın her türlüsü var, saç tavam harikadır, çok iyi çocuk bakarım (full adrenalin dolu) :koptum:
Necmettin abi Amasyalısın. Sende şimdi semaverde çay keyfi falan da vardır. 😉

Mesleğim gereği teknoloji ve teknolojik aletler. Özellikle network ekipmanları vs.

• Beğen
Tepkiler: 𝕥𝓪lℍค
@Mad Buddha Çorumluyum aslen fakat Amasya Merzifon da yaşıyorum , çayın semaverin her türlüsü bulunur kardeşim yolun düşerse buyur gel :harika:
Babam Amasya doğumlu oradan biliyorum. Akrabalarımın evi falan var. Hep çağırıyorlar ama kısmet olmadı. Gelirsem sana da uğrarım.

Eskiden otomobillerdi, yabancı dili geliştirme çabaları. Yabancı dilde kitap ve film sürekli...

Geri