Scudo Sports

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

Scudo
Avcılık , Amatör balık avı, havalı tüfek , basketbol , yüzme , Taklacı güvercin besleme.

Ygs , Pc Game ve Bisiklet forumda bulunma nedenim uygun temiz bisiklet parçası bulmakla.

Cs oynayan arkadaşlara 2 sorum olacak;
1) Cs 1.6 mı go mu?
2) Windows 10 ile Cs 1.6 neden anlaşamıyor? :(

Son zamanlarda ETS2 de oynayamıyorum bilgisayarı değiştirme zamanım geldi herhalde... :(

Mevsimine göre tatlı su balığı avcılığı genelde sazan oluyor, yaz kış ayırmaksızın fitness, bilgisayarda arasıra ETS2 oynarım, photoshop kullanımımı devamlı geliştirmeye çalışırım, onun dışında bir de evde bisikletin karşısına geçer çay içerek seyre dalarım :D bir de beraber çalıştığımız arkadaşım iyi bir serbest dalış ve zıpkın avcısı bana da zehiri vermeye çalışıyor ama suyun altında nefessiz dolaşmak pek işime gelmiyor :)

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
@Atahan Eker Server var mı ki ? RP bitti çok uzun zaman önce. Yoksa tüm oyunların babasıdır :)

@Atilla Gobel

Revolution tekrardan açıldı. Tüm aile tekrardan başladık Revo macerasına. "Ultima bırakılmaz ara verilir" demiş büyüklerimiz. Üstüne oyun tanımam.

@Atahan Eker Sunucu Sphere mi ? RunUO mu ? Roleplay olmayınca pek zevkli olmuyor. Ben biraz eski oyuncuyum. PVP pek tarzım değil, o yüzden sordum. Ben revolution sunucusunu bilmiyorum. Daha doğrusu hiç o sunucuda oynamadım.

@Atilla Gobel Hocam Revoyu nasıl bilmezsin. Nebula (Quan,Locus) zamanından beri Ultima oynuyorum ben de eski oyuncuyumdur. RP nin dibine vurabileceğin, dinamik olarak çok sağlam, editin olmadığı, şuan 450-500 online olduğu bir server.
Hangi sunucularda oynamıştınız ?

Koşu yarışlarına giriyorum Masa tenisi turnuvalarına katılıyorum futbol lisansım var (ama 1-2 kere oynadım) basketbol iyi oynarım başkada yok :D

@Atahan Eker Sanane,Sylveria,Mix. Genel olarak Staff idim. Mix bana ait bir sunucu idi :) Bir geleyim, gezeyim bakayım nasıl diye. Birde Elan serverı var unutmadan belirteyim :)

@Atilla Gobel Bahsettiğiniz sunucuları da ben bilmiyorum. Quan, Amantes, Storm, Nebula(2014-2015) ve Revo da oynadım. Ailemizin adı Twilight belki bilirsiniz. 2003 yılından beri bu aile ismi altında oynuyoruz.

@Atahan Eker Ben 2000 yılında bu illete bulaşmışmıştım. O zamanlar slogan geliştirdik ve aleme slogan oldu.:) Benim zamanımda Vortex ile konuşanlar mevcuttu, hatta konuşm siz yanlış anlamayın yeni oyuncusunuz. mayı bırakın Vortex abi bizim guilde gelir misiniz ? diye iletişime geçenler oluyordu :) Ben bir arkadaşımın 3 ay ormanda RP yazmak için gezdiğini biliyorum.

Bombacı Mülayim vardı explosion dizip vendor patlatırdı. Sonra panterleri ile gezen bir arkadaşımız vardı :) Yani bu öyle bir oyundur ki gerçektir :)

@onuranil wot blitz mi normal mi
kayak
masa tenisi
tenis
efsane rock gruplarının efsane müzikleri
elektro gitar
aikido
yemek yapmak
edit:çizgi roman koleksiyonu

Çocuğumla oynarım, role playin kralını yapıyor 3 yaşındaki hayal dünyasında. Maceradan maceraya koşuyoruz. Onunla oynamadığım zamanlar kaşık oyma, cross training, bushcraft, kampçılık, snowboard vs. doğayla iç içe olan ne varsa hepsine bayılırım.

Geri