Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

simülatör olarak bir ara pilot olmuştum. çardak tan kalkıp tekrar çardağa iniyordum:) Full fonksiyon ve herşeyi kullanabiliyorsunuz ama çok yavaş olduğu için çok can sıkıcı gelmişti. truck da aynı olmasın hocam. biraz daha hızlı olsun:)WP_20170810_001.jpg

edit: arka planda sagopa kajmer tavsiye ederim;)

• Beğen
Tepkiler: ysnakblt
Scudo
@venom09

images

Bu arkadaş ile sıkıcı olmaz zira kendisi 750 beygirlik motoruyla tam bir yer uçağı :krnz: bir ara bende denedim flight simülatörü 15 kere uçağı kaldırıp yere çarpınca benden pilot olmaz deyip tırıma geri döndüm. Multiplayer da konvoy da eğlenceli oluyor. 20 tır peşi sıra gidiyorsun :D

• Beğen
Tepkiler: venom09
@bariss.t
mevzu truck ise ben scania cıyım. volvo yu çok severim. ama s60 olursa şöyle siyahından..:( multiplayer için net lazım. maalesef şimdilik mevcut değil. ama içişleri bakanıyla pazarlık aşamasındayız. :p. o zaman deneyebilirim. motosiklet simülatörü ve downhill simülatörü gördüm.. onları da sıraya alayım.. :)

@venom09

Bende değişiklik olsun diye scania aldım. 3 tekerlekli bisikletten az hızlı gidiyor :D yol tutuşu felaket kötü arabanın. Volvo'dan sonra kesmiyor adamı :cool:

İnternet konusunda bende problem yaşıyorum. Taşınınca daireye kadar fiber altyapısı var diye sevinmiştim, sevincim havada kaldı. Binadaki kutuya yeterli port koymamışlar, olanların hepsi de dolmuş çoktan. 2 haftadır kedinin ciğere baktığı gibi kabloya bakıp duruyorum :acpsnr:

@Ahmeturan

Bir tırcı daha mı bulduk :D hemen BF konvoyu yapalım :) az calaisten geçeriz. :krnz:

Ben daha çok müzikle ilgileniyorum gitar kursuna gidiyorum ve birazda spor salonuna
(tabi 1 günlük izinde hangisine vakit bulursam:uzgnm:)

• Beğen
Tepkiler: cckaraduman
Havacılık fotoğrafçılığı ve RC Model uçak. Buarada instagram @airlinesphoto :D

yzjRqM

Dosyalar

• IMG_8766-1.jpg
    IMG_8766-1.jpg
    111,3 KB · Okunma: 70
İnsani yardım vakfında yardım faaliyetleri, arama-kurtarma tatbikatları ve çalışmalarında bulunuyorum. Kendi çapımda alüminyum rölyef yapıyorum.Birde ney üflüyorum.

Fotoğraf (Afsad üyesiyim), kayak, şnorkelli dalış, biraz spor araçlar ve rembetiko arşivi :) Bunların yanında farklı coğrafyalara seyahat etmek en büyük keyfim...

Amatör olarak fotoğraf çekiyorum

yaklaşık 22 yıldır boks ve döğüş sporları ile haşır neşirim.

@C.Koc
Hocam ne akvaryumdaki balıkların ne de laptop üzerindeki kuşların doğal yaşam alanı sizin eviniz değil.Biz böyle canlılar beslemek için talep oluşturmayalım ki o canlılarda ortamlarından koparılmasın,sağlıksız koşullardaki petshoplarda çoğaltılmasın dimi?Derdim sizi kırmak değil fakat bu durumda malesef hiç hoş değil.

Yaklaşık 20 yıldır gitar çalıyorum bende. Zamanında barlarda filan grupla çalmıştım. Şimdilerde ise kendi kendime cover parçalar kaydediyorum, video çekiyorum filan eğleniyorum anlayacağınız :D

@Anonim Bende kağıttan maketler vs yapıyorum. Bir kaç sene önce ironman kaskı filan yapmıştım kafamın içine sığacağı büyüklükte :D

@M.OonnaayySizin düşünceniz saygı duyarım ben zevk alıyorum bizim gibi akvaristlerin ve kuş severlerin zevki bu şimdi bir açıklama yapayım bu gördüğünüz canlıların hiç biri doğal yaşam da doğmuş değil bir şekilde Afrika'dan buraya gelmiş ve burda çoğaltılmış canlılar bende petshop dan edinmedim onu belirteyim ve sonuç olarak burada bulunan canlılar bizim yaptığımız onların doğasını en iyi şekilde taklit etmek bende sizin gibi fanusta bir balık gördüm mü kızıyorum ama dediğim gibi hasbelkader buradalar keşke çiftliklerde sırf eti için üretilen ve 45 gün sonra kesilen tavuklarda olmasa diymi ama hepimiz yiyoruz...
Neyse ben bisiklet dışında bunlarla uğraşıyorum anlıyacağınız...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri