ava gitmek hııımmmm sabah şafak sökerken gidilen tavşan avı köpeğin avı bulunca kısa kısa havlaması avın vazgeçilmezliği birgünde yaklaşık 20km yürünür muhteşemm
fotoğraf çekmek.eski bisikletlerimin tekerlerini yürür duruma getirip yaz boyunca onlarla denize atmalak yaz bitiminde rutin olarak gittiğimiz fethiyede bir uçuruma doğru sürüp uçurumdan atladıktan sonra paraşütümü açıp bisikelti hava boşluğuna bırakmak .ölü denizi inceleseler 3 tane bisikelt bulurlar kısacası serbest paraşütçülük
amatör olarak bateri çalıyorum. gerçi şu aralar öss stresinden pek vakit kalmıyor ama olsun
birde karşınıza çıkabilecek en manyak mini cooper hayranlarından biriyim (özellikle sürgülü camları standart hale getirilmiş 64 model morris minor mini; en sevdiklerimden biridir. hikayesi yeter zaten. şöyleki; koskoca ingiltere prensesi şimdiki tarzda cam istemesine rağmen issigonis amcam bu standart camlı miniden göndermiş üstüne birde not yazmış: maalesef prensese böyle birşey yapamayız;yoksa saçları ne hale gelir ) bu hayranlık nasıl hobi olur dersenizde her renk ve modelden miniler topluyorum tabiki maketlerinden şuan 19 tane mini var odamda
Bende cicekler kullanılan esyaların bakımı F1 yarısları moto gp hız mı desem hız mı desenız tutkumu haz mı hobılerim birde yuzme vazgecmedigim bisikletten sonraki tutkum
bnm birde paten hobim var bisiklette sorun oldumu yada canım biraz daha aksiyon istediği zaman paten kullanırım.bisiklet kadar zevkli oluyor kırmızı ışıkta duran arabaların arasından süzükmek.yakında dişli teker alıp arziye çıkacam ileri zmanlardada reba maşa alır takarım
Murat Hocam, Amatör radyo ile ilgili olarak bende baya bi çalışmalar yaptım.. TA2MBD yi tanırsınız (sinan hocam). Kendisinden bu konuda baya bi yardım almıştım zamanında. Unversitede iken..
Tabi şimdi aldık bir telekomdur gidiyoruz. Hobilere pek fırsat kalmadı.. Ama boş vakitlerimde olabildiğince elektronik devreler yapıp ortalığı batırıyorum..
bmx in haricinde birde freeride bisikletim var onla vakit geçiririm onun dışında evde dvd,pc de müzik keyfi süper oluyo birde photoshop ve grafik programları ile pratik yapmaktan hoşlanırım
benimde model uçak ilgim var bende yapıyorum ama bisiklet sevdasına dönebilir diye rc patlar motorlu model toplamadım hiç bide en ucuzu 1000 liradan başlıyo amatör başlangıç olarak kendimde model cıkarıyorum ama dediğim gibi bisikletten vakit bulup 2 senedir model uçak yapmadım hiç.
bi ara seri yaptıdım 12 tane birbirinden dev modellerim vardı
en büyüğü 3 mete kanat acıklıklı planör modelim vardı ama malesef uçarken ters rüzgar esti tabi gurur yaptı intahar etti
benimde biçok hobilerim var ama önde gidip geride kalmayanları model uçak başta elektronik fabrikasyon mekanik robot teknolojisi .
f1 wrc yarışları tabi bu yarışlarda lisanslı hakemlik yaptım hala tosfed lisansım var
elektromekanik kumanda sistemleri
ayrıca model uçak tutkunlarını paylaşımları için msn e bekliyorum the_bicycle_cambaz@hotmail.com