Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Dünyasından Haberler

İzin verilen sistem, sürüş esnasında lastik şişirip indiren sistem. Ama onu da kullanmayı düşünen DSM takımı sonradan vazgeçti.
Üzerinde daha fazla çalışılması gerektiğine, şimdilik kullanmayacaklarına karar verdilerdi.

Dönergeçli teker sadece bir spekülasyon. Belki Kickstarter gibi mecralar üzerinden biraz para söğüşleriz demişler bence :)

Scudo
Ön vites ihtiyacını ortadan kaldırmaya yönelik göbek içi vites bir pro peloton'da görüntülendi:
(link)

D3YAypBPLcw4Pa9tW8FySV-970-80.jpg.webp

@Spartiat İçindeki mekanizmayı çok merak ediyorum. Bilindik 2 vitesli göbeklerden farklı mı acep? Uyanık almanlar böyle şeyleri şifreli yapıyorlar. Yani demontajında bir trick koyuyorlar ve o yapılmadan kanırtarak zorlayarak açılırsa çalışmaz hale geliyor. Fakir marka masaüstü vantilatörümü o şekilde bozmuştum.

Bu göbek 2 vitesli Sturmey Archer'ların küçültülmüş hali ise, o zaman bu göbeğin tek olayı, göbeğin içindeki vites değişiminin telle değil de elektronik olarak kumanda edilmesi oluyor. Bu tip, hem ruble takılabilen, hem de göbekten vitesli göbekler telle kontrol olarak zaten mevcuttu.

Klasik bisiklet üzerine lakırdılar

@Spartiat İçindeki mekanizmayı çok merak ediyorum. Bilindik 2 vitesli göbeklerden farklı mı acep? Uyanık almanlar böyle şeyleri şifreli yapıyorlar. Yani demontajında bir trick koyuyorlar ve o yapılmadan kanırtarak zorlayarak açılırsa çalışmaz hale geliyor. Fakir marka masaüstü vantilatörümü o şekilde bozmuştum.

Bu göbek 2 vitesli Sturmey Archer'ların küçültülmüş hali ise, o zaman bu göbeğin tek olayı, göbeğin içindeki vites değişiminin telle değil de elektronik olarak kumanda edilmesi oluyor. Bu tip, hem ruble takılabilen, hem de göbekten vitesli göbekler telle kontrol olarak zaten mevcuttu.

Klasik bisiklet üzerine lakırdılar

Sonlara doğru öncekilerden farkının minimum ağırlığa odaklanarak yol ve gravel dünyasında kullanımını sağlamak ve kablosuz elektronik kontrol olduğunu yazmışlar.

Aslında yenilik değil, sadece ürünlerin hafifliyor, teknolojik olarak gelişiyor ve yarış gruplarında test ediliyor olduğunun haberi.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Bu kasktan sipariş geçsek, gümrüğe geldikten sonra narkotik şube yakamıza yapışır...:koptum:
(link)

Yol bisikleti alırken hangi özelliklerine göre seçim yapmalı?
(link)

Habere gel!

Borçlu AKP’li belediye, sabah namazına giden çocuklara 40 bin bisiklet hediye edecek
Türkiye'nin en borçlu belediyeleri arasında gösterilen AKP’li Konya Büyükşehir Belediyesi, yaz mevsiminde 40 gün boyunca sabah namazına giden çocuklara hediye etmek için bisiklet ihalesine çıkıyor. 40 bin bisikletin alınacağı belirtilen ihale açık teklif usulü ile yapılacak. 2018 yılında belediye tarafından dağıtılan bisikletlerin büyük bölümü e-ticaret sitelerinde satışa çıkartılmıştı.
Borçlu AKP’li belediye, sabah namazına giden çocuklara 40 bin bisiklet hediye edecek

(link)

Son düzenleme:
Ayranı yok içmeye.....

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Habere gel!

Türkiye'nin en borçlu belediyeleri arasında gösterilen AKP’li Konya Büyükşehir Belediyesi, yaz mevsiminde 40 gün boyunca sabah namazına giden çocuklara hediye etmek için bisiklet ihalesine çıkıyor. 40 bin bisikletin alınacağı belirtilen ihale açık teklif usulü ile yapılacak. 2018 yılında belediye tarafından dağıtılan bisikletlerin büyük bölümü e-ticaret sitelerinde satışa çıkartılmıştı.

İhale ve AKP kelimeleri yan yana geldiğine göre sonuç belli :)
Ayrıca, namaza gitmeyenler çocuk değil miymiş?

Bunlar iyice ne yapacağını şaşırdı!

İhale ve AKP kelimeleri yan yana geldiğine göre sonuç belli :)
Ayrıca, namaza gitmeyenler çocuk değil miymiş?

Bunlar iyice ne yapacağını şaşırdı!
''Sıtkım sıyrıldı'' tabiri sanırım bu günler için icat edilmiş bir laf! Konya ve bisiklet...bu ikiliyi biz hep bisiklete teşviğin en çok olduğu illerden biri olarak bilirdik,ama çocukları din bezirganlığına alet etmek nedir!

Kız çocukları zaten umurlarında değil :mad:.

Çocuklara gelecek o bisikletlerin büyük çoğunluğu zaten babaları anneleri tarafından satılmaya çalışılıcak. Sağda solda bir sürü bisikletçide sıra sıra bekleyecekler.

Haberi okuduğumdan beri. Bide şu ilanı gördüğümden beri Yazıp yazıp sildim 😡🤬

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Çocukların sabah namazina teşvik edilmesi, ödüllendirmesi açısından yanlış bir durum göremiyorum.
Konunun diğer yüzü olan ihale durumları ve şu yukardaki ilan için ise tepkilere sonuna kadar katılıyorum.

Ukraynalı bisikletçi, kuşatılmış memleketinden yedi saat bisiklet sürerek Rus bombardımanından ve savaş uçaklarından kaçmayı başardı..
(link)

(link)

belki yayınlanmıştır ama ben yeni gördüm.
zincirsiz bisiklet

Geri