Kipeo'nun ürünleri güzel kaliteli ancak İnternet tek özel tasarım forma yok en az 20 adet sipariş verilmesi gerekiyor bu handikap benim için. Bir de her ilde satışı yok internetten almak zorundasın seri üretimlerde.
@Ahmet Bilge Kaan AKIN kumaş geçirgen hava alıyor sıkıntı yok yalnız firma 15 gün içinde fiyat değişikliği yapacakmış bilginiz olsun şu anda 66 TL kısa kollu olan +%8 KDV ve 7 TL kargo ücreti ile gelir.78 TL'ye gelir .Fiyat geçişi olunca tanesi 91 TL'ye gelecek kargo+forma+KDV=91 TL tek alımlarda
biraz önce buradan görüp jordanred'den forma sipariş ettim. yarım saat sonra arayıp baskıya girecek kendiniz daha önce görün dediler ve modeli whatsapp'dan attılar. müşteri olarak beğenimi kazandı inşallah forma da beğenimi kazanır.
Dayanamadım ben de sipariş verdim. Bakalım gelince ben de yazarım buraya Saatler süren kararsızlığıma Türkiye renkleriyle son noktayı koydum Kendilerinden sipariş notu kısmında arka aşşağı tarafa Atatürk imzası koymalarını rica ettim. Koyabilirlerse çok güzel duracağına eminim. Forma çok hoşuma gitti. Kol kısımlarına Türkiye'nin turizm logosunu koydum. Göğsünde de imzalı Atatürk resmi var. Kendine özel bi forma yapılması her zaman daha güzel oluyor
@mtbrhnkc sitelerinin tasarımı kendilerine ait sanırım o yüzden mail atarsanız site üzerinden dikkate alırlar büyük bir ihtimal. Bu arada benim formalar da kargo da şuan alınca video çekmeyi düşünüyorum. Özellikle tasarımcı arkadaş çok çok ilgili, formada istediğiniz değişikliği yapabiliyor.
bu formalardan daha önce alan varsa likralı mı acaba esneme payı var mı vücut geliştirme sporu yapıyorum bi yandan yer geliyo s m l çoğu bedeni giyebiliyorum kumaşına göre nasıl sipariş edicem ki :/