@Acedia bunlar da benden bu arada kilo 100 boy 1.87 XL tam yapıştı bedenime hafif esnekliği var kumaşın normalde XXL almalıydım yine yaptırsam yine XL alırdım.
Logolar bunlar arkadaşlar. Bu benim kullandığım logo transparan değil ancak beyaz rengin üstünde duruyor. Kırmızı kısmı kapatmıştı formanın üzerinde de sorun etmedim logoyu sevdiğim için .Şöyle forma üzerinde duruşu da; 119522 dosyayı görüntüle119525 dosyayı görüntüle
Bu da transparan olan farklı bir logo. Bunun artısı transparan olması, her renkte kolaylıkla kullanılabilmesi. Şöyle forma üzerinde duruşu da ; 119523 dosyayı görüntüle119526 dosyayı görüntüle
Bir de kollarda kullandığım Türkiye turizm logosu bu. Türkiye yazan transparan değil ancak Turkey yazan transparan logo, renkli yapacaksanız kollarını onu kullanmanızı tavsiye ederim. 119524 dosyayı görüntüle 119527 dosyayı görüntüle
Baya bir araştırma sonucunda bu logoları buldum. Transparan logoyu forma üzerinde deneyerek anlayabildim, yoksa resimden belli olmuyor malesef
@furkantrojka
Hocam nasıl transparan yaptınız acaba? Paintten logoyu seçip transparan işaretledim ancak kaydedince yine aynı şekilde olmuştu. Logo yapacak olanlara fikir olur.
Arkadaşlar demin Jordanred'den aradılar formamın son hali hakkında. Sağolsun kırmamışlar isteklerimi , her şeyini fazlasıyla yapmışlar. Arka tarafına ekstra istediğin Atatürk imzasını da koydukları halini gönderdi çalışan arkadaş. Başka bir isteğim olsa onu da yapacaklarmış, son hali harika duruyordu. İlgili insanlar, her adımı bana sormaları da gözümde daha değerli yaptı firmayı. Gelince son halini de paylaşırım. Baya içime sindi forma daha gelmeden Baskıya gönderdiler şuan bakalım gelince nasıl bi şey olacak
Uzun süreceğini sanmıyorum göndermelerinin de 1 hafta falan olur gibime geliyor
@Groims
Hocam forma gelsin de bi başlık açıp ordan devam ederiz. Umarım forma da tam istediğim gibi gelirse tadından yenmez burası
Hatta kış için uzun kollu da yaptıracağım gelen ürüne göre.