Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum android uygulaması

fatikngage

Daimi Üye
Tepki
1.128
İsim
Fatih elitaş
Bisiklet
Sedona
Merhaba arkadaşlar.
Forumumuz için ufak bir android uygulama yazdım. :)
Tarayıcıdan değilde uygulamadan direkt foruma girebilmek , gezinmek için tasarladım.
Şimdilik sadece buradan paylaşıyorum.
Forum yöneticileri kabul ederse GooglePlay hesabımdan da paylaşabilirim.

Bisiklet forum.jpg

Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

(link)

Scudo
Ellerinize sağlık. Birkaç ekran görüntüsü atabilir misiniz? Merak ettim... :)

@fatikngage Fatih hocam eline koluna sağlık uyarılarda bildirim olarak alabilecekmiyiz bu programla...

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Güzel bir düşünce , ama tamamen geliştiripte patlaşsak güzel olur, sekmeler, bildirimler felan tam olsa yani benzer uygulamalar gibi. Hiçbir yönetici karşı çıkmaz herhalde.

• Beğen
Tepkiler: fatikngage
@fatikngage
G Pedal i market ten indirdim 5 yildizini verdim ;) Bu uygulamayi markete koyda bunuda indirelim.

Android development ile bende bi aralar ugrasmistim. Bu arada yapabiliyorsan "forumda bi konuya girdigimizde en cok like alan konulari en ustte goster" ozelligini ekle abi, aylardir bu ozelligi bekliyorum :)

@fatikngage

Cep telefonunun tarayıcısından girince zaten forum mobil görünümde açılıyor. Sen neden bu kadar uğraştın? :)

@fatikngage eline sağlık dostum senin girişimci ruhunun hastasıyız, kötü yorumlara aldırma ülkemizin klasik sorunu yeni şeyler deneyen insanları paçasından çekmek, en kısa zamanda uygulamalarını ios ortamınada taşımayı başarabilirsin umarım

• Beğen
Emeğinize sağlık, ama ben anlamadım. Bende bu zaten var ve tıklayınca direkt ana sayfa açılıyor

203470

Neden indiremiyoruz acaba android uyumlu deüilmi bu uygulama

Eline sağlık. Ama sitenin mobil görünümü yeterince iyi, yani baştan uygulama yapınca boşuna zamanını ortaya çıkan bugları düzeltmeye harcayacaksın. Onun yerine tarayıcı eklentisi yaparak forumun özelliklerini geliştirebilirsin. Hem daha verimli olur hem de eklenti yazmayı öğrenmiş olursun bilmiyorsan.

@fatikngage hocam birde şu telefonun geri tuşuna basılınca bir önceki sayfaya dönmesini ayarlayabilirmisin direkt programdan çıkış yapıyor :)

• Beğen
Tepkiler: ali önder
Ben kurmuştum. Her geriye dokunduğumda çıkınca... Kaldirdim

@Anonim
süpersin ya var ya. helal !

• Beğen
Geri