Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum Forması Satışta

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Forma bugüne yetişmedi galiba.

Forma bugüne yetişmedi galiba.

heyecanlı bekleyiş devam ediyor :)

Geç olsun güç olmasın ortaya tasarımız güzelliğini yansıtacak kaliteli hava alabilir kumaştan bir ürün çıksın da beklerim ben.

çok güzel şeyler çıkmış ortaya,emeği geçenlerin eline sağlık..bir an önce karar verin sipariş verelim..malum bahar geldi havamızı atalım:alkis:

Ulas bey nefesimizi tuttuk sizden haber bekliyoruz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fazla beklemeye gelmez MTK'dan yarın çıkarırlar fasonunu yoksa. :)

Formayi gectim kargo hakkinda tam ikidefa sordugum soruya cevap bile verilmedi.:(

Benimle beraber 5 6 kişi bekliyenim var bana soruyorlar sürekli Örnek geldi mi,Bedeni nasıl ayarlıyacağız,Forma ne zaman sipariş verilecek vs vs... Bende ha bugün ha yarın.... şeklinde cevap veriyorum.

• Beğen
Tepkiler: ihsangencer
Sn Ulaş,
Formayı merakla bekliyoruz,tasarım gerçekden güzel oldu. Foruma yaraşır bir forma olması için sizde çok emek veriyorsunuz. Kumaşınında nefes alan kaliteli bir ürün olacağına inanıyorum,bu konuda biraz bilgi verirmisiniz.
...........................................geçen gün bilgi rica etmişdim,yukarıda örneği olduğu şekilde...................................

Ulaş bey,
Sanırım işlerinizin yoğunluğu nedeniyle gözünüzden kaçmıştır :rolleyes: ,forma hakkında lütfen bilgi rica ediyorum..
Saygılarımla.

sipariş alındı m? bende almak istiyorum formadan

Ulaş bey foruma yazmadığına göre örnek forma yetişmedi galiba.

Ulaş Bey büyük ihtimalle işlerinin yoğunluğu yüzünden forumla ilgilenemiyor. Örnek forma gecikmiş yada sorun çıkmışta olabilir. Biraz sabretmekten başka seçenek yok galiba. İnşallah en yakın zamanda hallolur. Ulaş Bey e de Allah kolaylık versin. Oda işleri arasında bu işle de uğraşıyor anlayışla karşılamak gerek.

@Murat Cömez

Murat abi bence büyük ihtimalle bir yolunu bulur sana da göndeririz istersen. Pek bilmiyorum yurt dışına kargo gönderimi nasıl olacak ama bir şekilde hallolur ya.

@Murat Cömez

Abi sen forma bedenini söle gerisini boşver :in: ;)

@Ömer KARAN

Yurtdışına ptt kargo nerdeyse yurtiçi fiyatına gönderiyor bu arada :)

MT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ptt, yurtdışına(almanya) 1kg'a kadar olan kargoları karadan 37 tl'ye, havadan 42 tl'ye gönderiyormuş. Bisiklet formaları hafif oluyor? Belki büyük zarflarında içine konulup normal posta yoluyla mektup gibi gelebilir mi,bilemiyorum. O zaman fiyat 5-6 tl civarında oluyor.

merak etmeyin, Murat Çömez beyin formasını ben gönderirim.
yurt dışı ile çalışıyorum, sürekli gönderilerim var.
PTS ile gönderiyorum, 10 - 15 euro arasına gönderirim tişörtlerini.
3 - 4 günde adresine gelir.
murat bey'de bi şekilde bana öder parasını ;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri