Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum Forması Satışta

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
tasarımcı arkadaşların ellerine sağlık. gerçekten çok güzeller. fikir de kimden çıktıysa onu da ayrıca tebrik etmek lazım, çok iyi düşünmüş :)
benim oyum da 5 nolu tasarıma. sıralamamsa 5-4-6.

• Beğen
Tepkiler: ihsangencer
@ulas

Toplam 2.000 oy için tahmini kaç günlük bir süre öngörüyorsunuz?

@Onur Kuzik

4 saatte 125 kişi oy kullanmış. Biraz uzun sürecek gibi bence limit azaltılmalı.

• Beğen
Tepkiler: ilker ates
Öncelikle tüm tasarımlar çok iyi tabi seçim olarak 5 numaralı tasarım biraz daha ön plana çıkmış görünüyor...Çalışmayı yapan tüm arkadaşların eline sağlık...
Bu arada tasarım için hangi programı kullanıyorsunuz bunun hakkında bilgi verebilirmisiniz...

• Beğen
+1
Ben de sınırın biraz azaltilmasi gerektiğini düşünüyorum.zaten suanki tabloya gore acik ara alinacak gibi görünüyor.

6 numara diyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim...

• Beğen
@ulas

o zamana kadar beklerseniz o saatten sonra bir anlamıda kalmaz açık farkla forma belli olmuş olur:)

Kesinlikle formamız 5 nolu tasarım olmalı.Abi çook iyi yaa. :D

Emeği geçen herkese teşekkürler. Önemli olan formanın 1,2,3,4 vs. olması değil önemli olan hepimizin forumu olan "Bisiklet Forum"un kazanması. Forumu ileriye taşıyacaksa çöp torbası bile giyilir.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ulusoy
beğendiğim ve seçtiğim 5 nolu forma önde gidiyor sevindim. :)

• Beğen
Hakkı olan kazansın :) hepsi birbirinden güzel arkadaşlar ama bence forma seçimi bisikletimizin renk uyumuyla farklılık gösterebilir bu nedenle hem görselliği hemde kırmızı olması açısından ben 6 numarayı seçtim.Emeği geçenlere teşekkürler :alkis:

Emeği geçenlerin ellerine sağlık hepsi çok güzel. Favorim 5 numara

iyi pedallamalar

• Beğen
Ulaş bey anketin kaç oyda biteceği hakkında bir güncelleme yapmayı düşünüyormusunuz :)

Anketin oyunun bu kadar az sayıda kalması üzücü bir durum... Bu kadar çabaladı insanlar, bir forma yapmaya uğraştılar, iyi de yaptılar. Ama bir durup konuya bakıp oy vermek neden zor geliyor acaba insanlara? Acaba ilkinde oy verenler bir daha veremeyeceğim sandığı için mi böyle olmuş?

Öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler.Konu açıldığından beri yakın takipteyim çünkü mayıs ayındaki uzun turum icin bir forma aradigim zaman bu baslik acildi ve bende forma arayisimdan vazgeçip bunu beklemeye karar verdim.Sormak istedigim şudur ki mayısın 10 una kadar forma elimize ulaşırmı?Tekrardan emek veren herkese teşekkür ederim,kolay gelsin...

Bence konuya ilgi kısmen arttı diyebilirim. İlk konuda 170 oya ulaşabilmemiz kaç gün almıştı. Bu ankette ilk gününde 170 lere ulaştı. 2000 e ulaşmak zor olabilir hatta ulaşılamayabilir belki ancak yine de zaman var daha. Forumda yaymak lazım konuyu.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri