tasarımcı arkadaşların ellerine sağlık. gerçekten çok güzeller. fikir de kimden çıktıysa onu da ayrıca tebrik etmek lazım, çok iyi düşünmüş
benim oyum da 5 nolu tasarıma. sıralamamsa 5-4-6.
Öncelikle tüm tasarımlar çok iyi tabi seçim olarak 5 numaralı tasarım biraz daha ön plana çıkmış görünüyor...Çalışmayı yapan tüm arkadaşların eline sağlık...
Bu arada tasarım için hangi programı kullanıyorsunuz bunun hakkında bilgi verebilirmisiniz...
Emeği geçen herkese teşekkürler. Önemli olan formanın 1,2,3,4 vs. olması değil önemli olan hepimizin forumu olan "Bisiklet Forum"un kazanması. Forumu ileriye taşıyacaksa çöp torbası bile giyilir.
Hakkı olan kazansın hepsi birbirinden güzel arkadaşlar ama bence forma seçimi bisikletimizin renk uyumuyla farklılık gösterebilir bu nedenle hem görselliği hemde kırmızı olması açısından ben 6 numarayı seçtim.Emeği geçenlere teşekkürler :alkis:
Anketin oyunun bu kadar az sayıda kalması üzücü bir durum... Bu kadar çabaladı insanlar, bir forma yapmaya uğraştılar, iyi de yaptılar. Ama bir durup konuya bakıp oy vermek neden zor geliyor acaba insanlara? Acaba ilkinde oy verenler bir daha veremeyeceğim sandığı için mi böyle olmuş?
Öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler.Konu açıldığından beri yakın takipteyim çünkü mayıs ayındaki uzun turum icin bir forma aradigim zaman bu baslik acildi ve bende forma arayisimdan vazgeçip bunu beklemeye karar verdim.Sormak istedigim şudur ki mayısın 10 una kadar forma elimize ulaşırmı?Tekrardan emek veren herkese teşekkür ederim,kolay gelsin...
Bence konuya ilgi kısmen arttı diyebilirim. İlk konuda 170 oya ulaşabilmemiz kaç gün almıştı. Bu ankette ilk gününde 170 lere ulaştı. 2000 e ulaşmak zor olabilir hatta ulaşılamayabilir belki ancak yine de zaman var daha. Forumda yaymak lazım konuyu.