Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum Forması Satışta

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bence de 2000 kişi konusunda revizyona gidilmeli!

Scudo
Revizyon muhtemel bence de. Oranlar bir şeyler ifade ediyor zaten. Oyların %80'e yakınını 5 ve 6 no.lu tasarımlar almış. Hafta sonu da oy oranları bu şekilde seyrederse önümüzdeki hafta bir revizyon gelebilir diye düşünüyorum. :)

İlk oylamada oyumu Hüseyin Külcüoğlu'ndan yana kullanmıstım fakat İhsan Gencer'in tasarımları gerçekten takdire şayan.Ben oyumu 5 numaralı tasarımdan yana kullandım,yeni forma alma planımı erteledim umarım kısa zamanda sonuçlanır ve seri üretim başlar.

• Beğen
Tepkiler: ihsangencer
@ömer yüzgeç

Büyük bir ihtimalle anket sonlandıktan sonra seçilen tasarımı üretici firmaya gönderip konuşup fiyat ve beden ölçüleri konusunu açıklığa kavuşturacaktır site yönetimi. Anket tamamlandıktan sonra özellikle beden ölçüleri için ölçü tablosu paylaşılması faydalı olacaktır bence. fiyat konusunda Ulaş Bey normal fiyatların 40 50 tl arası olduğunu sponsorlar sayesinde bu bedelin yarısına formaları alabileceğimizi söylemişti. Bence şimdiden aceleye gerek yok her şeyi zamanı geldikçe tartışırız. Tasarım bi netliğe kavuşsun. Resmi olarak anket sonlansın firmayla görüşülsün. Ona göre gerisine karar verilir.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
Konuyu yeni gören ve farkında olmayanlara ufak bir yönlendirme yapayım.

Beğendiğiniz formaya sağ klik "yeni sekmede aç" isteği ile daha büyük görsel ile detay görebiliyorsunuz.

Eğer sayı 2000'e ulaşmaz ise admin YSK'ya hemen ulaşırsa seçimlerin arasına sıkıştırırsak işi hızlandırabiliriz gibime geliyor:p

Tasarımcılara helal olsun valla..

@Ömer KARAN

Ömer Karan arkadaşımız güzel söylemiş. Herşey anket kapandıktan sonra, tasarı firmaya gönderilir veya firmalara. Hangisiyle anlaşılırsa sponsor destekleri ile de formaların fiyatı pek pahalı olmaz. Sonra da beden olayları felan. Hiç acele etmeye gerek yok. Daha oy verecek birçok arkadaşımız var. Konudan haberi olmayanlar bile var. Herşey zamanla.

Emek veren arkadaşlar da zamanlarını ayırdılar sırf biz üyeleri memnun edebilmek, biz forum ailesine katkıda bulunabilmek için. Hepsini tekrardan cani gönülden kutlarım. Emeğe saygı.

İhsan Bey neredeyse ankete bile gerek bırakmadı görünüşe bakılırsa. İhsan Bey in 2 tasarımı da birbirinden güzel. İkisi arasında bile seçim yapmak çok zor. Tüm tasarımlar basılsa da birer tane alsam mı ne. Özellikle Eser Bey in ve İhsan Bey in tasarımları benim favorim. Tam birini beğeniyorum sonra diğerine bakıyorum doyumsuzluğa kapılmış gibi bunu da istiyorum diyorum :) Sonumuz hayır olsun artık ne diyelim :)

5 ve 6 seçilirse, birinden XS S L XL 2şer adet alacağız gibi gözüküyor, grubumuz çok beğendi :)

• Beğen
@Bora

Evet gözüm de canlandırmaya çalıştım Bora Bey in söylediği kombinasyonda çok güzel olabilir.

• Beğen
@ALTINBAŞAK

5 ve 6 da ki Slip lere kırmızı üzerine beyaz ile yazılan bisilet forum yazısını diyorum.

• Beğen
Arkadaşlar henüz 24 saat bile tamamlanmadı. Acele etmeyiniz. 50.000 üzeri üye var. 2.000 bir şey değil. Elbet oylarlar. 2.000 oy olmadı mı bir revize yaparız.

Ulaş bey için yeni bir nickname öneriyorum " formadmin " :)

Bu arada ben en çok 2 numarayı beğenmiştim. Diğerleri de güzel olmasına güzel de çok göz yoruyor.
Hatta bisikletforum logosu ve sponsor markalar kaybolup gidiyor..

@ulas
Şimdi gerçekçi olalım, bu anket için 2.000 oy kullanılmasını beklemek tamamen ütopik bir yaklaşım. Evet, bisikletforumda 50.000+ üye olabilir ama bunların kaç tanesi gerçek anlamda "aktif üye" diyebileceğimiz gruba giriyor da bu potansiyeli sağlasın? Ha söz konusu 2.000 oy toplanır toplanmasına ama bu süreç oldukça uzun bir periyoda yayılır (ben bunun için en iyi ihtimalle 6 ay dyorum) ve imzaların tamamlanmasını beklerken, oy kullanarak beklemede olanları da soğutmuş olursunuz.

Totalde 2.000 oy yerine; mesela "Herhangi bir forma 500 oy aldığı takdirde, anket sona erer ve 500 oy alan forma birinci kabul edilir" gibi bir düzenlemeye gitmeniz çok daha sağlıklı olacak. Teknik olarak böyle bir şey mümkün değilse buna alternatif olarak "Anket X tarihinde sona erecektir, o tarihte en fazla oyu alan forma birinci kabul edilir" dersiniz ve bu süreç için 2-3 haftalık bir zaman dilimi kestirirsiniz olur biter.

Havalar düzelmeye başlamışken ve pek çok kişi yeni bir sezona yeni forma ile girmenin hevesiyle forma alma hazırlığı yaparken, ciddi ciddi 2.000 oy sayısı beklemek o adamlara büyük bir haksızlık olacaktır.

Hadi ben de bir soru sorayım, dün akşam saat 22:00-23:00 arası oy kullandığımda, oylamaya katılan 160. kişiydim ve 2.000 oy kotasının yanında devede kulak bile kalmıyor. Diyelim ki bu bekleme süreci beni sıktı ve haliyle BF forması almaktan vaz geçtim. Bu durumda benim oyum ne olacak? Geçerli sayılmaya devam mı edecek? Çünkü ankette "kullandığın oyu geri çek" tarzı bir şey göremedim. Geçerli sayılacaksa (benim seçtiğim forma birinci olsa da olmasa da) ben o formayı almayacağım için oyumun, anketin gidişatını etkilemesi ne derece doğru? Belki de ben oyumu geri çekince eksilen o miktarı, anketin genelindeki oy dağılımı etkileyecek ve benim yerime oy kullanacak kişi, kafa kafaya giden bir mücadeleyi belirleyecek.

Madem 2.000 oy gibi çok yüksek bir sınır belirlemişsiniz bu tür, insanların vaz geçmesi ve vaz geçenlerin oylarının akıbeti gibi konuları da düşünmeniz lazım.

5 numaralı tasarım aldı yürüdü valla gerçekten çok güzel tasarım.
Bence Pazartesi günü 5 ve 6 nın arasındaki oy farkı daha da açılırsa hiç beklemeyelim biran önce formayı giyilebilir yapalım derim ama şöyle de bir durum var; ankete ne kadar çok katılım olursa forma tasarımından o kadar çok kişinin haberi olmuş olur ve aşağı yukarı formanın en az satış adeti ortaya çıkmış olacaktır. Muhtemelen buradaki 2000 rakamı da bunun için ayarlandı.
Kayıtlı üyelere mail atılabiliyorsa maille bilgi verilebilir, ama bu mail atma hizmetleri çok pahalı olduğu için forum gibi ticari olmayan hizmetler için gereksiz harcama olabilir.
Eğer böyle bir düşünce yoksa daha erken sonlandırılabilir bence.

Herkezin eline sağlık 5 ve 6 numaralı formalar çok güzel olmuş. Formaların fiyatı ve kimin üreteceği hakkında bilgi verebilir misiniz?

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri