Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum Forması Satışta

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
bu hafta içinde bedenler gelmeye başlar mı acaba yoksa ay sonu geçerliliğini koruyor mu :)

Scudo
Ppbos beyaz bir formayi bile bu fiyata butun bisikletsevetlere sunmaya calisan bu emege karsilik yinede alirdim
Cok iyi bir calisma ve basardiri brnce bu biz gebzeden listemizi yapmaya basliyoruz

Güzel olmuş bunun uzun kollusuda yapılırsa ondanda ayrıca alırım rüzgarsörfü yaparken rushguard niyetine kullanırım ama sahada arkadaşlar dalga geçebilirler aaaaa bu markalar yenimi çıktı diye :D:D:D bisikletforum durumu kurtarır tabi. Sanırım bisiklet formalarındaki kumaşta likra tarzı esneyen nefes alan bir kumaş zannedersem.

İki adet alacağım bekliyorum eğer uzun kol v.s yaptırılırsa ve fiyatı yine bu şekilde olursa iki adet de ondan alacağım.

ulaş bey, satışları beklemedeyiz, şuan 1 adet L 1 adet xl 2 adet xxl alacağız gibi gözüküyor :)

Hangisi seçildi ? Ve almak istersek nereden alabiliriz ? :)

@enes savaş

5-6 sayfa geriye giderseniz basılan numuneyi de görürsünüz.

Evde kullandığım Forma XXL Beden,72 kg,173 cm boyundayım bir farklılık olur mu yoksa aynısından mı almalıyım? Çünkü günü birlik kullandığım kıyafetlerin bir çoğunda değişik ölçü yazıyor.

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
İlk mesaj düzenlenip son resimler ve bilgiler yazılabilirmi acaba ?

@can akıncılar

XXL büyük gelmiyor mu size? Aynı boydayız, hatta benim kilo 83 ancak giysilerim hep L beden... Formalar slim fit kesim oluyor muhtemelen?

@tekkir

Formaiste firmasının sitesinde yazdığına gör formalar regular fit olarak yapılıyor. Bende 1,73 boy 70 kilo civarıyım hangi beden alacağıma bir karar veremedim. Ulaş Bey e de belirttim mesajla beden ölçülerini içeren bir tablo yayınlarmısınız diye ama cevabı hala önceki sayfaları okumadan bazı mesajlar yazılmış şeklindeydi. Halbuki önceki sayfalarda da beden ölçüleriyle ilgili bir bilgi yok. Bakalım bekliyoruz.

arkadaşlar herkes çok heyecanlı :D bu kadar heyecanlanmayın. bu heyecan ile işi aceleye getirmeyelim ondan sonra orası burası olmamış beden ölçüleri uygun olmayan şeyler satın almış olmayalım.

az sabır :D

Uzun kol formayi bu ayin sonuna kadar alabilir miyiz acaba?

Formalar (link)'ne (4 Mayıs- Haftaya Pazar)yetişecek mi acaba? Turuncu Tişört'ü giymeyiz böylelikle

Arkadaşlar formalar baskıya girdi bildiğiniz gibi. Bundan sonra yapılacak şey beklemek ama bu arada bış durmasak güzel olur, bulunduğumuz bölgede sipariş verecek olanlar bir araya gelirsek kargoyu ucuza getirmiş oluruz. Haydin herkeş organize olsunn.

Biz Akyazı da 5 arkadaş birlikte alacağız... Eşim de dahil 6 forma bizde...

Emeği gecen herkesi cani gönülden kutluyorum. Çok güzel bir calisma olmuş. Formaların satışa cikmasini bekliyorum. (Konya-Beysehirden) 2 tane de ben alacagim inşaallah. Takipteyim...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri