Scudo Sports

Bisiklet forum Forması Satışta

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@tekkir

Teşekkür ederim. hafta ici decathlon dan xl forma satin aldim tam oturdu ama bu formada xl çok sıktı xxl satın aldım. Yani yanıltmak istemem ama kalıpları biraz dar size xxl olabilir. ..

Aynen. Decathlon'dan L forma almıştım, tam oldu. BF formasının L boyu sıktı. XL gayet iyi.
177cm, 77kg, göbeği biraz eritsek de hala var evelallah :)

Nefes alan kumaştan mı? Kesim slim mi?

@can akıncılar

Mağazada ki stok mu bitti, yoksa internette ki stoğu mu kastettiniz ?

Arkadaşlar formanin M veya S bedenini alan varsa ölçülerini (formanin uzunluğu, göğüs genişliği vs.) yazabilirler mi? Benim gibi deneme sansi olmayanlar için bir fikir olması acisindan.

Zira M ve S arasında gidip geliyorum.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Cengiz öz

Teşekkürler resimler için. XXL almayı düşünüyordum bir umut ama boyumuz aynı olmasına rağmen size göre ciddi büyük bir bedenim var. Dolayısı ile sizin resimlerinizden farkettim ki o formanın içine girmem imkansız :) Dolayısı ile ciddi faydanız bulundu bu resimlerle, teşekkürlerimle.

• Beğen
Tepkiler: Cycmode
az önce xl ve xxl aldım çok beğendim yalnız yakanın arka kısmındaki TÜRK bayrağı yok.saygılarımla teşekkürler.

Arkadaşlar Ankara Delta Emek şubesine formalar yollandı. Yarın orada olur. Bilginize

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Ulas bey tasarimcilarin yaninda, forma fikir babasina da nacizane bir hediyesi olacak mi delta bisikletin? :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@ulas

İzmir'e de bekleriz :)

• Beğen
Tepkiler: taylantugay
@ulas

Ulaş Bey size ulaşmam gerekiyor, eser360@gmail.com mail adresim ya da 543 818 67 99 tlf. numaram.

Formaları alan arkadaşlar aldıkları bedenlerin tüm ölçülerini yazarlarsa beden ölçüsü tablosu oluşturabiliriz. Birbirimize yardımcı olalım lütfen.

• Beğen
Tepkiler: ihsangencer
Kartaldan yakın mıdır Delta bisiklet acaba? Haftasonu nasipse kartala gideceğim. Gitmişken alabilirim... Umarım stok kalmış olur....

http://img.tapatalk.com/d/14/04/24/abu9a5a7.jpg

Teşekkürler bisiklet forum

Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir

@Özgür KK

İnternet sistemini bekliyoruz oda açılmadı zaten.İlk Parti 100 adet gelmişti bitmiştir diye yazdım:D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri